Šta je novo?

LG G3

70ceeba28a467ed64af02ea70aa27918.jpg
evo i CPU doduše koristim telefon tek 10-15 min bio je standby nasao sam neku app da belezi max temp cpu pa cu postaviti rezultate ovih dana :) verujem da ovi sad i nisu bas merodavni

Poslednja izmena:
To je prva aplikacija koju sam instalirao i pobrisao neke koje smaraju, kao mekafi...

Evo i mene malo ovdje :). Jel ima neka dobra dusa, koja je malo spretnija sto se tice baratanja konzolom, takodjer potencijalni unbrick itd. Danas zapocinjem rad na AutoRec za G3 pa ocekujte da cu i na ovoj temi biti aktivniji.
LP ;).

Ja ovde pitao ljude da stave prst na kameru i opale fotku i pogledaju koji je bio shutter speed i niko nije mogao da odgovori.

Jel pokusao neko xposed da namesti?

Meni izbacuje gresku

Prilozi

• uploadfromtaptalk1426182422513.png
    uploadfromtaptalk1426182422513.png
    332.3 KB · Pregleda: 195
Ja ubacio i obrisao jer ima jako malo f-ja na LP. A usput ne radi smart notice i animacije za vremensku prognozu na lock-screenu. :)
Onda da i ne pokusavam da se zezam sa tim...

Nego handri me i recovery. Nece da udje u recovery. Instalirao sam ga po upustvu sa XDA sa gornjeg linka i preko Flashify ali kad idem na opciju boot to recovery dobijem secure boot error i svetle plava i narandzansta notifikacija naizmenicno.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima!
Od pre par dana i ja sam vlasnik G3... Čini mi se da nisam pogrešio pri izboru. :)
Čačkajući podešavanja pojavio mi se ključić gore na ekranu. Ne mogu da pronađem u podešavanjima šta on otključava-zaključava, zna li neko o čemu se radi?

Screenshot_2015-03-12-20-48-38_.png

Evo dve slike sa G3. Definitivno kamera bolja nego na G2

Pa ti si gremline iz G2 prebacio u G3 :d
Izgledaju za nijansu bolje od G2.

Ostrije slike,i imaju vise detalja :) Ima tu jos napretka,tek se cetvrti dan druzim sa njim :D

Od pre nedelju dana posedujem ovaj telefon.Kupljen kod Telenora,apdejtovan na 5.0,zatim root-ovan,ali nikako da ubacim recovery.Probao sam sve predložene opcije na hda.Neki predlog?

Vrh Dno