Šta je novo?

LG G3

Baš tako, n4 i g3 se porede, a prvi košta mnogo više od drugog i sama ta činjenica dovoljno govori ;)

Ja ne volim Samsung, osim Note serije. Lg nemam nista protiv, cak sam im dava podrsku dok su se probijali na trziste.Npr G$ mi je bolji i lepsi od S6, S6 edge. Htc ne volim jer zive na staroj slavi a to ne opravdavaju toliku cenu svojih mobilnih telefona, nesto kao i Sony, ok jedino njih nisam nikad voleo, i nikad necu kupiti jedan sony mobilni telefon, tablet, televizor, ....

Ha, ha, samo još i ručak da počne da kuva, ma sve je to tu negde, ko je imao većinu ili skoro sve od ovih kako kazete "azdaja", znace na sta mislim, pozz

Imao sam ovaj problem i ranije. Iznesem linkove koji ukazuju na nesto (u velikoj kolicini) i odmah rasprava. Neke stvari treba prihvatiti. Ja razumem da je nekom subjektivno neki Z2 ili S5 bolji od G3, ali to je subjektivno misljenje. Vecina strucne stampe misli drugacije (i ja). Isto tako kao sto je sada recimo S6 edge bolji od G4 (malo losiju kameru, ali sve ostalo je bolje) i to je potvrdjeno od te iste strucne stampe koja je prosle godine zavolela G3 (sigurno opet postoje ljudi koji subjektivno misle da je G4 bolji).

Dakle naravno da je u redu da neko iznosi misljenje. Mene cudi da nitro nije uleteo vec da ponovi pricu o G3 battery drain problemu.

Ali ako je neka "strucna" javnost prihvatila nesto jednoglasno, onda te konstatacije koje su protiv toga mora da naglasimo kao subjektivne. Bile bi objektivne da se bavite testovima profesionalno kao recimo Gizmo. On moze objektivno da kaze G3 i nije bas najbolji, zato sto je gomilu tih telefona obradio po istom "naucnom" principu (izvrsio identicne testove na svakom uredjaju).

Dok sam koristio G3 cesto sam radio backup sa njihovom LG app kako sad to da vratim na Note 4, da li ima neka app koja cita .lbf file ili nekako da uradim restore ?

Izasao CloudyG3 2.3. :) Znaci ide flesovanje danas... :)

Changelog:
Updated to D855 20P system
Updated all System apps
Ported G4 UX4.0
Ported G4 Camera
Added Flashlight toggle
Added NetworkMode toggle
Added Google Docs
Removed ThinkFree Viewer
Removed T-Action
Removed Plug-n-Pop

Poslednja izmena:
Manje šaren od G3 stock.
I dalje secka kad skroluješ recents i kad ulaziš u drawer na stock launcheru.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1433609964219.png
    uploadfromtaptalk1433609964219.png
    479 KB · Pregleda: 198
  • uploadfromtaptalk1433609977529.png
    uploadfromtaptalk1433609977529.png
    483.5 KB · Pregleda: 194
Ih bre šta ti gledaš, stavio sam ga i ja. Na prvu loptu deluje lepo, videćemo kroz par dana.

Pa gledam ono što mi kida živce :D ovo za launcher usput jer mi je neverovatno da to ne mogu da srede mada koristim novu. Jeste lepši nego stari, manje šarenila ima u settingsu. Nema priority mod u sound toggleu kao G4 što ima. Makar ima flashlight. Dialer i contacts aplikacije malo drugačije... Ostalo manje više kao pre.

Interesantan case.Kombinacija gorila stakla,metala i silikona.Štiti telefon od svega,deluje moćno,ali ga dosta povećava.Pravim se važan pred drugarima,izaziva čuđenje.LOVE MEI Case.

2015-06-06_200549.jpg

Poslednja izmena:
Izgleda kao neka kineska navigacija u toj futroli.

Užas... Od onakvog prelepog dizajna ti napraviš kineski Tetris...

@tasic64 Svakako je neobičan case. Trebalo mi je par trenutaka da razaznam da je unutra telefon. Tebi se sviđa i to je najbitnije.

Ovo neki devekt sa ekranom ?

In the Profile GPU rendering option you can now visualize your app’s effective framerate on-screen, while the app is running. You can choose to display profiling data as on-screen bar or line graphs, with colors indicating time spent creating drawing commands (blue), issuing the commands (orange), and waiting for the commands to complete (yellow). The system updates the on-screen graphs continuously, displaying a graph for each visible Activity, including the navigation bar and notification bar.

A green line highlights the 16ms threshold for rendering operations, so you can assess the your app’s effective framerate relative to a 60 fps goal (because 1/60th of a second equals roughly 16ms). If you see operations that cross the green line, you can analyze them further using Systrace and other tools.

http://developer.android.com/about/versions/jelly-bean.html

ili ako više voliš video objašnjenja

Poslednja izmena:
LOVE MEI Case.
Jeste ružan,težak,ali je simpatično ružan.Od ponedeljka ga skidam zato što nije za svakodnevnu normalnu upotrebu.Interesantno je što ekran ima odličan odziv. Uzeo sam ga za more,da ne mislim na prašinu,pesak,vodu.Ko zna,možda padne i neka fotka sa morskog dna.

Haha ja pomislio neki defekt sa ekranom, pa kako koristis tako telefon :D

Pa bre ne koristim tako, to sam samo uključio da slikam da ne bude da izmišljam kad kažem da radi ko traktor :)

Kako mozete da koristite taj stock launcher? Te kresuje, te je spor, te laguje... Da se razumemo, prvi bi voleo da mogu da koristim stock, al nova je predobra.
cbdf7936ecf61090e7f35a98d5a9a8be.jpg

Poslednja izmena:
Po isteku ugovora u martu sam uzeo g3, jedan kolega isto a drugi je uzeo m8. Odma sam ubacio cloudigy sve zbog oversharpeninga. Probleme o kojima pricate nisam primjetio,osim sto me nervirao taj oversharpening. Telefon radi isto kao i nexus sa kojeg sam presao. Toliko mi se svidio da sam i zeni kupio g3 16gb i on je na stock. Kad uzmem malo njen tel ne primjetim uopste razliku.
Kolega koji ima isto g3 zali se da se tel zna resetovati on je na stock.
Drugi kolega je prodao m8 zato sto je telefon znao zakovat tokom poziva, a na servisu su mu govorili da telefon nema nikakvih problema.

Čim je izašao root za LP. Lamhoang 2.1 trenutno, radi kao zmaj, samo weather FC, ali prepeglaće i to valjda.
U tome.je caka.
Da, iako sam presao sa nexus 4 jos uvek ne rutovan. :d

Mada mozda je doslo to vreme da rutujem, al me interesuje kolko je vredna zajednica. :)

Ne velicina zajednice, nego vrednost. :)

Nazad
Vrh Dno