djordjesl
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.11.2013
- Poena
- 230
Veruj mi da nisi.Dvoumio sam se izmedju S5 i ovog i izgleda da sam se z****
Veruj mi da nisi.Dvoumio sam se izmedju S5 i ovog i izgleda da sam se z****
Dvoumio sam se izmedju S5 i G3 ovog i izgleda da sam se z****
Koliko sam razumeo ne pomaze gasenje nekih pozadinskih programa i sl. ?
Povratak: "Nokija" nudi 3310 za šest evra http://blic.rs/i/585577Od nedavno vlasnnik G3
Koristim ga dosta jer mi sluzi kao sluzbeni tel za posao
Pre ovoga imao sam BB sa koijm sam bio zadovoljan ali ga je vreme pregazilo
Kod G3 sam razocaran trajanjem baterije
Ne moze da izdrzi ni 1 dan ?!
non stop nestto drlja u pozadini i to verovatno trosi bateriju
Pitanje za iskusne korisnike - STA DA ISKLJUCIM KAKO BI TRAJANJE BATERIJE PRODUZIO ?
Ima li ovome uopste leka ili da ga menjam pod hitno ?
Ili eventualno Mate 7Najbolje bi bilo da si razmisljao o M8/Z2/Z3/OPO umesto o G3 mada ja bih svakako i S5 kupio pre ovog LG..![]()
Ne pomaze jer ekran guta bateriju nema tu neke velike pomoći. Bolje uzmi nesto drugo nego da robujes telefonu i gasis aplikacije.Dvoumio sam se izmedju S5 i G3 ovog i izgleda da sam se z****
Koliko sam razumeo ne pomaze gasenje nekih pozadinskih programa i sl. ?
Ne pomaze jer ekran guta bateriju nema tu neke velike pomoći. Bolje uzmi nesto drugo nego da robujes telefonu i gasis aplikacije.
Ja sam npr. na pocetku pazio na te aplikacije koje koristim, zbog baterije, koristio sam onu fb lite aplikaciju umesto regularne i messengera, imao malo aplikacija,držao slabo osvetljenje ali cemu to, nije on mene kupio vec ja njega, tako da sam resio da ga silujem i koristim sve sto mi treba i da uzivam dok ga ne prodam![]()
^ ako neces da menjas fon jedino resenje ti je power bank ili neko kuciste sa ugradjenom baterijom, jeste da sve to nije bas prakticno u svim situacijama ali nema drugog izbora za G3.
Ima fora da se smanji rezolucija (treba root) ali to ne utiče na potrošnju baterije. Jedino performase u igrama ce biti bolje.Ima neka fora da se smanji razolucija ekrana na hd velicinu ( nije mi jasno cemu im uhd ekran na 5,5 inc ?) i kao to smanjuje potrosnju baterije
ima li neko iskustva sa time ?
Ako uzuzetno mnogo koristis telefon onda ne razmisljaj o velikim ekranima koji god da je proizvodjac u pitanju.
Ima neka fora da se smanji razolucija ekrana na hd velicinu ( nije mi jasno cemu im uhd ekran na 5,5 inc ?) i kao to smanjuje potrosnju baterije
ima li neko iskustva sa time ?
Ako ti baterija odlazi dok ga ne koristis ugasi google now - on je meni bateriju trosio 20% na sat u standby. Ako ti odlazi dok ga koristis, onda neki power bank ili drugi telefonOd nedavno vlasnnik G3
Koristim ga dosta jer mi sluzi kao sluzbeni tel za posao
Pre ovoga imao sam BB sa koijm sam bio zadovoljan ali ga je vreme pregazilo
Kod G3 sam razocaran trajanjem baterije
Ne moze da izdrzi ni 1 dan ?!
non stop nestto drlja u pozadini i to verovatno trosi bateriju
Pitanje za iskusne korisnike - STA DA ISKLJUCIM KAKO BI TRAJANJE BATERIJE PRODUZIO ?
Ima li ovome uopste leka ili da ga menjam pod hitno ?
Ako ti baterija odlazi dok ga ne koristis ugasi google now - on je meni bateriju trosio 20% na sat u standby. Ako ti odlazi dok ga koristis, onda neki power bank ili drugi telefon![]()
https://support.google.com/websearch/answer/2824784?hl=enugasi google now
gde se ovo gasi ?
Ma kakvi dve nedelje...sve sto sam narucivao sa alija minimum mesec dana cekanjajedno 2 nedelje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari