Šta je novo?

LG G3

Ja sam kupovao i to i telefone tipa iPhone 5, iPhone 4S polovne, i sve i svasta i nikad nisam imao problema, ali iskljucivo od ljudi sa vise pozitivnih ocena. Dakle generalno savet - ljude bez ikakvih ocena korisnika zaobici u sirokom luku ako je placanje pouzecem.

n1tr0 jesi li siguran da nije original?
Verujem ti na reč, međutim postoji verzija Quick Circle case-a koja nema mogućnost za wireless charging!
Takođe postoji verzija za korejsku ver telefona, gde ide ta rupa za antenu.
(i da je tako zeznuo te je, jer je trebao da napomene)

Baci sliku neku da vidimo?

Bas rizik je uzimati mobitel preko oglasa "polovan" a da ga ne testiras uzivo barem 1 sat..

Ima li kakvih naznaka za novi update g3 ?

Meni od kada je prestao batery drain nemam nikakve probleme sem iritantnog laga na tastaturi... Znaci ne znam zasto ali ne mogu uopste brzo da kucam na G3 sva slova zamene mesta (nije auto correct), dok na iP5 od 4 inca kucam kao lud a G3 duze koristim... Da stvar bude smesnija imam ogromne sake -.-

Meni od kada je prestao batery drain nemam nikakve probleme sem iritantnog laga na tastaturi... Znaci ne znam zasto ali ne mogu uopste brzo da kucam na G3 sva slova zamene mesta (nije auto correct), dok na iP5 od 4 inca kucam kao lud a G3 duze koristim... Da stvar bude smesnija imam ogromne sake -.-
To se i meni isto dešava posle npr 4,5 dana od poslednjeg reboot-a i kada uradim reboot nema greske o5 sve radi savrseno :)

Koliko sam ja video po nasem zakonu, ako je steta manja od 100 i nesto eur, ne mogu se krivicno goniti cak i da ti ukradu 100 EUR iz dzepa u autobusu.
Mesas kradju i prevaru. Prevaru ispod 50 eur gonis po privatnom postupku - konkretno u ovom slucaju kupujemprodajem mi je obezbedio papirologiju koju je pecatirao koja ukljucuje i ip adresu(e) sa kojih je korisnik pristupao i kada. Takodje za sve ostalo sto se desavalo na kp mogu mi izdati potvrdu. Objasnili su mi i sta stampam i gde predajem za tuzbu, i blokirali su liku account.

Tako je, ti po privatnom postupku mozes da gonis za bilo koju sumu.

Ti si jos zaludniji, ako izdvajas vreme da ga komentarises. Nego, u cemu je razlika, kako si provalio da nije orig?

Teško da original Circle Case košta manje od 20eur.

zdravo drustvo, brat mi ima lg g3s. ova tema je za g2 ali vidim po forumima da ljudi imaju isti problem za led notifikacionom diodom. ne radi mu led notifikacija za nista, ni za sms ni missed calls ... bas nista. da li je neko imao problem sa time i kako ga je resio? Hvala !!!

Ovo je tema za G3... Ja nisam imao taj problem. Jel uključio u podešavanjima?

Teško da original Circle Case košta manje od 20eur.
Kostao je 20 eur.
Ti si jos zaludniji, ako izdvajas vreme da ga komentarises. Nego, u cemu je razlika, kako si provalio da nije orig?
Pa ono odmah cim sam ga raspakovao (a umotao ga lik u 100 folija) video sam da kutija nema u gornjem desnom uglu onaj broj. Rekoh, ajde ko zna zasto, idemo dalje. Onda skontam boja futrole umesto sampanjca je boja kao kad neko ima dijareu - ona bolesno zuta (pogotovo vidljivo na zadnjem poklopcu koji je bio skoro totalno zut). Na prednjem delu par flekica i na mestima gde pise G3 jedva se vidi natpis taj.
Unutar fali onaj konektor i "antena" za NFC i wireless punjenje. Takodje ima i rupu sa gornje strane (neko rece za antenu kod nekog drugog modela). Na futroli pise made in china, a ja do sada sam video samo originale koje su made in korea. Takodje fali onaj stiropor unutar futrole koji je izmedju zadnje strane i poklopca - tj. nije velicine telefona nego mala kockica... Futrola na osecaj takodje deluje jeftino i lose naseda na telefon - u mom slucaju blic joj ne prolazi kroz otvor...

Auu, pa to cak i nije ni dobra kopija... Al i dalje stojim pri tome da nije vredno cimanja po sudovima itd...

Pazi i da izgubim 3 puta vise para, a oni budu nekako kaznjeni meni odgovara, jer mislim da takve treba dobro poniziti i staviti im ljagu na ime... Bilo bi lepo da se i pecatiraju na celo nekako :d

Posto sam Sapcanin, dacu ti samo 2 saveta. Saznaj mu ime i prezime, i dzabe ti tuzba. Korupcija u Sabackim sudovima je enormna. Drugo izgubices mnogo vise od 3x.

Posto sam Sapcanin, dacu ti samo 2 saveta. Saznaj mu ime i prezime, i dzabe ti tuzba. Korupcija u Sabackim sudovima je enormna. Drugo izgubices mnogo vise od 3x.

Na njemu je kao oštećenom da bira sud preko koga će priložiti tužbu. Po zakonu, on može da bira da to radi u okviru svog prebivališta. Bilo koji osrednji advokat će to omogućiti. Pa ako ovi krenu da se ne pojavljuju na ročišta, ima da im nakarači i sudske troškove zajedno sa oštetom. Ako n1tr0 ima love da finansira celu zavrzlamu, može da im na kraju nabije dosta dobar račun.

Pa kao od ponedeljka pocinju. Ne veruj vestima veruj mi :) Za ovaj strajk konktetno "iznutra" znam sta se desavalo. Najprostije receno nije ono sto je bilo po vestima. Vlast drzi sve medije.

Jel se jos nekom ovde desava da mu ne stizu obavestenja sa FB Messengera kada je telefon zakljucan? Dva druga imaju taj problem, obojica na stock nerutovanom lolipopu. Dakle kada se upali ekran pojavi se obavestenje na lockscreenu ali do tad nema nikakvih naznaka da je stigla poruka.

Znam mu i ime i prezime, i adresu i broj telefona. Koliko ja znam to se sudi na sudu u kom ja podnesem tuzbu?

Mesno je nadlezan sud na cijoj teritoriji tuzeni ima prebivaliste.

Ako je u pitanju privredni, ili "komercijalni spor". Ali ako neko tuži za prevaru, to je nešto drugo (krivično).

Na drugu stranu u našoj državi zvanoj Bananalend sve je moguće, tako da...

Srbija-Zastava.gif

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno