Šta je novo?

LG G3

Nije app. I pre sam imao taj problem random. Cak sam par puta factory reset radio i nista nisam instalirao i android OS krca bateriju od sebe. Trazeci po netu niko nije resio problem - jednostavno se nekim ljudima na Lollipop to desava. Na KitKat mi se nije nikad desavalo...

Nisam video neke utiske da li je nesto promenjeno na bolje ili na gore tako da se jos dvoumim...ako ne mozda nista ne budem cackao dok ne izadje ili 5.1 ili 6.0 ako uopste i izadju

Nije app. I pre sam imao taj problem random. Cak sam par puta factory reset radio i nista nisam instalirao i android OS krca bateriju od sebe. Trazeci po netu niko nije resio problem - jednostavno se nekim ljudima na Lollipop to desava. Na KitKat mi se nije nikad desavalo...
Ja sam imao to i na kk kada sam tek uzeo telefon, na 10a. Skroz čist telefon posle factory reseta i ne ide u sleep. Sreća posle se nije javljalo na LP.

Drugari izasao mi je neki software update pa ne znam da li da ga uradim. Trenutno sam na 5.0 , rotovan je .
Jel ce ovaj novi updejt popraviti fluidnost telefona posto ja nisam zadovoljan nesto.

Meni se vratio drain bug posle update-a. Telefon sam koristio mozda neki pola sata, a oko 6 sati ga nisam ni takao - sad je na 26%

Dakle telefon nista ne radi, ekran ugasen, Android OS ubija bateriju:
Pogledajte prilog 179263
Meni ovo izgleda odlično.Čak šta više...
I posle updejta na V20t sve je ok!!!

0c81fbcc850b8ed12b8b25b141fb89d0.jpg

9cd3d1eecbbfa40214023f91dad6c4b4.jpg

bc80d5e12fd92ae775bc138680a1c8cb.jpg

Zato sam i pitao - i pre sam imao problema sa tim od kad sam presao na Android L i nisam jedini, ali izgleda da nas je mali broj.

Ma mislio sam iz recoveryja da flešnem...ali me mrzi da se bakćem sa aplikacijama opet plus što opet moram u banku da idem zbog Mobi aplikacije...

Mali off topic, probao sam malo CM base rom ali mi se nije svideo, i dalje ima nekih zaj*ancija koje me nerviraju jako, posle tri dana se vratio na Cloudy, preko nandroida vratio sve, IntesaMobi prestala da radi!!!
Poludeo, iso opet u banku, zalio se, kaze mozda uvednu da se preko web akaunta aktivira app...

@Vlada
Ja sam to do sada nekoliko puta radio. Svaki put kad sam cackao neki rom i sl morao sam da trcim u banku. Zato mi se sada ne flesuje ovaj update.
Pisao sam Intesi nekoliko puta i pricao sa njihovom IT odeljenjem ali za sada mrka kapa sto se toga tice.

Ogrebalo mi se staklo kamere, da li znate gde mogu da nadjem drugo?

Jel se isplati da se kupi aplikacija camera fv ? Free verzija mi deluje odlicno , ali podesavanja ne moze da se podese na najvisi nivo . Ili ako znate neku dobru aplikaciju za kameru, ne mora da bude paid.

U odnosu na xcam dobijaš ss do 1s. U xcamu možeš da ugasiš noise reduction, ima neki raw, ima hdr, panoramu, video... Ali radi samo na par LG telefona.

xcam je xetra, ne treba ti nista vise

Pitanje - zasto su video fajlovi nenormalno veliki ?
snimljeni video od minut i po proguta 100+Mb ??

xcam je xetra, ne treba ti nista vise

Pitanje - zasto su video fajlovi nenormalno veliki ?
snimljeni video od minut i po proguta 100+Mb ??

Ako snimas u full hd@60fps onda je to normalna velicina...meni je snimak sa koncerta od 10tak minuta izasao na 2.4 gb a od 13 minuta na 3 i nešto GB

Evo ti snimak od 2.4 gb sniman u full hd @60 fps
https://www.youtube.com/watch?v=gJrZ9zlWCwc

A klip od 1:03 mi je izašao na 240MB

Ako snimas u UHD rezoluciji tu su velicine jos vece

Poslednja izmena:
Ako je netko na t ili u(moze i h), imam novi autorec, najnoviji kernel onda trpa. To je ako netko preferira ostati na stocku. Postavim

Ako snimas u full hd@60fps onda je to normalna velicina...meni je snimak sa koncerta od 10tak minuta izasao na 2.4 gb a od 13 minuta na 3 i nešto GB

Evo ti snimak od 2.4 gb sniman u full hd @60 fps
https://www.youtube.com/watch?v=gJrZ9zlWCwc

A klip od 1:03 mi je izašao na 240MB

Ako snimas u UHD rezoluciji tu su velicine jos vece

I dalje mi nije jasno cemu tolikoi fajlovi kada je full hd film od sat i po 4+ gige, a ovde bi izaslo par puta vise
Ne kapiram

Ako je neko na v20u firmwareu jel imao problema do sada? Planiram da flesnem taj firmware ali vidim na XDA da su nekima nakon flesovanja crkavale maticne ploce, drugi nisu mogli da uhvate data konekciju i jos nekoliko drugih problema...

Nikakvih problema. Javi ako mislis i twrp stavljati. E da, stavi kdz a ne tamo nesto sto su sastavljali.

Nazad
Vrh Dno