Šta je novo?

LG G3

Baterija kako kome. Ja sam prešao sa Nexus 5 i meni je baterija odlična.
Na kraju drugog dana uvek punim.

Ko ima krckanje, očigledno mu se zapalo, kao što se nekome desi da crkne uređaj, a na 99% njih ništa ne fali.

Isto i za bateriju, odes u servis i zamenis i ostavis 40-50e :) Iphone politika kod android uredjaja.
Ko jos menja bateriju iPhone u servisu? To jedino kad je pod garancijom, inace ovako bacanje para...
Ali zato su verzije ajfona od 32 GB - 64 GB i dodavanje evrića za veći kapacitet izum veka !!!
MicroSD ne valjaaa ne ne :D
Takođe tu su i aplikacije za zdravlje - juče bilo na TV-u !

Što se mučiš i mesecima kukaš na G3-u ?
Kupi ajfon i usreći se :)
Pa kao prvo slazem se za kapacitet, ali moraju nekako da zarade - oni izbace najbolji uredjaj i samo je razlika u tome sto se tice cene uredjaja. Ne oskrnave mu tipa kameru i cpu pa prodaju jeftinije kao android proizvodjaci. Isto tako NAND flash u iPhone je visestruko brzi od extra skupih micro sd kartica - pogledaj koliko kostaju uhs-i kartice koje opet nisu ni blizu te brzine.

Smartphone je odavno prestao da bude samo telefon i da služi samo onome što navodiš. igranje igrica, puštanje miltimedijalnih sadržaja su potpuno legitimna funkcija današnjih smartphona, u istoj ravni kao i telefoniranje, mailovi, poruke. Taj stav, "ja sam faca, telefon koristim samo za ono čemu služi, nisam klinac/danguba/sl" je odavno prevaziđen, današnji smarthoni su računari u manjem pakovanju i multimedija im je takođe jedna od osnovnih funkcija.

Što se baterije tiče, ja u životu nisam kupio zamensku bateriju za telefon, tako da je s moje tačke gledišta potpuno svejedno da li ona može da se menja ili ne. u krajnjoj nuždi, slažem se da su eksterne baterije bolje rešenje.

Nisam ja rekao da smartphone tome ne sluzi. Ja sam samo rekao da je po meni glupo igrati igrice na istome ili gledati filmove. Ti mi kazes da je udobno 2 sata gledati film na 5.5 inca. Izvini ali ja kazem da je to ona ruzna rec sto ima veze sa nuzdom i dodatim prefiksom pro. Ok je pogledati koji youtube klip ili tako nesto. Ok je tipa baciti koji min igrice ako ubijas vreme (mada preferiram slusanje muzike). Ok je koristiti mail-ove i sve slicne stvari(i meni su 3 maila aktivna, i gomila jos management app-ova). Ali igranje asphalt X-a svaki dan po 2-3 sata ne smatram normalnom upotrebom smartphone-a. U tom slucaju tebi treba konzola ili za portabilno tablet...

Edit: LG strikes again - zaboravih da okacim - nema nista u pozadini da radi nesto zahtevno, telefon u standby i puni se i pregrejan... Ovo mi se desava opet od L-a ako ga ne reboot nakon 2-3 dana.
afa660d29b869b40c8a79017a2599329.jpg

Poslednja izmena:
Edit: LG strikes again - zaboravih da okacim - nema nista u pozadini da radi nesto zahtevno, telefon u standby i puni se i pregrejan... Ovo mi se desava opet od L-a ako ga ne reboot nakon 2-3 dana.
Pa sta mislis sto je LG povukao update? Sami su priznali da nije dovoljno dobar i da rade patch.
Nego zar ti vec nisi trebao da predjes na taj famozni iPhone 6. Mislim da na ovom forumu ima dovoljno dobrovoljaca da ti u tome velikodusno pomognu, pa cak i finansijski ako treba ,)

Ja kad budem imao ja cu preci bez razmisljanja. Ako hocete da pomognete, slobodno, ali mislim da bi bilo pametnije da pomognete socijalno ugrozenima. ;)

:D

Nego šta - zna se da je to najbolji telefon u istoriji, a možda i našoj galaksiji :D
Taj kvalitet (ne brend) su odavno prepoznale srpske starlete i zato se samo sa ajfonom slikaju po instagramima!!!

Da ne pričamo koliko su kompetentne kada se govori o idealnoj veličini istog!!!

Znamo sve o IPhone-u i ne zanima nas u ovoj temi.......ovde bi da pričamo o G3..........smor upropaštava temu de luxe.......

S obzirom da sam prešaltao stranice od 100 do 183 bilo je vrijeme da se registrujem :)

Vec 10 tak dana sam vlasnik Lg G3 modela iako na forumu ovdje sam dosta toga procitao lošeg a i dobrog.

Ja barem za sada nemam problema, sem nekad rijetkog lag-a ali ništa strašno .. koristim verziju 5.0 V20e i prezadovoljan sam opcenito mobitelom topla preporuka !!!

Evo da se i ja upisem. Predjoh sa note4 na G3 i za sada utisci su hmmmm. Mogu reci samo da ekran nije tojiko los. Cak sta vise mnogo je dobar. Jes da je skala za osvetljenje cudna npr 60% je na note 30% onako moj subjektivni osecaj. Ali na preko 60% je vise i nego dovoljno. Zvuk u slusalicama skoro pa indentican. Mozda malo tisi. Osecaj u ruci je jako dobar i extra lezi. Mnogo bolje od note4. Brzina i rad je dosta ispod note4. Cak i sa tw note leti u odnosu na G3 koji dosta stuca. Vise utisaka dok ga propustim kroz sake. Samo mogu primetiti da baterija nije jaca strana ovog ceda. Jel moze neka preporuka za neki rom i kernel. G2 je tu bio tata

Cekaj, sa Note 4 si presao na G3?? :zgran::d

Ti izgleda samo da predjes, pa na bilo sta. :p

I ja razmisljam o prelasku sa Note 4 na G3. I sve sam sigurniji da necu zazaliti. Note ne vredi ni blizu toliko koliko kosta.

Testovi koji se na netu vrte nisu mjerilo mobitela jer je to sve reklama...

Ja sam sa super amoled presao na ovaj lg g3 i navikao sam od 1 dana sve uredno..

Sto se tice qhd mozda sad nepotrebno ali 2015 ce biti masa aplikacija i igara za qhd..

Najvaznije je sto nemam pregrijavanja 60% drzim uvijek svjetlost ekrana taman za moje oci...

Jel mozete vi da uradite restart telefona drzanjem power dugmeta? Ja sam sad pokusao i nece, samo iskoci power meni i stoji, minut sam drzao i nista, kad pustim nastavi da radi normalno...

Jel mozete vi da uradite restart telefona drzanjem power dugmeta? Ja sam sad pokusao i nece, samo iskoci power meni i stoji, minut sam drzao i nista, kad pustim nastavi da radi normalno...
Sada sam probao i isto kao i kod tebe, nista se ne desava sem power menia, ne secam se ni da je na N5 bilo drugacije

Pa da ne bi morao da skidam masku i poklopac, vadim bateriju i sve vracam ako mi se zakuca telefon, pogotovo ako sam na ulici... To je moglo do sada na svim androidima koje sam imao, moze i na N5

Kod nexusa 5 se ne skida baterija, tako da je jedini nacin power dugme, a tako je kod svih telefona kojima se ne skida baterija - power i/ili kombinacija hardverskih dugmica.

Kod ovih gde se skida baterija, ja barem telefone koje sam imao, morala je baterija da se skida da bi reset.

Do sada sam Samsunge imao i koristio (Galaxy S, ACE, S2, S3, S4) svima se vadi baterija i svi se resetuju kad zadrzis power dugme.

Ja stvarno ne kapiram kakve vi to probleme imate... Od kako je pušten 5.0 za Telenor ja ni najmanji problem nemam. Čak šta više, telefon mi radi primetno bolje. Uopšte mi nije jasno odakle ti silni problemi kod vas

Vrh Dno