Nije UHD.Baterija je i više nego dovoljna, samo je potrebna dobra optimizacija softvera. Eh, da nisu jeli vnago sa tim UHD displejom...
Samo da nisu isli na 2k. Ali marketing je cudo. Mnogo je lakse praviti reklame sa sloganom "prvi telefon sa 2k ekranom" nego bez njega..
Rekli mi da ako ga lociram da dodjem kod njih i oni ce otici po telefon. Dobro je da mi nisu rekli da ja odem i da ga uhapsim i osudim i spakujem u celiju. Jedina mi nada da je taj neki duduk i da nece znati da promeni mail pa ga lociram tako i prepoznam kad uradi selfie pa mi stigne u dropbox. A pre 4-5 godina mi maznuli telefon iz svlacionice i dosla policija i pita me kako izgleda telefon. Ja ne znam da li da se smejem ili placem
Meni takodje ne krcka. Inace skini Procapture aplikaciju i fotke ce biti odlicne. Imas lepo manualna podesavanja i ja sam vrlo zadovoljan.Ja sam realani kazem sta ne valja. Kamera ima peglanje detalja preveliko - dal je los senzor, ili software/driver ne znam, ali znam da je ip6 bolji sto se tice kvaliteta fotki. Sto se tice izrade ne znam kako ti ne krcka kada sam ja probao 4 i sva 4 krckala, ali dobro nije iskljuceno da su sva 4 bila los primerak... Slazem se da svaki smarthpone ima manu - tako i iphone ima mane, i nije istina da sam rekao da je losiji od kvazi proizvodjaca, samo poredim sa flagship konkurencijom... Ono sto bih voleo da vidim u android svetu je Android L da bude tecan, i kvalitet izrade da bude bolji - HTC sa svojim one je na dobrom putu, ocekujem i drugi proizvodjaci da prihvate taj put...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari