Upravo ovo...nema tu mnogo razlike kod proizvodjaca. svi su manje vise isti.. zato se za redovan updejt uzima ili nexus ili ios uredjaj
I meni se ovo dešava i užasno me nervira.Imam izgleda bug na telefonu...LED notifikacija svetli kada je ekran ugašen...plavo svetlo blinka.
Imam izgleda bug na telefonu...LED notifikacija svetli kada je ekran ugašen...plavo svetlo blinka.
Kao da imam propušten poziv,poruku i sl a nemam ništa od toga...
Ulazio u podešavanja,restartovao telefon i ništa...
Ne mogu da provalim zašto blinka...baterija je trenutno na 98%
Jel imao neko sličnu manifestaciju?
I meni se ovo dešava i užasno me nervira.
Da ti nije na silent modu?Meni sada LED ne radi....u stvari radi ali kako mu se navrne..
Npr kada je na punjaču neće da svetli,kada stigne poruka zasvetli,kad stigne poziv ne svetli ali onda kada završim razgovor i ugasim ekran opet svetli plava lampica:smash: onda ga opet nakačim na punjač i LED svetli....
Počinje da mi ide na krasni...
Ako ne stigne neki update u skorije vreme verovatno ću ga prodati
Da ti nije na silent modu?
Meni sada LED ne radi....u stvari radi ali kako mu se navrne..
Npr kada je na punjaču neće da svetli,kada stigne poruka zasvetli,kad stigne poziv ne svetli ali onda kada završim razgovor i ugasim ekran opet svetli plava lampica:smash: onda ga opet nakačim na punjač i LED svetli....
Počinje da mi ide na krasni...
Ako ne stigne neki update u skorije vreme verovatno ću ga prodati
Desava se to na 'h' verziji. Na 'i' verziji su to navodno resili.
Resenje. Spustiti 'prozorce',iskljuciti,pa opet ukljuciti LED. Ne treba restart
Provereno tom metodom nema blinkanja bez povoda :-D
Ne ocekujem update da resi LED ali ima drugih stvari koje me polako iritiraju...Pa dobro sad... Ne mozes bas ocekivati da ce se pojaviti update koji se bavi LED-bugom kod tebe...![]()
@ProMaster
Eto ja i kolega smo u isto vrjeme uzeli ja G3 a on M8, i ja kad uzmem njegov M8 i malo procackam nemam taj neki ekstra osjećaj. Sjecam se kad sam ga tek kupio i ono nonstop vadio iz džepa i uvjek je bilo wow. Dok M8 kad uzmem nisam imao taj osjećaj. A to sto vojkan ima problema sa kocenjem ja nikad nisam osjetio. Možda je do mene pa ne primjetim kad telefon zakoci.
Danas sam ubacio G4 ROM (cloudy), i moram da priznam da je ovaj novi ux jako jako poboljsan. Razlika u radu a pre svega u fluidnosti je zaista osetna, sve je sada bas bas glatko, brzo, fluidno, nema toliko problema sa animacijama kao sto je bilo na trojci, stvarno su lepo poradili oko toga. Izgled je preedobar, vecina aplikacija je vizuelno promenjeno tako da sada to sve deluje daleko lepse i ozbiljnije, a sa druge strane i jednostavnije. Kameru jos uvek nisam detaljnije testirao, ali po par slikica koje sam uradio se vidi poboljsanost. Ima vise alatki u kameri, kao i manualni mod koji je stvarno vrhunski odradjen i koji je dosta od pomoci. Videcu kakav je slucaj sa baterijom jer mi je donekle to i najbitnije (kao i rad telefona), ali kazu da je osetno poboljsana. Da ne duzim za sada vise, moj utisak je odlican i svakako treba da se isproba ovaj novi ux koji je stvarno vidljivo poboljsan u svemu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari