Šta je novo?

LG G3

Onda je moja greska, verovatno radi na zvanicnom, na beti ne.

Ako ti nije problem, ostavi neki link za video ili slicno, koji ti ne radi. Zanima me da proverim nesto.

Druze prica se o G3 i lepo pise da nije compatible i ne moze da se skine. G3 ne moze ni ekspoziciju preko 1 sekunde, tako da i pored raw ne moze ni manual exposure da se cepa...

Za sada to je samo za Nexus modele.. Steta mozda da se nadamo sljedecim verzijama androida 5.0.1 ili 5.1 :)

To se desava ako predjes na Lollipop ako ne updatujes sve aplikacije ili ako ne uradis fabricki reset. Ako ti se to desava na 4.4.2. onda ga nosi u servis.
Netačno, ja nisam uradio reset posle 5.0 i radi kao sat. Nema to veze, ali možda može da pomogne kod onih koji imaju problem.

Onda je moja greska, verovatno radi na zvanicnom, na beti ne.

Bacio sam sad pogled malo bolje, ako Jetpack nije ukljucen, flash radi, a ako je ukljucen, onda nudi da se skine apk. Na kraju, najbolje resenje (bar za sada) se cini da se ipak instalira i apk, jer barem po onome sto sam sam video, native flash podrska je samo za Jetpack off mod, dok onaj apk vazi samo za Jetpack on mod. Na taj nacin su oba slucaja pokrivena.

Pre desetak stranica žalio sam se na sistem data fajl od 20 gigabajta. Ispostavilo se da je greška pri aktiviranje telefona odabrati opciju sa preuzme podatke sa G2. Uradio sam factory reset i izabrao opciju set up as new device I sve je bilo ok. Telefon je prestao da blokira.

Gde da kupim neku lepu masku?

eBay. Kod nas je sve manje vise ocaj...
A i cene su nerealne - maskice od 2, 3 dolara kostaju po 1200-1500 dinara...

Uradio sam root na G3 i da li sad mogu da update-ujem softver ili moram prvo unroot pa onda update ??

Ako nisi nista drugo cackao trebalo bi da moze update.

Pa prati na forumu zadnje update verzije..

Za sada je barem kod mene v20f verzija..

Pa prati na forumu zadnje update verzije..

Za sada je barem kod mene v20f verzija..
Ma pratim ali sam bas novi sto se tice LG-a pa ne znam sta znaci sta ..

Ako moze pomoc koju ja zapravo verziju imam ?? [emoji16]

Zahvaljujem unaprijed !!!

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421681632593.png
    uploadfromtaptalk1421681632593.png
    210.1 KB · Pregleda: 211
imaš poslednju verziju kitkat-a ili 4.4.2 i savet je da dok se malo ne snadješ ne čačkaš ništa više da ti kasnije ne bi bilo žao :) ........................navikavaj se,čitaj na netu šta,kako i gde pa ćeš polako shvatiti šta ti i da li ti treba.....................

3. dan bez baterry drain - srecan ja, a i srecan forum sto ne kukam :)
Ovaj nillkin case me nervira, sutra mi valjda stize sampanjac g3 circle case originalni.
Ono sto sam primetio je da u private browsing kada se otvari vise tabova chrome cesto zaglavi i ne mrda... Preporuka za novi browser? :)

Chrome beta, dolphin....

jeli se neko zezao sa G3 Lollipop - unlocking all lockscreen weather effects umesto samo kiše i snega, ali non root varijanta.

Drugari, treba mi vaša pomoć.

Danas sam hteo da kupim LG G3 32GB preko telekoma bez ugovorne obaveze i dobio sam odgovor od menadžera da na stanju nema ništa od G3 osim G3 16GB bele boje koja mi se nikako ne sviđa. Menadžer ne zna kad stižu, navodno 30-ak dana. Da li neko može da mi proveri pouzdanije kada stiže nova isporuka telefona? Zvao sam i korisnički servis koji mi je rekao da zovem firminog menadžera :D

Informacija mi je dosta hitna drugari.

Unapred hvala.

Potražite na aliju seepoo futrole, tacnije soft case, kome nije bas bitan taj krug napred. Vec sam jednu naručio za prosli telefon i odmah sam naručio za G3 kad sam uzeo. Jako prijatna na dodir i kvalitetno odradjena, neka vrsta gume, ali odličnog kvaliteta.

"Crash" je juče"izbacio" novi custom OS pa ko voli.........komentari su kako vidim dobri..............

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-crash-rom-v1-t3007176

Capture.JPG

kako vidim i "Cloudyfa" je takodje juče....................

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cloudyg3-1-0-t2917467

TTsBhuy.png

Poslednja izmena:
Drugari, treba mi vaša pomoć.

Danas sam hteo da kupim LG G3 32GB preko telekoma bez ugovorne obaveze i dobio sam odgovor od menadžera da na stanju nema ništa od G3 osim G3 16GB bele boje koja mi se nikako ne sviđa. Menadžer ne zna kad stižu, navodno 30-ak dana. Da li neko može da mi proveri pouzdanije kada stiže nova isporuka telefona? Zvao sam i korisnički servis koji mi je rekao da zovem firminog menadžera :D

Informacija mi je dosta hitna drugari.

Unapred hvala.
Pretpostavljam da moraš kod njih da uzmeš telefon.

Nazad
Vrh Dno