Uh, za iso nisam testirao, cim sam video da manual shutter speed ne radi kako treba - testirao sam duze expozicije i skontao da ustvari samo slaze frame-ove od videa i delovi koji su beli umesto da pregore su ostali beli, a tamniji umesto da dobiju vise svetlosti su ostali tamni - jedino su se pokretni objekti mutili zbog slaganja fotki. Ev plus minus radi, metering mode ne bas.Ni sa 3rd party app ne radi ni metering mode ni ev+-?
A ISO?
Ni sa 3rd party app ne radi ni metering mode ni ev+-?
A ISO?
@Djilkosh_Ns: Ti pratis i OPO temu???Jel ima neka tema na ovom forimu koju ti aktivno ne pratis, odakle ti vremena i zivaca za to?
![]()
Ima ISO ima milion gluposti i vise nego sto mi treba. Sa ProCapture-om i A Better Camerom mogu da napravim fotke kakve mi trebaju bez obzira da li je dan ili noc.
Probaj sam.
Nemojte ovo shvatiti kao uvredu vec kao savet od nekoga ko se bavi fotografijom - imaju oni tu razna manuelna podesavanja, ali vecina toga je fake - utice na sliku software emulacijom.Xcam od xdabbeb-a koji umnogome poboljsava kvalitet slike,takodje ima ISO podesavanja. Sva podesavanja koji ima G2,ima i na toj aplikaciji za slikanje
Ako ti ocekujes da ti telefon pravi fotografije kao dslr fotoaparat, onda treba da ocekujes da na fotoaparatima imas odlicnu telefonsku vezu i slanje porukaNemojte ovo shvatiti kao uvredu vec kao savet od nekoga ko se bavi fotografijom - imaju oni tu razna manuelna podesavanja, ali vecina toga je fake - utice na sliku software emulacijom.
A da procitas malo moj post? Nisam to napisao, vec sam komentarisao da vecina manual kontrola koje su u tim aplikacijama su fake i ne rade, a ovo u vezi ekspozicije sto sam napisao nema veze da li je telefon ili DSLR u pitanju ista stvar se desi. Iz tvog posta se da zakljuciti da ne znas o cemu se radiAko ti ocekujes da ti telefon pravi fotografije kao dslr fotoaparat, onda treba da ocekujes da na fotoaparatima imas odlicnu telefonsku vezu i slanje poruka![]()
Aj uzmi bilo koji digitalac i napravi sliku mlecnog putaZnam druze, pratim te na flickr, a i ti mene, ali ti nisi koristio nesto sa pravim manuelnim podesavanjima kao npr. DSLR. Evo ti izazov - napravi fotku cistog nocnog neba - blenda ce ti biti totalno otvorena, a stavi ekspoziciju od 30 sekundi. Ja cu ti reci unapred sta ce se desiti - na fotki se nece videti mlecni put, vec ce se jedva ista videti, zato sto ce software emulirati ekspoziciju sa cupanjem frame-ova sa videa, umesto da otvori senzor na 30sekundi... Isto uradi na dnevnoj svetlosti - stavi ekspoziciju na tipa 10 sekundi i na toj max blendi koja je zakljucana na telefonima bi trebao dobiti totalno belu fotku(bukvalno). Hint - fotka ti nece biti totalno bela, opet zbog emulacije...
Meni se sjebala plastika al nisam ga reklamirao jer mi to ne smeta tolko,veci mi je problem pregrejavanje jer mi cesto temperatura prelazi preko 70 stepeni,da li je to slucaj jos kod nekog?Jel probao neko da ostvari garanciju u vezi pucanja plastike na telefonu? (pricalo se o tome, poznat problem na G3)
Ako jeste, da li prihvataju da zamene kuciste posto je LG priznao problem ili to kod nas u Srbiji ne vazi?
Meni nije presao 42 stepena najvisa zabelezena, pisao sam vec par puta, osvetljenje je 60% auto i pri normalnom koriscenju do 35 stepeni ta najvisa mi je bila pri osvetljenu 100% manual, igrao Asphalt i punio telefon...lajsna ti je pukla bas zbog tog pregrevanja, do sad ni jednom nisam imao thermal throtleMeni se sjebala plastika al nisam ga reklamirao jer mi to ne smeta tolko,veci mi je problem pregrejavanje jer mi cesto temperatura prelazi preko 70 stepeni,da li je to slucaj jos kod nekog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari