Šta je novo?

LG G3

E da ajde objavite ovde kako izadje neki novi rom,ja cu prvi testirati ako treba:d..Sad ubacujem v10l pa cu da probam twrp..

Uglavnom evo neki od tvikova koje koristim i veoma je lako podesiti

http://www.youtube.com/watch?v=DdKQWfdPm5E

Takodje evo kako lako rootovati ko zeli

http://www.youtube.com/watch?v=kBwKb5od88A

Kako podesiti adb na racunaru(ko ne zna)

http://www.youtube.com/watch?v=oaNM-lt_aHw

Uglavnom ko zeli neka proba preko pc suite da ubaci v10l meni iskocilo...Ako se setim jos necega objavicu...Zanima me da li sme ovde da se objavi link romova,ili stok romova kako izadju(posto nije nikakva piraterija)

A da bender_007 ne mora da se skida dodatna apk za reboot to recovery ima to da se namesti u G3 tweaksBox

Ma znam. Imaš i terminal i kucas reboot recovery i to je to :).
Adb ti ne treba uopće.
Skines moj adb pusher na g2 temi i imaš adb već. (Koristiš samo adb). Ako netko ima ideju za app koji bi korisnicima olakšao život samo nek kaže.

Poslednja izmena:
Meni bi olaksalo i zivot i sve kad bi mogao da napravis HALO sa Paranoid Android da radi na stock-u..Ili na bilo kom custom romu(kad se pojavi)...To vec kukam mesecima na xda ali bezuspesno:d..To bi bas voleo da imam ponovo na telefonu.

Danas sam imao priliku da probam ovaj tel u bijeloj verziji od 32gb, sestra od ujaka ga kupila. Izgled cista 10, nista ne krcka, ekran odlican, ja uopste nisam vidio to slabije osvjeteljenje bilo je na auto, kuci naravno odlicno na otvoreno, posebno danas je sunce przilo ekran se odlicno vidi..kamera fina, sa time se mora biti zadovoljan. Jeste da tel ima malo laga ali nista iritantno, meni poslije NExusa sve ima lag, rekao bih da je sto se tice brzine u rangu sa Galaxy S4. Sve u svemu fin tel, baterija kaze sestra svaku noc puni i da je to jedina mana, ali ona gleda serije, non stop ga cacka.

Ja i dalje kazem - ko je iz NS ponecu iPhone i G3, a vi ponesite svoj G3 i dokazacu da G3 krcka. Mozda ste vi mnogo navikli na androide pa vam G3 deluje kvalitetno. Sto se tice ekrana na direktnom suncu - ja ne znam kako se odlicno vidi, po meni se ocaj vidi i na max, a to je i dokazano testovima osvetljenja. Sa druge strane kod konkurencije je to mnogo bolje i to je nesto sto me jako nervira.

Osvetljenje je ekstra, ja otkad sam ga kupio koristim na 50 posto i nikakvih problema nisam imao. Aman brate, ala si naporan sa tim krckanjem. Ja sam imao Samsung Galaxy S+ i on je zaista krckao, ali ovaj ne.

Ukratko nitro je picajzla :)))ni taj iphone nije savrsen ali o njemu necemo na ovoj temi..twin koristis li 10L rom?meni je odlican za sada cak je i baterija nesto bolja sa njim u odnosu na h pa cak i j rom..imam i trwp,na njemu i probat cu kakvu skriptu uz onaj mod rom od onoga sevena mislim da mu je to nick:)

Nemam L, PC Suite mi be prijavljuje ništa. Ne znam kako da instaliram to.

bender_007 ma nema veze,sad vec kukam po xda da neko napravi neki rom:d

TwinHeadedEagle bem ga mislim da je to vezano za imei..Meni juce iskocilo..Mada mozes da skines sa xda,i uradis update preko flash tool..Veruj mi nista lakse..

n1tr0 ubi ti mene,ali ja sam moj stiskao ko manijak nista ne krcka:d..Veruj mi ja moje telefone mucim do krajnjih granica.Sto se tice osvetljenja na suncu to jesta malo zna da mi zasmeta pod nekim uglovima,ali ja sam perfekcionista pa sam bas trazio ugao pod kojim se lose vidi da testiram,inace ovako pri koriscenju i ne primecujem.Drzim na 71% osvetljenje to mi neka savrsena mera.

