Lej brt ja nisam ni video da gore pise za bateriju,pricam za cpuČekaj, jel se misli na temperaturu baterije, što je Prisic stavio, ili cpu-a, prilična je razlika.
Ja nisam brisao jer sam poucen losim iskustvom koje sam imao kada sam pobrisao bloat na tabletu pa zbog toga nije hteo da updaetuje sistem sad samo radim freeze preko TBaTo je prva aplikacija koju sam instalirao i pobrisao neke koje smaraju, kao mekafi...
Ja ubacio i obrisao jer ima jako malo f-ja na LP. A usput ne radi smart notice i animacije za vremensku prognozu na lock-screenu.Jel pokusao neko xposed da namesti?
Meni izbacuje gresku
Onda da i ne pokusavam da se zezam sa tim...Ja ubacio i obrisao jer ima jako malo f-ja na LP. A usput ne radi smart notice i animacije za vremensku prognozu na lock-screenu.![]()
Pozdrav svima!
Od pre par dana i ja sam vlasnik G3... Čini mi se da nisam pogrešio pri izboru.
Čačkajući podešavanja pojavio mi se ključić gore na ekranu. Ne mogu da pronađem u podešavanjima šta on otključava-zaključava, zna li neko o čemu se radi?
Pogledajte prilog 164901
Pozdrav svima!
Čačkajući podešavanja pojavio mi se ključić gore na ekranu. Ne mogu da pronađem u podešavanjima šta on otključava-zaključava, zna li neko o čemu se radi?
Pogledajte prilog 164901
Ajde, 'leba ti, izbriši taj "Clean master"....Pozdrav svima!
Pogledajte prilog 164901
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari