Šta je novo?

LG G3

Evo i moj G3 stalno u silikonskoj i napukao i pored mikrofona i pored IR, i na lajsni i iznad. 32 GB model. Kvalitet bez premca... Sreca pa mi isticu ugovori za 10 dana pa da se ponovim sa iPhone-ovima...

I verovatno ce i svim ljudima ova nekvalitetna plastika na G3 prestati da puca na istom mestu sama od sebe, a onima kojima je pukla ce se sama spojiti kao da nije?
Meni je uvek krajnje zanimljivo kako je nekim ljudima normalno da flagship ima toliko problema... Realno gledano, nasoram G2, G3 je totalni fail bio, iako se prodavao kao alva zbog marketinga...

Poslednja izmena:
Od nedavno sam vlasnik G3
Treba mi neka dobra navigacija koju bih mogao staviti na tel
Sygic sam imao na tabletu i bio zadovoljan istim

Dajte neke predloge

Planiram da uzmem ovaj telefon.Pre svega zbog kamere koja je super ali i zbog drugih ok stvari...
Zanima me kolika je realna cena ovog telefona sad?

I sto se tice azuriranja softvera kakva su vasa predvidjanja?Da li ce dobiti jos neki update?

Planiram da uzmem ovaj telefon.Pre svega zbog kamere koja je super ali i zbog drugih ok stvari...
Zanima me kolika je realna cena ovog telefona sad?

I sto se tice azuriranja softvera kakva su vasa predvidjanja?Da li ce dobiti jos neki update?
Dobice update, 290 nov sa garancijom.

Uh za te pare bih ga odmah uzeo ovo po KP sto vidim sve je skuplje i do 50e plus nema garanciju tj ima neku bzvz nije ono full garancija kod operatera..

Ja kad sam kupovao pre dve tri nedelje imalo je po oglasima na KP novi od operatera na 280-290e sa dve godine garancije, verujem da mogu da se nađu na toj ceni.

Na te garancije je mislio kada je napisao ima neku, bzvz...očigledno da je samo za aparate uzete kod operatera, tako da je najbolje da takve ponude traži...
Inače, drugarici sam pre par dana uzeo za 310e sa dve godine garancije u jednoj radnji.

Ako hoce telefon sa garancijom "ono full garancija kod operatera", onda kod istih taj telefon mora i nabaviti, ili od nekoga ko je na taj nacin kupio telefon pa ga prodaje. Ja sam promenio 3 telefona sa tom "bzvz garancijom" i nisam imao nikakvih problema. Ima dosta opcija, pa neka odabere onu koja njemu licno najvise odgovara.

Ajde neki predlog.. Imam oficijalni 5.0 rotovao sam telefon,uninstalirao onaj antivirus, e sad jel mi predlazete da ostanem na njemu ili da ubacim custom rom?
Moze li pomoc koji je onako najbolji custom izbacen za G3?

Možeš da ostaneš a možeš i da staviš onaj cloudy sa G4 UI

Ima li neko iskustva sa power bank kirano brenda posto ne mogu naci bas puno informacija???

Ili da me uputite na temu na forumu koja se bavi power bank-ovima. Nisam je pronasao, a mozda sam je samo prevideo...

Poslednja izmena:
Ima li neko iskustva sa power bank kirano brenda posto ne mogu naci bas puno informacija???

Ili da me uputite na temu na forumu koja se bavi power bank-ovima. Nisam je pronasao, a mozda sam je samo prevideo...
Ja iskreno najvise gotivim romoss, ali original. Rade sa samsung baterijama, vrhunski je kvalitet i veoma visok procenat iskoriscenosti. Sad kod nas nemoj uzimati posto uglavnom kopije prodaju.

Gledam da uzimam neki trebace mi a naleteo sam na ove kod nas veliki kapacitet niska cena...
Sad znam da to ne moze biti bas idealno, ali...

Gledam da uzimam neki trebace mi a naleteo sam na ove kod nas veliki kapacitet niska cena...
Svaki taj nema ni 30% kapaciteta kako je tu napisano. Ili romoss ili xiaomi ali originale. Bolje to skuplje da platis pa da budes zadovoljan nego da se hvatas za glavu istog dana kad ga kupis.

Slazem se sa tom konstatacijom da se dobro treba platiti, ali naletao sam na mnogo dobre ponude ranije pa bolje da pitam ima onih koji bolje znaju. Aaa brendovi poput genius-a???

Slazem se sa tom konstatacijom da se dobro treba platiti, ali naletao sam na mnogo dobre ponude ranije pa bolje da pitam ima onih koji bolje znaju. Aaa brendovi poput genius-a???
Nisam imao iskustva sa njima, proguglaj ili sacekaj nekoga da odgovori mada mi ne ulivaju poverenje na polju power bankova.

Pozdrav drugari. Od skoro sam vlasnik g3 2gb verzije, a pre toga sam koristio g2. Poredjujuci ova dva telefona, g3 ima bolji ekran, zvucnik i kameru, ostalo je po mom misljenju na strani g2, a to su baterija, brzina u radu, itd.. Ja sam trenutno na oficijalnom LP romu, pa me interesuje da li da flesujem neki drugi rom ili da ostanem na ovom? Da li postoji neki program za rootovanje ovog telefona?

Pozdrav drugari. Od skoro sam vlasnik g3 2gb verzije, a pre toga sam koristio g2. Poredjujuci ova dva telefona, g3 ima bolji ekran, zvucnik i kameru, ostalo je po mom misljenju na strani g2, a to su baterija, brzina u radu, itd.. Ja sam trenutno na oficijalnom LP romu, pa me interesuje da li da flesujem neki drugi rom ili da ostanem na ovom? Da li postoji neki program za rootovanje ovog telefona?
Cini mi se da je za root skripta one click root, a za recovery imas autorec kolege sa foruma bendera. Mozes je naci na gp. Lepo da te sluzi ;)

Ljudi da li LG servis u Srbiji uvazava reklamaciju za napukline kod mikrofona i IR blastera?

*** puklo i meni kod ir blastera debljine dlake je naprsnuce nisam ni izvalio, nego rekoh aj da pogledam skinem masku kad ono pukotina :-D
A tel god dana cuvam lepo u silikonu 2x je jedva pao.
Ionako cekam nexuse pa cu da ga prodam, smorio me.

Nazad
Vrh Dno