Ma probao sam, nece da mi flesuje, pa sam odustao. Prijavljuje da telefon nije konektovan iako je u Download modu uredno.

Sta mislite je l bolje G3 uzeti u mts-u ili tehnomaniji ili nekoj drugoj radnji?

E, moj Nitro... Zalepio si se za to krckanje k'o muva. Shvati, krckanja nema. Kao u Matrixu. Kašika ne postoji. Niko ne čuje krckanje osim tebe. Problem može da bude u subjektu i objektu. Svi kažu da u objektu nije. ***, bro...

Kazem u Telenoru probao sva 4 sto su imali 3 bela jedan ovaj sivi sto sam uzeo. I ja i prodavac culi to blago krckanje. Mislio sam da je do tog sivog ali isto i kod belih. Jedino ako su sva 4 falicna. Ja kazem ako ima neko iz NS voleo bi da pogledam pa ako ne krcka ne znam dal moze da se reklamira, ali je iritantno.

Edit: moj G3 sa Telenora danas dobio update na 10L odmah na telefonu. Nisam citao changelog - ima neko da copy paste?

Poslednja izmena:
Zašto bre glupavi MTS još ne izbacuje apdejt?

Telenor je pre ovoga imao samo 10h... Nije bilo uodate skoro 2 neseca...

za vlasnike G3:
Koristi li neko 128 GB na G3? Ako ne 128, koristi li neko 64 i koji brand i model provjereno rade?

@rida ja koristim Samsung 64GB EVO. Radi bez problema. Samo, pročitaj na netu malo i problemima KitKata i micro SD memorije. Meni služi samo kao storidz za muziku, filmove, knjige i stripove. Third party aplikacije ne mogu da pišu po SD.

@nitro

7a4d6110fdaa8d6599e25b8d809e8ce3.jpg

Poslednja izmena:
E se jos nekom desilo da se jezik prebacio na srpski nakon updatea?

Vidim da se prvi put promenila verzija baseband-a. Nadam se da će biti bolji prijem, znaću sutra kad dođem u kancelariju jer je tamo loš prijem.

Mozda za nijansu bolje. U istoj kanc. se drugi telefoni mnogo bolje bore sa losim prijemom.

Posle par dana koriscena 10l, primetim da je lag dosta popravljen al mi se cini da se baterija malo brze topi.

PO meni baterija nije losa, ne znam kakva je bila pre jer G3 imam tek 5 dana. Ali ono sto me je razocaralo a vidim precitavanjem cele teme je jako veliki sum pri losem osvetljenju na fotografijama kao i manjak opcija za slikanje. Sto se tice osvetljenja, prethodno sam imao S2 & Note1 i on na auto 100% osvetljenja je kao G3 na auto 90% osvetljenja. Sto se tice prikaza boja meni je ok (stock prikaz), ono sto je dato u jednom postu pre par stranica da se podesi kontrast da bude kao na AMOLEDu, pri tom podesavanju sve izgleda uzas (bar meni). Telefon ne krcka, a kad sam ga natovario sa silnim aplikacijama (jos nisam stigao da pospremim sto se tice sta ce da bude disable a sta ne) ne vidim neki lag, osim mozda kad dobijem vise notifikacija pa hocu da spustim notification zavesicu. Nisam uzeo S5 jer mi se samsung s gomilom bloatwarea smucio a nemam vise vremena da gubim na razne modifikacije jer to vreme zelim da provedem sa sinom. Tako da mi se G3 cini kao trenutni all-round tel koji daje dosta toga out-of-d-box a da ne trazi puno drndanja. Cisto da napomenem da sam pre ovoga cackao jako puno ONE i S5 i da mene licno nisu odusevili.

Naravno. Osim softverskog postoji i energetsko peglanje kod telefona. Podignu minimalne taktove i imas definitivno manje lagovanja ali baterija trpi.

Istripovao sam za bateriju, bio mi location ukljucen. Sve je ok i do sada update sa najvise pomaka.

Vrh Dno