Šta je novo?

LG G3

Ja jos nisam video da neki telefon sa opcijom 4k snima los video.. uglavnom je razlika u dinamici, detaljima, wb a glavna razlika u stabilizaciji. LG snima odlican 4k video (za 90% korisnika) ali stabilizacija bi moga da bude bolja..

Meni se svidja snimak od g3 bas je cist, ali shto kazesh stabilizacija losa i onda imam osecaj kao da secka

Po meni dinamicki raspon od G3 na videu je los.

^ 1/3'' senzor..

Po meni dinamicki raspon od G3 na videu je los.

Nemam pojma sta si rekao, ali meni je kamera vrh, kao i resto telefona. Naravno ja se ne razumem u kamere ko ti HSV ili Nitro (meni kad kazu ISO ja mislim da je u pitanju standardizacija tipa 9001 ili 18001 :d). U afektu sam zadnjih 8 sati od kad sam ga doveo kuci.... :exploder: a tek ovaj ekran :guitar:

Poslednja izmena:
Kakvo je stanje kod vas ? Koliko sistem zauzima memorije? Screenshot_2014-10-19-10-48-39.png

Više nego Win 7 i 8 zajedno :)

Da li bi neko ili vise vas mogli da mi odgovorite da li je otklonjen problem sa preteranim zagrevanjem, lagovima u radu i vasa realna iskustva sa baterijom(da li je dovoljna bar za 1 dan)? Mnogo mi se svidja telefon, i relativno je pristupacne cene, ali sam procitao da ima raznih problema. Nisam citao celu temu, posto je preopsirna i cenio bih ako neko moze da mi pomogne.

Koristim telefon 2 nedelje. Nikakve lagove i zagrevanje nisam primetio. Baterija može da potraje duže od dana

Da se ubavim i ja u pricu kamere i video materijala.

Po prvi put sam odisevljen kvalitetom i zvukom video od kad imam android telefon.

Ukratko, velika zurka, rave, snimas da bi zabelezio vibe i trenutak kad ono medjutim nista se ne cuje.

E pa G3 i pored odlicnog kvaliteta najzad i pristojan zvuk bez krcanja i preosecajnih mikrofona.

Ja sam prezadovoljan ovim telefonom.:)

Da li bi neko ili vise vas mogli da mi odgovorite da li je otklonjen problem sa preteranim zagrevanjem, lagovima u radu i vasa realna iskustva sa baterijom(da li je dovoljna bar za 1 dan)? Mnogo mi se svidja telefon, i relativno je pristupacne cene, ali sam procitao da ima raznih problema. Nisam citao celu temu, posto je preopsirna i cenio bih ako neko moze da mi pomogne.

Mada licno smatram da ne mozes da pogresis sa bilo kojim drugim flagship-om (Z3, M8, S5), to jest svaki od njih ukljucujuci G3 imaju male prednosti I mane, pogledaj sledece linkove:

http://www.pcadvisor.co.uk/reviews/mobile-phone/3521687/lg-g3-review/

http://www.androidpit.com/best-android-phone

http://www.stuff.tv/lg-g3-beats-htc-one-m8-become-best-smartphone-world/news

Pa cak i magazine Macworld kaze da je bolji G3 od novog iphone 6

[http://www.macworld.co.uk/review/iphone/iphone-6-vs-lg-g3-smartphone-comparison-3573429/

Gledam cene i g3 se moze naci za 350€. Naravno od 16gb. G2 od 32gb za 300. Da li se isplati tih 50? Za g3 bih vec imao karticu od 32gb tako da mi je to najmanji problem. Sh*t mi sto je ovaj da 2gb rama. Gledah na nekim testovima da je razlika mizerna. Sad kako je zapravo to stvarno voleo bih da cujem od onih koji su koristili obe verzije. Z2 ima 3gb rama ali necu Sony nikad vise.

i mene bas zanima kolika je razlika izmedju vezrzije 2gb i 3 gb, razlika u ceni pedesetak evra,.. pa sta je vise isplativo uzeti od 2 ili 3 gb rama?

Kada sam god slušao forumske pametnjakovice kako je ovo ili ono nepotrebno, kako je Intel bacanje para ili je modularno napajanje nepotrebno, uvek sam se zeznuo i posle kajao. Kad kupuješ, uzmi uvek više, kad je bal, nek je bal. Slažem se da trenutno tih 3gb rama ne treba, ali ko zna, možda će trebati. Takođe i prostor, uzeo sam 32gb i neću uopšte da razmišljam, znam da ce to uvek biti dovoljno.

Poslednja izmena:
Uzeo bih ja da imam toliko :D Bukvalno za ovaj od 2gb bih se naaaaategao. Mene zanima najvise razlika izmedju njega i g2. A to sto ima 32 nije faktor jer ima slot. Faktor je ram :D

Uzeo bih ja da imam toliko :D Bukvalno za ovaj od 2gb bih se naaaaategao. Mene zanima najvise razlika izmedju njega i g2. A to sto ima 32 nije faktor jer ima slot. Faktor je ram :D
Ima slot, ali to nije brza memorija kao ova. Kupuješ flagship telefon, a gledaš u 40,50 eura?

Gledam jer stvarno nemam vise od nekih 380. Uzeo bih one plus one istog sekunda da ga nadjem za te pare.

Jel neko može preporučiti provjeren site za unlock G3?

Ne vidim da ima za sve mreže.. Jesil ti otključava g3 ovdje

Nije bitno koja mreza, odaberes lg instant. I ima cini mi se "other countries" ili "other europe". 99% ljudi je tamo za g2 i g3 narucila. Ne brini :)

@rida imas na kupujem prodajem lik saljem kod SMS provereno radi i 500 kinti je

Hvala vam obojici..nazalost ne mogu nista napraviti jer kad udjem u hiden menu izbaci mi da je telefon trajno zakljucan i da se ne moze otkljucati..neda mi opciju ukucavanja koda

Hmm. Jesi pokusavao ranije ukucati pa pogrijesio par puta? Jel imas stock g3 ?

Nisam..telefon je uzet nov u operateru..citao sam da se ovo desava kod nekih operatera

Po meni ovaj 10L nije ništa posebno. Baterija drži vrlo slično kao 10H. Prijem mobilne mreže nije ništa bolji. I dalje imam probleme da se nakačim na neke WiFi mreže. Jedino je lag manji...

Nazad
Vrh Dno