Šta je novo?

LG G3

Ja kad sam zvao PinComputer, javi se neka žena i kada sam rekao G3 samo me prebacila nista nije ni rekla, javio se čovek kaze da je upoznat sa tim problemom da donesem tel, rade u garanciji i da trazim iskljucivo njega. Bude zamenjeno u toku nedelje :)

Nacuo sam pricu da ce izgleda dafinitivno preskociti 5.1 za G3 i da ce odma ici na 6.0 (Marshmallow) i to je kao najava za "late 2016." znaci posle juna 2016. Ako to bude bilo potvrdjeno nikad vise LG necu kupiti, osim Nexusa, kakav je to bezobrazluk...

*** puklo i meni kod ir blastera debljine dlake je naprsnuce nisam ni izvalio, nego rekoh aj da pogledam skinem masku kad ono pukotina :-D
A tel god dana cuvam lepo u silikonu 2x je jedva pao.
Ionako cekam nexuse pa cu da ga prodam, smorio me.

Isti slucaj. Kada sam menjao futrolu primetim pod rukom nesto dok sam ga cistio... Pogledaj i kod mikrofona. Meni je na oba mesta bez ispadanja puklo...

Nacuo sam pricu da ce izgleda dafinitivno preskociti 5.1 za G3 i da ce odma ici na 6.0 (Marshmallow) i to je kao najava za "late 2016." znaci posle juna 2016. Ako to bude bilo potvrdjeno nikad vise LG necu kupiti, osim Nexusa, kakav je to bezobrazluk...
Ne mozes da nacujes tako nesto, nije to seoska fudbalska utakmica pa da se nacuje rezultat :D Sledece godine u to doba ce vrlo verovatno biti predstavljen novi aos tako da lg nece sigurno dati update tako kasno. Realno je da m verziju lg pusti negde oko Nove Godine, tako ce i najverovatnije biti.

To nacujem znaci informacije iz neproverenih izvora, glasine, i toga ima vrlo cesto... A koliko se ja secam bilo je i gomila naslova od pre dva meseca da LG pusta 5.1 za nedelju do dve dana... I do nove godine mi je kasno ali ajde da vidimo sta ce biti...

To nacujem znaci informacije iz neproverenih izvora, glasine, i toga ima vrlo cesto... A koliko se ja secam bilo je i gomila naslova od pre dva meseca da LG pusta 5.1 za nedelju do dve dana... I do nove godine mi je kasno ali ajde da vidimo sta ce biti...
Ma samo nexus ce dobiti u skorije vreme m. Tako je kod svih, prednost imaju novi uredjaji.

Мени су уважили гаранцију. Замењен предњи панел у року од једног дана.

Evo i moj G3 stalno u silikonskoj i napukao i pored mikrofona i pored IR, i na lajsni i iznad. 32 GB model. Kvalitet bez premca... Sreca pa mi isticu ugovori za 10 dana pa da se ponovim sa iPhone-ovima...
Uh, i iPhone je kvalitet u PM. Zutilo i mrtvi pikseli dominiraju.

Ja sam mislio da je LG po pitanju podrške bolji od HTC a oni ispadoše još gori....zbog te podrške sam batalio HTC i rekao nikad više a vidim da će to biti slučaj i sa LG

Ja ću definitivno preći na kineze i bataliti ove premium brendove...

Ako ne predjem na Huawei Nexus (što je malo verovatno) sledeći telefon će ili biti Huawei,Meizu ili Xiaomi...

Od ovih premium brendova ništa posebno se ne dobija osim što duplo više koštaju

Ma neka si ti nama rekao i za LG i za iPhone. I neka si video po netu da je ogroman broj!

Neka sam ja video na svom primerku koliko je ekran u$ran. Ali, ipak je to Apple. Bitno da lepo cuci na stolu u kaficu, ko hebe ekran.

Iskreno videcu kako ce se LG pokazati sa servisom jer mi je receno da posaljem telefon, ali da to uglavnom ne uvazavaju jer smatraju da je fizicko ostecenje a garancija to ne pokriva. Koliko ja znam Apple(a i neki drugi proizvodjaci poput npr. Samsunga) takve stvari ispravljaju bez pogovora.
@[Miki] da li ti je iPhone pod garancijom (trebao bi da bude)? Jesi reklamirao? Da li je popravljen/zamenjen?

