Šta je novo?

LG G3

Ne, ne. Mislim da kod mene nisu problem temperature, ne arčim telefon toliko kada sam napolju. Danas se restartovao u klimatizovanoj prostoriji, nisam ga uopšte koristio. Otključao sam ga, ušao na home ekran i on se restartovao

Našao sam uzrok mog problema. Problem je u Cm 12.1 Romu. Sad ću da vratim Cloudy

Moze li neko da mi kaze da li se one pukotine oko mic i IR porta desavaju i dual sim g3 telefonima? Ili da li je to uopste reseno i da li se to desava sa telefonima novije proizvodnje? Jel se te pukotine svima desavaju ili ne? Hvala

Moze li neko da mi kaze da li se one pukotine oko mic i IR porta desavaju i dual sim g3 telefonima? Ili da li je to uopste reseno i da li se to desava sa telefonima novije proizvodnje? Jel se te pukotine svima desavaju ili ne? Hvala
I na dual sim su ti mic i IR na istom mestu, tako da da :)
Ja sam prvo mislio da je to retko, onda sam video ortakav G3 na oba mesta pukao, skinem futrolu puklo i meni ali samo kod IR, kad sam potražio malo po netu video sam da je to dosta čest slucaj.
Čak i po video klipovima "G3 after X months" kod dosta reviewera je puklo.
I to samo od sebe nema potrebe da ti padne telefon.

Koliko sam ja skontao kasniji modeli nemaju taj problem, LG je to priznao kao grešku i prihvata zamenu lajsne ako je telefon u garanciji, potvrđeno čak i kod nas...

Počelo mi se dešava da mi sistem kiluje procese...ako npr pokrenem Chrome a u pozadini mi svira muzika sistem mi "ubije" muziku i isključi viber...kao da mu nestane memorije...

Kad pogledam koliko memorije imam slobodno stoji oko ~700 mb

I ovo se dešava isključivo sa ove tri aplikacije chrome+ stock aplikacija za muziku + viber....

to je sjajni memory management na LPu... ne znam kakav je poslednji kitkat što se tiče fluidnosti (onaj prvi, 10a je katastrofa) ali sa memorijom radi mnogo bolje. Pa ako ti to mnogo smeta možda da razmisliš o povratku na 4.4.

Ne smeta mi za sada ali je iritantno pomalo a i tek je pocelo da se desava. Nije ranije.

Nesto motam film u glavi i cini mi se da je od poslednjeg updatea Chrome pocelo da se desava mada moguce je i od Vibera jer sam oba ovukao update u isto vreme...

Nisam nista novo od aplikacija skidao sigurno nekoliko meseci pa da kazem da je neka nova aplikacija problem

I ja sam primetio probleme sa memorijom, slabo kešira. Na AOSP daleko bolje kešira

Da li se isplati preći sa LG G2 na LG G3,i šta bi konkretno time dobio?Pošto mi treba za suprugu promena telefona (trenutno poseduje S3),ona predlaže da njoj prosledim LG G2,a sebi da nabavim nešto novije.Nisam pametan šta činiti...svaki predlog je dobro došao.

Dobićeš lošiju bateriju, lošiji rad, veće grejanje i jače throttlovanje.
Od dobrih stvari bolji zvučnik, i za razgovor i loudspeaker, malo bolju kameru, veći ekran, sd slot.
Bilo šta da uzmeš posle G2 je velika doplata za mali boljitak (i to ne na svim poljima). Menjaj ga samo ako ti nešto smeta/fali, ako je čisto iz dosade nije previše racionalan potez.

Poslednja izmena:
Kontam da opet malo probam neki CM/AOSP Rom, da malo osvezim fon, ranije sam bio na Resurrection Remix LP, bio je ok, sad vidim da je izasla vec v5.5.5 verzija, znaci izaslo je jos bar 10 verzija od kada sam ga poslednji put koristio, kontam da su svasta ispeglali, jel ima neko predlog za neki koji bi mogao biti bolji?

Možda BlissPop, ali sve je to slično. Isprobavaj dok ne nađeš najbolji [emoji14]

Moze preporuka nekog roma ili kernela posto sam malo ispao iz fazona.Najradije bih da bude neki rom na bazi stocka.
Najvaznije mi je da ima dobro trajanje baterije.
Pre sam koristio android now hd ali vidim da je tema ugasena

Kontam da opet malo probam neki CM/AOSP Rom, da malo osvezim fon, ranije sam bio na Resurrection Remix LP, bio je ok, sad vidim da je izasla vec v5.5.5 verzija, znaci izaslo je jos bar 10 verzija od kada sam ga poslednji put koristio, kontam da su svasta ispeglali, jel ima neko predlog za neki koji bi mogao biti bolji?
Potraži na G+ Ground zero roms i isprobaj sva tri pa koji ti najviše odgovara

Da li je jos neko od vas dobio update na LP 20u? Cini mi se da je malo fluidniji u odnosu na prethodnu verziju.

Fluidno u odnosu na onu strahotu od ranije ili fluidno u odnosu na druge telefone?

Auuuu koliko je hejtera na ovoj temi.
Evo ja vec 20 dana imam telefon,i za sad radi perfektno!!!!

Fluidniji u odnosu na prethodni 5.0 koji sam imao, ali ne znam tacno koja je verzija bila. Znam da sam pre par dana proveravao software update i da mi nije nista izbacivalo..

Nazad
Vrh Dno