Šta je novo?

LG G3

Ja drzim upaljen location ali samo preko mreze ne i GPS. Znaci kamera telefona je uzas to je jedino sto mi smeta i nisam nasao nesto cime bi sredio ovaj problem:( svim ostalim sam prezadovoljan ali kamera me stvarno ubija u pojam pro slabijem osvetljenju, o nocnim slikama da ne pricam. Takodje cim se malo zumira slika odma jako puno gubi na kvalitetu :(

Posle par dana koriscena 10l, primetim da je lag dosta popravljen al mi se cini da se baterija malo brze topi.
Ja flešovah pre pola sata. Da, lag je čini mi se pa nestao, videću još ovih dana kako se ponaša. Messaging aplikacija se otvara odmah, nema laga kao pre. Videćemo i za bateriju, kažu da je dosta bolja situacija, no videćemo.

A u međuvremenu da čekamo da li će gospoda iz LG-a da se izjasni po pitanju Lollipop-a.

Ja drzim upaljen location ali samo preko mreze ne i GPS. Znaci kamera telefona je uzas to je jedino sto mi smeta i nisam nasao nesto cime bi sredio ovaj problem:( svim ostalim sam prezadovoljan ali kamera me stvarno ubija u pojam pro slabijem osvetljenju, o nocnim slikama da ne pricam. Takodje cim se malo zumira slika odma jako puno gubi na kvalitetu :(

Sve tvoje probleme bi trebalo da resi ProCapture aplikacija. Ja samo nju koristim za fotkanje. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neaststudios.procapture&hl=en

Poslednja izmena:
Imam lg g3 kupljen u telenoru. Problem je što mi operativni sistem skida podatke u pozadini. Za 15 dana oko 600mb. Stvarno je mnogo. Pitao sam u telenoru, oni nemaju pojima. U servisu kažu da nisu imali ovakav slucaj i otkacili me. Na wi-fi skinulo 1.4gb. Da li neko može da mi pomogne?

Pogledaj pod settings > data usage sta ti koristi te megabajte.

Bitcoin miner neki hahaha...

Mozda mu je skidao software updates ili google play updates ukljuceni i preko mobilne mreze, a cim ne zna da pogleda sta mu skida vrlo moguce da je to u pitanju(ili neka igrica tipa asphalt).

Ljudi jel moze nekako pomoc oko flesovanja G3. Mucim se evo vec 2 sata da ubacim sa 10h na 1ol al mi nesto me ide. Imam D855 international verziju I pokusavam preko oih flesera ali ne idee ?

A u međuvremenu da čekamo da li će gospoda iz LG-a da se izjasni po pitanju Lollipop-a.

Evo sta gospoda kazu
32350366c5522aadb4f8f823ee0d201a.jpg

Gde si ovo nasao? Btw. Zasto je toliki razmak izmedju sata i baterije?

@Sava

Šta je problem, ja sam flešovao danas, isto sam se malo mučio, ali sam uspeo.

Poslednja izmena:
Da nije to GooglePlay Eddition telefon na slici?

Poslednja izmena:
Brat, hvala ti na brzom odgovoru :) evo uspeh :D skinuo sam 10L, instalirao LG drajvere, usao u download mode I flesovao preko LG Flash Tool 2014. I uspeo. Brate, znaci nebo I zemlja izmedju ovog I 10H. Laga gotovo nema :) kako se tebi cini brat?

Brat, hvala ti na brzom odgovoru :) evo uspeh :D skinuo sam 10L, instalirao LG drajvere, usao u download mode I flesovao preko LG Flash Tool 2014. I uspeo. Brate, znaci nebo I zemlja izmedju ovog I 10H. Laga gotovo nema :) kako se tebi cini brat?
Ma radi mnogo, mnogo bolje, nema laga uopšte. Flešovanje se uradi za 3 minuta, mene zezao kompjuter, dva dana nije htelo, odem na drugi računar i sve odradim iz prve.

I mene zezalo na Win 8.1 x64 I instaliraj ceo paket onih c++ I malo jos muke I proradi :)

Cek brate, misam u toku, tebi bese nesto skida mnogo mb/podataka? jesi li siguran da nisi nista skidao, nikakve fajlove I sl ?

Hoce neko da snimi malo 4k i da mi okachi snimak ako vas ne mrzi, dosta je i 10 sec :)

@lordpera

Da li si skidao neke velike igrice sa g playa ?

Hvala, zanima me koji fon najbolje snima 4k, sad cu da vim g3

Pozdrav svima, upravo sam ga pazario. Ne znam vama, ali meni posle HTC one x-a ovaj G3 je sajens fiskon :D

Note 4 i odmah iza njega Z3.

Mislio sam cenovni rang G3, zar nisu N4 i Z3 mnogo skuplji?

Ne piše nigde cenovni rang...?

Nisi me razumeo - ja sam pretpostavio da trazi u tom cenovnom rangu... Mada opet po meni je dovoljan i 720p za telefon koji moze pri slaboj svetlosti da napravi ok snimak. Za fotke i video tu su dslr-ovi. Za uspomene telefoni.

Vrh Dno