Jel ti prihvatili garanciju?Jel probao neko da ostvari garanciju u vezi pucanja plastike na telefonu? (pricalo se o tome, poznat problem na G3)
Ako jeste, da li prihvataju da zamene kuciste posto je LG priznao problem ili to kod nas u Srbiji ne vazi?
Haha, konačno su napravili
Ja ranije video u VIP 2500din, ne znam da li ima jos uvek.Gde ima da se nabavi original quick circle case za G3? I koja je okvirna cena?
Gde vide tu opciju?@ixon jel ti radi raw capture? Vidim da je ubačena ta opcija u xcam
Na xda sam čitao
Onda je nova verzija, proveri![]()
Da, 100% je bila ta cena u VIP-u.. Međutim kad sam gledao skoro u dve radnje njihove u Nišu, nije bilo.. Baci pogled pa javi ima li.@axel za 2500 din original quick case?
Mislio sam da je vise
Imam i ja spigen, al nema tu rupu.Iritira me sto su ostavili tu rupu na cosku zbog Korejske verzije koja ide sa antenom zato sam je i preskocio i uzeo Nilkin bumper sa kojim sam prezadovoljan i napokon mi se telefon vidi od nazad lepo (ta imitacija metala), a na Nexusu mi je Spigen super bio legao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari