Ko jos menja bateriju iPhone u servisu? To jedino kad je pod garancijom, inace ovako bacanje para...Isto i za bateriju, odes u servis i zamenis i ostavis 40-50eIphone politika kod android uredjaja.
Pa kao prvo slazem se za kapacitet, ali moraju nekako da zarade - oni izbace najbolji uredjaj i samo je razlika u tome sto se tice cene uredjaja. Ne oskrnave mu tipa kameru i cpu pa prodaju jeftinije kao android proizvodjaci. Isto tako NAND flash u iPhone je visestruko brzi od extra skupih micro sd kartica - pogledaj koliko kostaju uhs-i kartice koje opet nisu ni blizu te brzine.Ali zato su verzije ajfona od 32 GB - 64 GB i dodavanje evrića za veći kapacitet izum veka !!!
MicroSD ne valjaaa ne ne
Takođe tu su i aplikacije za zdravlje - juče bilo na TV-u !
Što se mučiš i mesecima kukaš na G3-u ?
Kupi ajfon i usreći se![]()
Smartphone je odavno prestao da bude samo telefon i da služi samo onome što navodiš. igranje igrica, puštanje miltimedijalnih sadržaja su potpuno legitimna funkcija današnjih smartphona, u istoj ravni kao i telefoniranje, mailovi, poruke. Taj stav, "ja sam faca, telefon koristim samo za ono čemu služi, nisam klinac/danguba/sl" je odavno prevaziđen, današnji smarthoni su računari u manjem pakovanju i multimedija im je takođe jedna od osnovnih funkcija.
Što se baterije tiče, ja u životu nisam kupio zamensku bateriju za telefon, tako da je s moje tačke gledišta potpuno svejedno da li ona može da se menja ili ne. u krajnjoj nuždi, slažem se da su eksterne baterije bolje rešenje.
Pa sta mislis sto je LG povukao update? Sami su priznali da nije dovoljno dobar i da rade patch.Edit: LG strikes again - zaboravih da okacim - nema nista u pozadini da radi nesto zahtevno, telefon u standby i puni se i pregrejan... Ovo mi se desava opet od L-a ako ga ne reboot nakon 2-3 dana.
A zna li se kad ce otp. da nam stigne taj patch?![]()
Cekaj, sa Note 4 si presao na G3?? :zgran::d
Ti izgleda samo da predjes, pa na bilo sta.![]()
Sada sam probao i isto kao i kod tebe, nista se ne desava sem power menia, ne secam se ni da je na N5 bilo drugacijeJel mozete vi da uradite restart telefona drzanjem power dugmeta? Ja sam sad pokusao i nece, samo iskoci power meni i stoji, minut sam drzao i nista, kad pustim nastavi da radi normalno...
Sada sam probao i isto kao i kod tebe, nista se ne desava sem power menia, ne secam se ni da je na N5 bilo drugacije
Jel ima neko da mu nije stigo lolipop update za g3?
Ne znam brate meni jos nije stigo :/
Sa kog moba si presao na g3 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari