Šta je novo?

LG G3

Odgovaram sam sebi zato što sam našao odgogovor,možda još neko traži rešenje.Čeka se lollipop TWRP.

Gde ima da se nabavi original quick circle case za G3? I koja je okvirna cena?

@ixon jel ti radi raw capture? Vidim da je ubačena ta opcija u xcam

@Vojkan,radi. Jako dobra opcija

da da. gledao sam malo opcije koje ima, zanimljivo deluje app, naročito sad sa raw. čak nije ni tolika šteta što ne može ručno da se namešta SS jer je za ruku dovoljno ovo na koliko automatika namešta max (oko 1/8s ako se ne varam). za sporije od toga trebaju neki stalkovi i čudesa.

@axel za 2500 din original quick case?
Mislio sam da je vise

Bio sada u Vip-u,nemaju quick case na stanju

Poslednja izmena:
Stigao Spigen Slim Armor case
untitled.JPG.jpg

Prezadovoljan sam sa kvalitetom.

9e2255841c9c683b6aa0c328a7908d8a.jpg

Evo temperatura kao sto sam obećao doduše malo sam zakasnio, ovo je najveća zabeležena temp mog procesora i to pod sledecim uslovima, bilo mi je u cilju da dignem temp sto vise može i palio sam sve cega se setim, poslednjih 10-tak dana nisam cistio RAM uopste, i sada sam igrao 3D igre tipa asphalt na 100% osvetljenju, upaljen wifi, 3G, nfc, bluetooth, lokacija, hotspot i stavio telefon na punjač, telefon trenutno ima oko 200h uptime (bez reboot-a).

Mislim da bi temp bila dosta niža ali sam pre neki dan flesnuo neki zip koji menja thermal throttle podesavanja tako da telefon nije krenuo da spusta clock sa 60 stepeni na 1.5 ghz. Sa tim modom spusta tek sa 75 stepeni i to spusta do 2.26 ghz. [emoji1]

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/thermal-mod-t2907363 eto link sa xda to sto sam flesnuo :)

Poslednja izmena:
Iritira me sto su ostavili tu rupu na cosku zbog Korejske verzije koja ide sa antenom zato sam je i preskocio i uzeo Nilkin bumper sa kojim sam prezadovoljan i napokon mi se telefon vidi od nazad lepo (ta imitacija metala), a na Nexusu mi je Spigen super bio legao.
Imam i ja spigen, al nema tu rupu.

Meni taj Spigen ne deluje ni malo slim... Cini mi se da prilicno zadebljava telefon...

Mene isprozivaše kada sam uzeo future armor futrolu i rekoše da udebljava telefon a ispade da ovaj spigen više od bilo koje futrole udebljava telefon

Prilozi

• uploadfromtaptalk1426592564048.jpg
    uploadfromtaptalk1426592564048.jpg
    688.3 KB · Pregleda: 310
  • uploadfromtaptalk1426592583003.jpg
    uploadfromtaptalk1426592583003.jpg
    825.2 KB · Pregleda: 304
Nazad
Vrh Dno