Iskreno videcu kako ce se LG pokazati sa servisom jer mi je receno da posaljem telefon, ali da to uglavnom ne uvazavaju jer smatraju da je fizicko ostecenje a garancija to ne pokriva. Koliko ja znam Apple(a i neki drugi proizvodjaci poput npr. Samsunga) takve stvari ispravljaju bez pogovora.
@[Miki] da li ti je iPhone pod garancijom (trebao bi da bude)? Jesi reklamirao? Da li je popravljen/zamenjen?
Apple to ne otklanja, pogotovo u Srbiji, ako hoces da ti slikam garanciju da vidis kako su se lepo ogradili :)

Samsung je uzasan sto se tice uvazavanja reklamacije. Sto se tice Apple-a, zamenjen mi je telefon za nedelju dana zbog mrtvog piksela. Sad cu videti kako ce biti zbog problema sa ekranom. U svakom slucaju nekvalitet samo takav...

Je l' i dalje ne može da se ima krštena kamera na AOSP romovima, tj. da se nekako izvuče stock kvalitet?

Imaces uskoro informaciju iz prve ruke, sutra ga reklamiram. Ako ne zamene ovo mi je prvi i poslednji iPhone.

Samsung je uzasan sto se tice uvazavanja reklamacije. Sto se tice Apple-a, zamenjen mi je telefon za nedelju dana zbog mrtvog piksela. Sad cu videti kako ce biti zbog problema sa ekranom. U svakom slucaju nekvalitet samo takav...

Jedan S2 i dva S3 zamenio i sve u roku od 10 do 30 dana. Tako da ne znam sta pricas za Samsung. BGelektroniks je u pitanju.

Pro Mobi, 2x odbijena reklamacija lagano. Telefon je, naravno, imao priblem. Tako da ne znam sta ti pricas.

Zavisi šta reklamiraš, ali znajući naše i slušajući iskustva ljudi ako nađu neku rupu da mogu da ti odbiju garanciju odbiće. Sad ako si uopran i ne odustaješ od toga da si ti u pravu možeš da isteraš pravdu... :)

Jedan S2 i dva S3 zamenio i sve u roku od 10 do 30 dana. Tako da ne znam sta pricas za Samsung. BGelektroniks je u pitanju.
Pre par dana mesec dana star meizu sam nosio u bg elektronik. Nije mogla sim kartica da se izbaci. Odgovorili mi mehanicko ostecenje, zamena osnovne ploce 20150 dinara.

Hteo bih da probam kako radi Kitkat. Jel ima neko kdz pošto nisam uspeo da nađem?

Od nedavno vlasnnik G3
Koristim ga dosta jer mi sluzi kao sluzbeni tel za posao
Pre ovoga imao sam BB sa koijm sam bio zadovoljan ali ga je vreme pregazilo

Kod G3 sam razocaran trajanjem baterije
Ne moze da izdrzi ni 1 dan ?!
non stop nestto drlja u pozadini i to verovatno trosi bateriju

Pitanje za iskusne korisnike - STA DA ISKLJUCIM KAKO BI TRAJANJE BATERIJE PRODUZIO ?
Ima li ovome uopste leka ili da ga menjam pod hitno ?

Od nedavno vlasnnik G3
Koristim ga dosta jer mi sluzi kao sluzbeni tel za posao
Pre ovoga imao sam BB sa koijm sam bio zadovoljan ali ga je vreme pregazilo

Kod G3 sam razocaran trajanjem baterije
Ne moze da izdrzi ni 1 dan ?!
non stop nestto drlja u pozadini i to verovatno trosi bateriju

Pitanje za iskusne korisnike - STA DA ISKLJUCIM KAKO BI TRAJANJE BATERIJE PRODUZIO ?
Ima li ovome uopste leka ili da ga menjam pod hitno ?
Sta god uradio neces mnogo da povadis bateriju, menjaj ga ako ti je to toliko bitno. Samo ne znam za sta ces da ga menjas svi ovi novi modeli su još gori sto se tice baterije ili su tu negde :)

^ uzme OPO ako mu treba phablet sa odlicnom autonomijom ili M8/Z2 kao nesto (fizicki) manje opcije, uz to svi rade bolje od G3 stock vs stock i imaju bolje displeje i naravno duze trajanje baterije. Moze i S5..

Poslednja izmena:
^ uzme OPO ako mu treba phablet sa odlicnom autonomijom ili M8/Z2 kao nesto (fizicki) manje opcije, uz to svi rade bolje od G3 stock vs stock i imaju bolje displeje i naravno duze trajanje baterije. Moze i S5..

Dvoumio sam se izmedju S5 i G3 ovog i izgleda da sam se z****

Koliko sam razumeo ne pomaze gasenje nekih pozadinskih programa i sl. ?

Vrh Dno