Šta je novo?

LG G3

Meni je varirao signal i na G2 i evo na iP 5s.Telenor je očajan po tom pitanju ali mislim da im je slabiji signal gde je jači MTS...Makar sam ja to tako skapirao pošto sam preśao sa MTS-a na Telenor i nisam menjao ništa osim provajdera,prosto gde sam imao pun signal sa MTS-om tamo sa Telenorom je očajan.

Kakva su iskustva sa signalom? Ja uzeo nedavno u Telenoru i non stop mi varira, od punog do jedne crte. Nebitno da li je u pitanju 3g ili edge. Cesto prebaci i na G. Naravno, u 99% se nalazim u uzem ili sirem centru grada. Ima li ovaj telefon generalno slabiji prijem ili mi je zapao los primerak?
Ovo sam i ja pisao - signal na G3 varira i gubi se cesto. Nije istina da ima veze sa Telenorom jer:
1. Na iPhone 5 koji stoji tik uz njega bude super signal
2. Isto mi se desavalo u roamingu na vise mreza (oba telefona su bila na istoj)

Meni se isto desavalo i bio sam ubedjen da je do vipa kada sam u kod kuce nisam mogao razgovor da obavim dok ne izadjem u dvoriste , sadavk sam promenuo G3 nikakvih problema nemam. Moj zakljucak je da G3 ima jako los prijem signala

Nekoliko dana nakon sto sam ga uzeo otisao sam u Nemacku i tamo kupio prepaid karticu za net operatera O2 i prijem je bio katastrofalan. Jako cesto se desavalo da u samom centru grada nema dobar 3g signal i bilo je nemoguce surfovati. Mislio sam da je u pitanju njihova mreza ali ocigledno nije. Drago mi je bar da nije kvar na telefonu nego da je generalno los prijem.
U stanu mi je skoro uvek na edge a kad stavim WCDMA only, funkcionise, brzina je pristojna ali kao sto sam napisao, non stop varira, cas je pun, cas ima samo jednu crticu i tako u krug. Istina, iako se cesto desavaju te varijacije sa signalom, nikad mi se nije desilo da sam nedostupan kad me neko zvao ili da mi se prekine poziv.

Poslednja izmena:
Meni je signal vala odličan, uzeo sam ga telefon pre 5 dana i za sada nisam naišao na bilo kakav problem u razgovoru, a što sam imao sa prethodnim telefonom.

Meni je varirao signal i na G2 i evo na iP 5s.Telenor je očajan po tom pitanju ali mislim da im je slabiji signal gde je jači MTS...Makar sam ja to tako skapirao pošto sam preśao sa MTS-a na Telenor i nisam menjao ništa osim provajdera,prosto gde sam imao pun signal sa MTS-om tamo sa Telenorom je očajan.

MTS uvek ima najbolji signal što je i logično ...
Koliko puta se desilo da sa društvom odem negde van grada ~ 20 - 30 km (npr za 1. maj) i da jedini imam signal i internet jer sam na mts-u ...
Dok npr drugar sa ajfonom jedva da može i da se javi, a internet neupotrebljiv (vip)

Kod mene na novom bgd mts ima najgori moguci signal(ista prica u zemun polju) . Telenor ga izuva.tako da ova recenica "mts uvek ima najbolji signal" nije tacna.

Poslednja izmena:
Ima izuzetaka sigurno, ono što je provereno je da MTS ima najveću pokrivenost signalom u Srbiji ...

Ma ne valja ni jedna mreza, a MTS nikako.

Ja radim na terenu po celoj vojvodini telenor ima najbolju pokrivenost pogotovo sa 3g signalom mts je tu odmah iza njega a vip nemogu da uvrstim u ovu pricu iako sam na moju zalost njihov korisnik

Jel neko dobio update kod nas na v10i preki pc suite?
Ja videh na nekim forumima da su neki dobili,ja nisam jos uvek.

Ja sam dobio preko telefona i instalirao.

Cek jel neko dobio na Telekomu update na v10i..Ja sam rootovao tel pa ne mogu ota..Ali nije mi jasno sto mi nece preko pc suite?Jel neko uspeo preko pc suite da ubaci novu verziju.

Da ne bude zabune, znam da kod nas nema LTE ali na xda forumu pišu o brisanju neka dva fajla da bi im LTE radio pa me je to malo zbunilo.
Zasto bi im LTE bio onemogucen softverski?

Poslednja izmena:
Da li je neko uzeo G3 od Telenora? Interesuje me koliko ima bloatware? Negde sam pročitao da ima preinstaliran McAfee i da se jedino rootovanjem može počistiti smeće.

Ja imam sa vipa,i instalirano mi je to djubre. Mislim da ne isti slucaj i sa telenorom.

Poslednja izmena:
Moram da pohvalim izdržljivost ovog telefona, drugu je danas ispao i skotrljao se niz stepenice i neverovatno nema ni jednu ogrebotinu :D

Root i Titanium Backup su rešili posao za čas :)

Pratim ovaj topic od kad je telefon najavljen i vasi su utisci bili svakojaki. :D e pa meni moj lepotan stigao i ljudi prezadovoljan sam.
Lag spominjete, ja stvarno ne znam sta to ocekujete, al ja stvarno nemam nikakav osecaj laga, niti da je kamera losa, niti da ovakav ekran ne vredi na telefonu i da je baterija slaba. E pa sve je to upakovano kako treba i sve radi savrseno i razlog zasto sam bas uzeo ovaj model je zato necu vise da cackam bilo sta i trebao mi je telefon sa out of the box maximumom i to sam i dobio.

Kvalitet izrade fenomenalan. Circle case je odlicna *******cija.

Kamera fantasticna ( posle n4 sve je dobro, al ova je neverovatna)

Baterija, ***e jel moguce da moze ovoliko SOT?!

I posle razmusljanja izmedju m8 i ovog nisam pogresio. Za pocetnike odlican telefon i za old school HC korrisnike kome su dojadila cackanja i drndanja i flashovanja ovo je telefon za vas. :)

Mogu da pisem do prekosutra kolko sam odusevljen i kolko je iznad mojih ocekivanja, al ne brinite se suzdrzacu se.

Pozd.:d

Pratim ovaj topic od kad je telefon najavljen i vasi su utisci bili svakojaki. :D e pa meni moj lepotan stigao i ljudi prezadovoljan sam.
Lag spominjete, ja stvarno ne znam sta to ocekujete, al ja stvarno nemam nikakav osecaj laga, niti da je kamera losa, niti da ovakav ekran ne vredi na telefonu i da je baterija slaba. E pa sve je to upakovano kako treba i sve radi savrseno i razlog zasto sam bas uzeo ovaj model je zato necu vise da cackam bilo sta i trebao mi je telefon sa out of the box maximumom i to sam i dobio.

Kvalitet izrade fenomenalan. Circle case je odlicna *******cija.

Kamera fantasticna ( posle n4 sve je dobro, al ova je neverovatna)

Baterija, ***e jel moguce da moze ovoliko SOT?!

I posle razmusljanja izmedju m8 i ovog nisam pogresio. Za pocetnike odlican telefon i za old school HC korrisnike kome su dojadila cackanja i drndanja i flashovanja ovo je telefon za vas. :)

Mogu da pisem do prekosutra kolko sam odusevljen i kolko je iznad mojih ocekivanja, al ne brinite se suzdrzacu se.

Pozd.:d

au druze pa ti ga bas pretera u hvaljenju:)

Vrh Dno