Šta je novo?

LG G3

Potražite na aliju seepoo futrole, tacnije soft case, kome nije bas bitan taj krug napred. Vec sam jednu naručio za prosli telefon i odmah sam naručio za G3 kad sam uzeo. Jako prijatna na dodir i kvalitetno odradjena, neka vrsta gume, ali odličnog kvaliteta.

Ja sam uzeo Future Armor sa Alija i za sada sam zadovoljan.

P.S Ovo nisam ja na videu :d

Pretvarate telefone u najobicnije kutije sa ovako glomaznim zastitama i onako vecina lici jedan na drugoga a ovako ne lici ni na sta

Od kako nema silent režima nego do not disturb, gasi mi se i alarm za buđenje... Kako to da promenim?

delete

Poslednja izmena:
Pretvarate telefone u najobicnije kutije sa ovako glomaznim zastitama i onako vecina lici jedan na drugoga a ovako ne lici ni na sta
Iz istog razloga sam narucio original G3 quick case, jer ovaj od nillkin ide preko zadnje maske, a ne umesto pa je samim tim telefon osetno deblji.

Primetio sam da nece da mi svetli led kada dobijem poruku na fb ili obavestenje dok za viber i ostale app radi normalno i par puta mi se učinilo kao da mi se sam telefon upali dok je polegnut na stolu, da li neka ima slicna iskustva ?

Pozdrav,posto sam polomio org punjac za g3,nasao sam punjac od s5 ali je njemu snaga punjenja 5.3v,2.3A,a na org LG je oko 1.7A(nisam 100% siguran)Da li nece biti problema,tj. da li nece ******* bateriju?Jako mi je bitan odgovor

Poslednja izmena:
Neće, telefon ce povući struje koliko mu je potrebno.

Pozdrav,posto sam polomio org punjac za g3,nasao sam punjac od s5 ali je njemu snaga punjenja 5.3v,2.3A,a na org LG je oko 1.7A(nisam 100% siguran)Da li nece biti problema,tj. da li nece ******* bateriju?Jako mi je bitan odgovor

Ja licno koristim od S5 punjac tako da neces imati problem..sve radi tj puni se normala..

Nema zagrijavanja uredaja sve OK.

Uuuu, vidi ti promenila se tema vrsi se neka normalna diskusija. :D
Za browser preporuka brqca rusi Yandex, za case samo Spigen. :)

Preporuka za case Nilkin Slim Border, ja sam uzeo narandžasti super leži na telefonu i telefon jako jako lepo izgleda i napokon mi se vidi pozadina zbog koje sam se odlučio za G3 :D

Meni danas stigao G3 case (sampanjac) od prodavca sa kp. Znaci kako sam poludeo - 100% original kaze lik - stigne futrola, ono neka cudna boja sto baca na zutu, made in china, rupa za olovku, losa izrada, nema uopste onaj deo za bezicno punjenje, jos napred fleke. Kaze lik preko telefona - ne ne to je original i nece nazad. Onda sam mu lepo rekao da ce da mi plati i postarinu i da ce lepo da uzme to postom ili cu mu licno doci po pare, pa je pristao. Cisto da znate, iz Sabca je da vas ne zaj...

Meni danas stigao G3 case (sampanjac) od prodavca sa kp. Znaci kako sam poludeo - 100% original kaze lik - stigne futrola, ono neka cudna boja sto baca na zutu, made in china, rupa za olovku, losa izrada, nema uopste onaj deo za bezicno punjenje, jos napred fleke. Kaze lik preko telefona - ne ne to je original i nece nazad. Onda sam mu lepo rekao da ce da mi plati i postarinu i da ce lepo da uzme to postom ili cu mu licno doci po pare, pa je pristao. Cisto da znate, iz Sabca je da vas ne zaj...

ako je rupa bili na gornjoj strani nije za olovku nego za antenu koju poseduje Korejska verzija G3 za SP805

Nebitno, ali nema veze sa originalnim quick case...

Ajde kad ti stigne probaj da nabacis neki obican silikon na nju ako imas, isto sam hteo uzeti tu sto ide umesto ali se bojim ako ispadne :/

Pa nazad ide, ali svejedno ti je ona sira od obicnog zadnjeg poklopca jer ide i sa strana jos nastavlja... Ne znam sto bi zastitio futrolu - tome i sluzi a nije skupa kao ekran i sl... Jedini strah je sto nema magnet pa da se pri padu ne otvori i pljas na ekran.

Ok,hvala :wave:

Ja sam zato stavio i zastitnu foliju od kaljanog stakla u kompletu sa originalnom quick circle futrolom. Savrseno idu zajedno a folija je skoro pa neprimetna. Telefon je sad bullet-proof!

Jedan od jacih aduta G3 je izgled, tako da ja dnevno rizikujem.

1409630808061.png

Evo samo da neko zna ako je porucio da se zeznuo (posto je jos 1 otisla futrola) - u pitanju je ovaj clan - https://www.kupujemprodajem.com/588381-1-djordje-jovanovic-svi-oglasi.htm
Naime javio se njegov cale (napisao poruku na kupujemprodajem) da mi nece vratiti pare, i da ce me krivicno goniti ako ih budem uznemiravao, a futrola je original jer su dobili 3 komada na poklon u Nemackoj i zato mora da je original. Poslao sam im SMS i zvao, nisu odgovarali, pa sam ih prijavio za krivicno delo prevare obzirom da je mali vise puta tvrdio da je 100% original futrola.

Ovakvu sam ja za moj prvi G3 poručio preko eBay prodavac je bio iz Nemačke ali je cena bila 5€ stiglo mi za 5-6 dana

Tesko da ce im se nesto desiti za 20 evra a i ti kupujes od coveka bez ijedne ocene

Ne treba da im se desi, otici cu ja u posetu nije problem. Jeste da trebam potrositi jedno 50 eur na gorivo, ali barem cu smiriti zivce :)

A bas je ta internet kupovina postala lutrija..
Ja barem izbjegavam kupovinu ako nije licno preuzimanje..

A sto se tice futrola quick circle nikako mi se ne dopada taj preklop, kao da imam svesku..

Licno koristim neku iza masku i obicnu foliju na display i to je to

Nazad
Vrh Dno