Šta je novo?

LG G3

Auuuu koliko je hejtera na ovoj temi.
Evo ja vec 20 dana imam telefon,i za sad radi perfektno!!!!
Fluidno u odnosu na staru verziju. Nije bas hejter. Imao sam g2 i meni je bolje radio. Trenutno imam g3 iskljucivo jer trazim tko ce ga uzeti da si ja mogu uzeti g2. Ne jer je los..jer nije. Nego sam dosao do zakljucka da je meni g2 dovoljan i odlican mob s dodatnim plusem na bateriju.

Posle par meseci, vrlo nezadovoljan...

- zuta mrlja (pregorevanje) s leve strane ekrana, rekose mi da servis ovo popravlja, nosim ga cim se vratim s mora.
- bizaran softverski bag na stock-u sa sumom u slusalicama; resava se privremeno ukljucivanjem i iskljucivanjem slusalica i uspostavljanjem poziva (bez ukljucenih sluski), nakon cega se zvuk do sledeceg boot ciklusa vrati u normalu.

Dakle, ceka me i sigurno pucanje lajsne, i ko zna sta jos... nemojte da se zalecete sa kupovinom G3-ja, iako nijedan telefon nije savrsen, verujem da cete pronaci bolje opcije za novac. Kako god delovao na papiru nije vredno.

Posle par meseci, vrlo nezadovoljan...

- zuta mrlja (pregorevanje) s leve strane ekrana, rekose mi da servis ovo popravlja, nosim ga cim se vratim s mora.
- bizaran softverski bag na stock-u sa sumom u slusalicama; resava se privremeno ukljucivanjem i iskljucivanjem slusalica i uspostavljanjem poziva (bez ukljucenih sluski), nakon cega se zvuk do sledeceg boot ciklusa vrati u normalu.

Dakle, ceka me i sigurno pucanje lajsne, i ko zna sta jos... nemojte da se zalecete sa kupovinom G3-ja, iako nijedan telefon nije savrsen, verujem da cete pronaci bolje opcije za novac. Kako god delovao na papiru nije vredno.

pošto i ja jurim nešto sličnih specifikacija i cene zanima me šta je po tebi bolja kupovina u toj klasi?

pošto i ja jurim nešto sličnih specifikacija i cene zanima me šta je po tebi bolja kupovina u toj klasi?
Uzmi Huawei Mate 7. Ako ti treba veliki display i brutalna baterija. A ni ostale specifikacije nisu lose :)

Evo me ljudi na Lefkadi,bio sam par dana u Pargi,a pre toga u Solunu.Da samo vidite koliko Grci furaju LG G3 vidjam ga koliko S6 i Iphone 6.Bas je popularan ovde.

citas mi misli :) on mi je inace u uzem izboru....sta su mu mane, mora da ima neke? mozes i na pp...
Nekome je mana knock on. Meni je npr mana vroma diskretna LED notifikacija. Mozda bi software camere mogao biti bolji. To je to.

Da, i ja bih preporucio Mate 7. GPU apsolutno nista ne vredi na G3, zbog nepotrebne rezolucije i gustine piksela, zahtevije 3D igre "seckaju". Ekran je overkill i jako negativno utice na performanse. Uveren sam da igre zapravo bolje rade na Mate-u...

Huawei za te pare i nema posebne mane, ako izuzmemo da je fablet i tesko se operise jednom rukom, i nedostatak zvanicnih apdejta. Ali velicina ekrana, baterija, kvalitet izrade, citac otiska prsta... miljama je iznad ovog LG plastikanera. Meni je tragedija sto su mi dali da biram izmedju ta dva i ja naravno napravim epic fail izbor.

Opet ponavljam, besmisleno je raspravljati o tome sta je bolje u teoriji i na papiru - sve je bolje od G3-ja sa ovakvim kvalitetom izrade. Zute fleke i pucanje lajsne su sramota za nekadasnji flagship LG. Srecom po njih tempo izbacivanja novih generacija je takav da se mane brzo zaborave i gurnu pod tepih. Ne zele da isprave glupi audio bag, nema vise o cemu da se prica.

Inace i ja sam trenutno u Grckoj, ali je svaki drugi turista u Paraliji iz Srbije, cuje se podjednako srpski i grcki, natpisi na srpskom... ako neko zali sto nemamo more, eto skoro i da imamo, iako je formalno u drugoj drzavi :)

Poslednja izmena:
Inace i ja sam trenutno u Grckoj, ali je svaki drugi turista u Paraliji iz Srbije, cuje se podjednako srpski i grcki, natpisi na srpskom... ako neko zali sto nemamo more, eto skoro i da imamo, iako je formalno u drugoj drzavi :)

Braca Grci :)

Meni izbaci danas notifikaciju za update od ~18mb V20T....
Instalirati ili ne? Imam root+TWRP a nešto mi se ne gubi root...

Jel neko probao? Utisci?

Prilozi

• Screenshot_2015-09-14-07-28-03.png
    Screenshot_2015-09-14-07-28-03.png
    386.8 KB · Pregleda: 207
Poslednja izmena:
Ja sam instalirao 20U imaš tamo na temi na XDA. Nemoj preko OTA, može nešto da se zezne.

Samo da potvrdim da je audio bag i dalje prisutan posle apdejta...

Ne znam kako, ja imam 20U, to je valjda noviji firmware.

Auuuu koliko je hejtera na ovoj temi.
Evo ja vec 20 dana imam telefon,i za sad radi perfektno!!!!
Bitno da ti znas posle 20 dana kakav je telefon, a oni koji ga imaju vec godinu i po nemaju pojma :d
Meni isto stigao fabricki update - kada je bilo optimizing apps telefon mi se umalo zapalio koliko se greje - bio je toliko vruc da ga je bilo neprijatno drzati u dzepu.
20t - za sada ne mogh reci da li vidim razliku posto ga koristim tek koji sat...

Poslednja izmena:
Bitno da ti znas posle 20 dana kakav je telefon, a oni koji ga imaju vec godinu i po nemaju pojma :d
Meni isto stigao fabricki update - kada je bilo optimizing apps telefon mi se umalo zapalio koliko se greje - bio je toliko vruc da ga je bilo neprijatno drzati u dzepu.
20t - za sada ne mogh reci da li vidim razliku posto ga koristim tek koji sat...

...imam ga i ja preko godinu dana i nikada nisam imao ni jedan od problema na koje se pojedinci žale. Ne sumnjam da oni zaista imaju te probleme ali to je ipak vrlo mali deo korisnika G3, verovatno nekih 3-5%, što zbog realnih problema samog telefona(konkretnih primeraka ovog telefona koji su došli sa greškom i slično), što zbog načina korištenja, ostalih 95% korisnika/vlasnika G3 nemaju nikakve bitne probleme. Na ovom forumu na osnovu postova se može steći utisak da je G3 dno dna i ništa ne valja ali treba imati u vidu da je velika večina negativnih komentara postavljena od ljudi koji su G3 videli samo na slici ili u nekoj radnji i iz samo njima znanih razloga negativno komtarišu.
Da ne bi bilo zabune, nisam nikakav fan LG niti bilo kojeg drugog brand-a(niti pojedinačnog modela bilo kog telefona), uporedo kao privatni telefon imam i koristim HTC M7...
..uradio update na 20T, za sada se ne primeti nikakva razlika u radu ali mislim da se ovaj update odnosi samo na raniji Googlov sigurnosni propust...

Meni izbaci danas notifikaciju za update od ~18mb V20T....
Instalirati ili ne? Imam root+TWRP a nešto mi se ne gubi root...

Jel neko probao? Utisci?

Zanimljivo.....ja sam prosle nedelje dobio update na 20i. Imam root i twrp i malo sam se igrao i nije mogao update OTA kao ni putem PC suitea....Sto mi je nekako i logicno, ali reko` da probam :)

Ja imam tel skoro godinu dana i za sada je mana "samo" pucanje lajsne, telefon inace sve vreme radi perfektno i nijednom se nisam susreo ni sa najmanjim lagom, restartovanje i slicno, sto se toga tice stvarno sve radi kao da je nov.

Meni se vratio drain bug posle update-a. Telefon sam koristio mozda neki pola sata, a oko 6 sati ga nisam ni takao - sad je na 26%

Dakle telefon nista ne radi, ekran ugasen, Android OS ubija bateriju:
uploadfromtaptalk1442252267144.png

Ovi što su prave pametni su mu najdraži.A posle koliko vremena bi trebao da znam kako radi nešto [emoji33]

Evo i meni sad stigao update na V20t,odradio ga bez problema.Videćemo ovih dana će se telefon ponašati.

Nazad
Vrh Dno