Šta je novo?

LG G3

Dvoumio sam se izmedju S5 i G3 ovog i izgleda da sam se z****

Koliko sam razumeo ne pomaze gasenje nekih pozadinskih programa i sl. ?

Najbolje bi bilo da si razmisljao o M8/Z2/Z3/OPO umesto o G3 mada ja bih svakako i S5 kupio pre ovog LG.. :)

Od nedavno vlasnnik G3
Koristim ga dosta jer mi sluzi kao sluzbeni tel za posao
Pre ovoga imao sam BB sa koijm sam bio zadovoljan ali ga je vreme pregazilo

Kod G3 sam razocaran trajanjem baterije
Ne moze da izdrzi ni 1 dan ?!
non stop nestto drlja u pozadini i to verovatno trosi bateriju

Pitanje za iskusne korisnike - STA DA ISKLJUCIM KAKO BI TRAJANJE BATERIJE PRODUZIO ?
Ima li ovome uopste leka ili da ga menjam pod hitno ?
Povratak: "Nokija" nudi 3310 za šest evra http://blic.rs/i/585577

Da, i Mate 7 naravno..

Dvoumio sam se izmedju S5 i G3 ovog i izgleda da sam se z****

Koliko sam razumeo ne pomaze gasenje nekih pozadinskih programa i sl. ?
Ne pomaze jer ekran guta bateriju nema tu neke velike pomoći. Bolje uzmi nesto drugo nego da robujes telefonu i gasis aplikacije.
Ja sam npr. na pocetku pazio na te aplikacije koje koristim, zbog baterije, koristio sam onu fb lite aplikaciju umesto regularne i messengera, imao malo aplikacija,držao slabo osvetljenje ali cemu to, nije on mene kupio vec ja njega, tako da sam resio da ga silujem i koristim sve sto mi treba i da uzivam dok ga ne prodam :)

Ne pomaze jer ekran guta bateriju nema tu neke velike pomoći. Bolje uzmi nesto drugo nego da robujes telefonu i gasis aplikacije.
Ja sam npr. na pocetku pazio na te aplikacije koje koristim, zbog baterije, koristio sam onu fb lite aplikaciju umesto regularne i messengera, imao malo aplikacija,držao slabo osvetljenje ali cemu to, nije on mene kupio vec ja njega, tako da sam resio da ga silujem i koristim sve sto mi treba i da uzivam dok ga ne prodam :)

Problem je sto za to "silovanje" brzo ode baterija ....

^ ako neces da menjas fon jedino resenje ti je power bank ili neko kuciste sa ugradjenom baterijom, jeste da sve to nije bas prakticno u svim situacijama ali nema drugog izbora za G3.

^ ako neces da menjas fon jedino resenje ti je power bank ili neko kuciste sa ugradjenom baterijom, jeste da sve to nije bas prakticno u svim situacijama ali nema drugog izbora za G3.

ovako nesto " LG G3 Wireless Charging Quick Circle Case " ?

Poslednja izmena:
Ako uzuzetno mnogo koristis telefon onda ne razmisljaj o velikim ekranima koji god da je proizvodjac u pitanju.Ja inace od kako sam uzeo G3 obavim dnevno 20tak poziva, nekad manje nekad više, odigram par igara neko vreme 20-30 min, koristim net u toku dana kada mi zatreba a po neku noc na poslu odgledam film i bez problema mi baterija traje 1-1,5 dana ako manje koristim ekran tj više razgovaram traje i do 2 dana ali jedva.Ja zadovoljan.

Neverovatno kako pljujete po G3,kao da je najgori telefon na tržištu...

Ima neka fora da se smanji razolucija ekrana na hd velicinu ( nije mi jasno cemu im uhd ekran na 5,5 inc ?) i kao to smanjuje potrosnju baterije
ima li neko iskustva sa time ?

Ima neka fora da se smanji razolucija ekrana na hd velicinu ( nije mi jasno cemu im uhd ekran na 5,5 inc ?) i kao to smanjuje potrosnju baterije
Ima fora da se smanji rezolucija (treba root) ali to ne utiče na potrošnju baterije. Jedino performase u igrama ce biti bolje.

Ako uzuzetno mnogo koristis telefon onda ne razmisljaj o velikim ekranima koji god da je proizvodjac u pitanju.

Moze slobodno da razmišlja o Mate 7. Ne zato što ga ja imam nego zato što je 6 incha 1080p i 4100 mah baterija i štedljiv 8 + 1 procesor. Veruj mi baterija izuva...

Uvek uzimam telefone sa brutalnom baterijom prvo Note1 pa Note2 i sad Mate 7.

Poslednja izmena:
Ja se vise ne tangiram oko baterije...koliko traje traje..dan izgura a ako ne punjac nosim sa sobom a i u kolima imam...

Da ne budem pogresno shvacen ne nosim zbog G3 punjace nego mi je ostala navika od prethodnih telefona pa sada i kod G3 isto primenjujem...

A posle 8 meseci upotrebe meni je telefon sasvim ok...nisam preterano zahtevan korisnik pa da stalno kukam kako telefon nije fluidan i sl...za ono zasta mi sluzi obavlja posao...uporedjivao sam ga sa Z3 koji devojka ima (pre toga i6 obican) i nekako mi je ipak moj G3 sa svim manama drazi telefon od oba pomenuta...barem moje subjektivno misljenje....

Razoracan sam jedino podrskom od strane LGja jer sam mislio da ce biti uredniji po tom pitanju od HTCa ali cini mi se da su to sve ista *****...

Kao sto rekoh cekam Huawei Nexus ako ne uzimam nekog krstenog kineza...

A dotle se opustite i ne nervirajte se oko baterija ima bitnijih stvari od toga da li ce baterija trajati dan ili 3 dana

Meni je baterija izguravala ceo dan cak i kad sam igrao Angry Birds po dva i po sata, tako da sam ja skoro siguran da ti nesto trci u pozadini i ako to resis mislim da ces osetno poboljsati stanje baterije... Nije G3 uopste toliko los koliko neki pricaju...

Od nedavno vlasnnik G3
Koristim ga dosta jer mi sluzi kao sluzbeni tel za posao
Pre ovoga imao sam BB sa koijm sam bio zadovoljan ali ga je vreme pregazilo

Kod G3 sam razocaran trajanjem baterije
Ne moze da izdrzi ni 1 dan ?!
non stop nestto drlja u pozadini i to verovatno trosi bateriju

Pitanje za iskusne korisnike - STA DA ISKLJUCIM KAKO BI TRAJANJE BATERIJE PRODUZIO ?
Ima li ovome uopste leka ili da ga menjam pod hitno ?
Ako ti baterija odlazi dok ga ne koristis ugasi google now - on je meni bateriju trosio 20% na sat u standby. Ako ti odlazi dok ga koristis, onda neki power bank ili drugi telefon :)

Zadnja dva dana mi bateriju jede "cell standby" nemam pojma koje je to process a nemam trenutno vremwna da se bakcem oko toga. Baterija mi je trenutno na 6% on je pojeo 40% a ekran 20%. Ubi bateriju.

Ako ti baterija odlazi dok ga ne koristis ugasi google now - on je meni bateriju trosio 20% na sat u standby. Ako ti odlazi dok ga koristis, onda neki power bank ili drugi telefon :)

ugasi google now

gde se ovo gasi ?

kod mene je na now cards ... show cards podeseno off,
treba li nesto da diram ?

Tel mi se gasi non stop sam od sebe

Vidjao sam da se ljudi zale dosta na ovaj problem, ali da li ima nekog konkretnog i stalnog resenja??? Meni se ugasi 2-3 puta dnevno i ne mogu da ga upalim, samo kad izvadim bateriju uspe da se upali...tel je star mesec dana i u garanciji je ali je u drugom gradu servis i pokusao bi sam da resim???

Inace imam onu fabricku verziju 4.4.2 i razmisljao sam da apdejtujem na ove neke nove...ako ce to da resi problem, inace mi je ova verzija super (mada mi kaze "you are using lastest software version for current OS").

Pomagajteee...

Meni se desavalo kad sam uzeo telefon, nisam ga nedelju dana imao, da se resetuje sam od sebe, skoro svako vece mi se resetovao, samo ujutru vidim imam 1.8Gb rama slobodno, up time par sati i fali 20% baterije, nisam imao pojma zasto i posle neke dve nedelje sam uradio OTA update na 5.0 i to je samo prestalo, nije mi se evo 9-10 meseci to desilo da kucnem u drvo, radi kao doxa :)

Ja sam kupio polovan G3 pre mesec+ dana i još nijednom se ni ugasio. Nosi ti to u servis i briga te
Mislim da to nije do softvera. Noviji softver tražiš na oficijalnom sajtu za lg, preko imei broja. Na ovom sajtu www.lgkdz.com/
IMEI broj možeš naći u opcijama/o telefonu/status/IMEI

Evo i ja da se prijavim.Uzeo sam pre neki dan G3 32Gb.Za sad sam prezadovoljan telefonom!!!!!Pošto sam uzeo nov telefon,moj je došao odmah sa 5.0 Lolipopom.Verzija firmwera V20h.

Moj trenutni uptime

Nisam iznenadjen ali na s3 i alcatelu 997 sam makar jednom u nedelju dana morao da palim telefon ali to je uglavnom bilo zbog baterija koje su me ostavljale na cedilu

uploadfromtaptalk1440946841982.png

Poslednja izmena:
Narucio sam Circle futrolu sa www.allexpress.com . Prvi put narucujem tamo , za koliko ce da stigne od prilike ? Dostava pise da je free , pa ce sigurno malo vise da se ceka?! To je neko moje misljenje kad pomislim da je dostava free. Jutros sam narucio.

Vrh Dno