Na 120 se gasi. Ne znam za restart kao deo thermal throttling mehanizma. Ne verujem da to postoji.Kolika treba da mu bude temp pa da se resetuje zna li ko?
Na 120 se gasi.
Na 120 se gasi. Ne znam za restart kao deo thermal throttling mehanizma. Ne verujem da to postoji.
I na dual sim su ti mic i IR na istom mestu, tako da daMoze li neko da mi kaze da li se one pukotine oko mic i IR porta desavaju i dual sim g3 telefonima? Ili da li je to uopste reseno i da li se to desava sa telefonima novije proizvodnje? Jel se te pukotine svima desavaju ili ne? Hvala
Da ne zeza Chrome možda? Probaj neku drugu aplikaciju
CloudyMoze preporuka nekog roma ili kernela posto sam malo ispao iz fazona.Najradije bih da bude neki rom na bazi stocka.
Najvaznije mi je da ima dobro trajanje baterije.
Pre sam koristio android now hd ali vidim da je tema ugasena
5.0Mozeli netko provjeriti jel 5.0 ili 5.0.1 u about. Thx
Potraži na G+ Ground zero roms i isprobaj sva tri pa koji ti najviše odgovaraKontam da opet malo probam neki CM/AOSP Rom, da malo osvezim fon, ranije sam bio na Resurrection Remix LP, bio je ok, sad vidim da je izasla vec v5.5.5 verzija, znaci izaslo je jos bar 10 verzija od kada sam ga poslednji put koristio, kontam da su svasta ispeglali, jel ima neko predlog za neki koji bi mogao biti bolji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari