Netačno, ja nisam uradio reset posle 5.0 i radi kao sat. Nema to veze, ali možda može da pomogne kod onih koji imaju problem.To se desava ako predjes na Lollipop ako ne updatujes sve aplikacije ili ako ne uradis fabricki reset. Ako ti se to desava na 4.4.2. onda ga nosi u servis.
Konkretno npr bilo koji video sa fejsa(preko browsera), ili youtube link ili video okacen tamo.Ako ti nije problem, ostavi neki link za video ili slicno, koji ti ne radi. Zanima me da proverim nesto.
Onda je moja greska, verovatno radi na zvanicnom, na beti ne.
Ako nisi nista drugo cackao trebalo bi da moze update.
Ma pratim ali sam bas novi sto se tice LG-a pa ne znam sta znaci sta ..Pa prati na forumu zadnje update verzije..
Za sada je barem kod mene v20f verzija..
sutra mi valjda stize sampanjac g3 circle case originalni
Vido sam na eBay, međutim duplo skuplje nego što je bilo u vip-u..Preko oglasa na netu i preko ebay.
Pretpostavljam da moraš kod njih da uzmeš telefon.Drugari, treba mi vaša pomoć.
Danas sam hteo da kupim LG G3 32GB preko telekoma bez ugovorne obaveze i dobio sam odgovor od menadžera da na stanju nema ništa od G3 osim G3 16GB bele boje koja mi se nikako ne sviđa. Menadžer ne zna kad stižu, navodno 30-ak dana. Da li neko može da mi proveri pouzdanije kada stiže nova isporuka telefona? Zvao sam i korisnički servis koji mi je rekao da zovem firminog menadžera
Informacija mi je dosta hitna drugari.
Unapred hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari