NightCrawler
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 1,025
Ne. Brikat ce ti mob
Ma mislio sam iz recoveryja da flešnem...ali me mrzi da se bakćem sa aplikacijama opet plus što opet moram u banku da idem zbog Mobi aplikacije...
Ne. Brikat ce ti mob
Meni se vratio drain bug posle update-a. Telefon sam koristio mozda neki pola sata, a oko 6 sati ga nisam ni takao - sad je na 26%
Dakle telefon nista ne radi, ekran ugasen, Android OS ubija bateriju:
Pogledajte prilog 179263
Mozes dirty flash. Moguce da ces morati u banku a znas kako volimo u bankuMa mislio sam iz recoveryja da flešnem...ali me mrzi da se bakćem sa aplikacijama opet plus što opet moram u banku da idem zbog Mobi aplikacije...
Ja sam imao to i na kk kada sam tek uzeo telefon, na 10a. Skroz čist telefon posle factory reseta i ne ide u sleep. Sreća posle se nije javljalo na LP.Nije app. I pre sam imao taj problem random. Cak sam par puta factory reset radio i nista nisam instalirao i android OS krca bateriju od sebe. Trazeci po netu niko nije resio problem - jednostavno se nekim ljudima na Lollipop to desava. Na KitKat mi se nije nikad desavalo...
Meni ovo izgleda odlično.Čak šta više...Meni se vratio drain bug posle update-a. Telefon sam koristio mozda neki pola sata, a oko 6 sati ga nisam ni takao - sad je na 26%
Dakle telefon nista ne radi, ekran ugasen, Android OS ubija bateriju:
Pogledajte prilog 179263
V20t je LP5.0.1?
Ma mislio sam iz recoveryja da flešnem...ali me mrzi da se bakćem sa aplikacijama opet plus što opet moram u banku da idem zbog Mobi aplikacije...
Kolega je probao i nije mogao zbog roota (stock 20h).Pošto sam prvi put na LG-u (ranije na Galaxy S seriji) da pitam. Ako uradim root po ovom uputstvu http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 da li i dalje redovno mogu da primam i apdejtujem preko OTA. Da li posle OTA apdejta (kao što je npr bio ovaj zadnji V20T) ostaje root?
Ne moras dirty. Samo rekoh da ne mora full wipe nakon stock 20HNe...i dalje je 5.0
V20t je samo security patch za stagefright exploit koliko sam uspeo da saznam
@bender
Što dirty flash? Zar ne može wipe pa flašeovanje?
xcam je xetra, ne treba ti nista vise
Pitanje - zasto su video fajlovi nenormalno veliki ?
snimljeni video od minut i po proguta 100+Mb ??
Ako snimas u full hd@60fps onda je to normalna velicina...meni je snimak sa koncerta od 10tak minuta izasao na 2.4 gb a od 13 minuta na 3 i nešto GB
Evo ti snimak od 2.4 gb sniman u full hd @60 fps
https://www.youtube.com/watch?v=gJrZ9zlWCwc
A klip od 1:03 mi je izašao na 240MB
Ako snimas u UHD rezoluciji tu su velicine jos vece
Gde si ti video fullhd film u 4 gigeI dalje mi nije jasno cemu tolikoi fajlovi kada je full hd film od sat i po 4+ gige, a ovde bi izaslo par puta vise
Ne kapiram
Nikakvih problema. Javi ako mislis i twrp stavljati. E da, stavi kdz a ne tamo nesto sto su sastavljali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari