Šta je novo?

LG G3

iGo radi na artu.
Meni ne radi igo primo, ne radi camera zoom fv-5, camera awesome, Svi Modern Combat-i su prestali da rade, Monument Valley, final fantasy IV, XCOM Enemy Unknown, n.o.v.a... Sve su radile pre nego sto sam prebacio G3 na art. Posle kad sam vratio na dalvik, nista od toga nije radilo ni kad sam deinstalirao i ponovno instalirao. Tacnije uopste nisu mogle ponovno da se instaliraju. Samo je igo primo proradio. Ne preporucujem nikako prelazak na art.
Bio sam brzoplet pa nisam lepo procitao upozorenja koje su svi zivi objavili oko prelaska na art na G3.
Pre prelaska na art procitati: http://www.cultofandroid.com/66351/avoid-art-runtime-lg-g3/
Sve napisano se i meni desilo ostim sto mi se nije telefon gasio sam od sebe.

Poslednja izmena:
Sve zavisi od verzije. Neka radi, a neka ne. Svakako ce proraditi sve za nekih mesec dana, bar ozbiljni developeri ce omoguciti. Android l radi samo na artu. Inace ovde imate spisak app http://www.androidruntime.com/list
The included ART runtime is experimental still, is hidden behind the developer settings — and is different than what will ship in the L release of Android later this year. We'd expect LG to get things straightened out by then.

Poslednja izmena:
The included ART runtime is experimental still, is hidden behind the developer settings — and is different than what will ship in the L release of Android later this year. We'd expect LG to get things straightened out by then.
L ce raditi samo na artu.

Sto se tice aplikacija meni sve radi perfektno.

Naravno, to i pise. Ali bas upozoravaju da je verzija arta na g3 razlicita u odnosu na android L i da moze izazvati mnoge probleme (koje sam nazalost iskusio).
Pazi kad urade update to ce biti sve novo. Ovaj art koji mi koristimo je donekle bio bagovit mada je poslednjim updateom sve ispravljeno. Moze da se desi mada eto meni radi sasvim ok, bez restarta, bagova itd. Jel ti uradjen update na telefonu?

Uradio sve apdejte cim sam otpakovao telefon. Mozda je problem sto sam aplikacije instalirao na dalviku pa onda uradio prebadivanje na art. Najvise me nervira sto, pored toga sto mi je brdo aplikacija prestalo sa radom, vise ne mogu ni da ih instaliram. Ni na art-u ni na dalvik-u. Jednostavno kad se stisne install izbaci da nije instalirano.

Uradio sve apdejte cim sam otpakovao telefon. Mozda je problem sto sam aplikacije instalirao na dalviku pa onda uradio prebadivanje na art. Najvise me nervira sto, pored toga sto mi je brdo aplikacija prestalo sa radom, vise ne mogu ni da ih instaliram. Ni na art-u ni na dalvik-u. Jednostavno kad se stisne install izbaci da nije instalirano.
Prikaci ga na komp vidi ima li neki update. Uradi reset . U sustini nije bitno kad ih inst jer on pri prebacivanju sa dal na art ili art na dalvik sam modifikuje.

Proverio sam preko telefona da li ima neki update. Kako se preko kompa proverava da li ima? Necu sad raditi reset, mrzi me sve ispocetka da namestam :)

Evo nakon ovog 10h updatea nema vise onog sitnog laga i cini mi se da je baterija jos bolja.

u vipu mozes i 6 meseci pre da obnovis ugovor!

Tačno da nema ub ali zato ima loki.
Možda sam postao zavistan od flesovanja i igranja sa telefonom pa mi je sa G3 postalo jako monotono zato sam naprimer i prodao svoj iphone , jeste da to sve lepo radi ali sa flesovanjem je mnogo zanimljivije skoro kao da svaki put kupim novi telefon

Tačno da nema ub ali zato ima loki.
Možda sam postao zavistan od flesovanja i igranja sa telefonom pa mi je sa G3 postalo jako monotono zato sam naprimer i prodao svoj iphone , jeste da to sve lepo radi ali sa flesovanjem je mnogo zanimljivije skoro kao da svaki put kupim novi telefon
Valjda ce naci foru i za g3 :) znam taj osecaj :D

Pzdrav svima,

Gledam dugo vremena koji bih telefon mogao da uzmem i odlucio sam se za ovaj, ali bih vase iskreno misljenje, znaci ne ono VRH je i kraj. Kako cam se cini u radu, da li je neko primetio neki veci problem. Kako radi GPS, to me najvise zanima, jer ga dosta koristim.
Hvala :)

Ma jeste to svi presli na G3? Kakav je? - pitanje za bivse vlasnike g2. ;) thx

Ja sam ga koristio dva meseca.
U pocetku sve je bilo vau ali nekako se to sve brzo igubilo , jedino sto mi je idalje vau je sam izgled telefona.
Baterija se posle mnogo muka malo popravila nekada sam uspevao da izvucem dva dana bez punjaca.
Kamera je u startu bila veliki napredak naspram g2 ali samo dok se gleda na fonu kada se prebaci na komp vidi se koliko agresivno peglanje koriste , isto tako i taj brzi fokus i pokretni objekti to moze samo na reklami.
U startu sam opravdavao moj prelazak na g3 , ali sada mislim da razlika od 150 eura u ceni telefona apsolutno ne opravdana.
Sve u svemu jedan zaista dobar telefon , ali ja sam ga napustio zbog same podrske zajednice koja je trenutno svedena na root nadam se da ce se u bliskoj buducnosti naci neko resenje za otkljucanje bootloadera.

Ma jeste to svi presli na G3? Kakav je? - pitanje za bivse vlasnike g2. ;) thx
Tebi bi dobro legao, a i ja bih voleo da predjes :D baterija je kod mene jako malo ali bas malo slabija od g2 nakon poslednjeg updatea. Kamera super, nemam zamerki kao na g2. Prednja takodje odlicna. Radi kao sat, jos kad puste L boce to super telefon. Zvucnik je dosta bolji od g2 kao i mikrofon. Baterija izmenjiva, micro sd slot. Bice ovo pravi izbor za svakog deva i upucenijeg korisnika. Ja preporucujem, sto se tice razlike u ceni i isplativosti to je na korisniku da odluci. Sta god izabere nece pogresiti.

Ja sam ga koristio dva meseca.
U pocetku sve je bilo vau ali nekako se to sve brzo igubilo , jedino sto mi je idalje vau je sam izgled telefona.
Baterija se posle mnogo muka malo popravila nekada sam uspevao da izvucem dva dana bez punjaca.
Kamera je u startu bila veliki napredak naspram g2 ali samo dok se gleda na fonu kada se prebaci na komp vidi se koliko agresivno peglanje koriste , isto tako i taj brzi fokus i pokretni objekti to moze samo na reklami.
U startu sam opravdavao moj prelazak na g3 , ali sada mislim da razlika od 150 eura u ceni telefona apsolutno ne opravdana.
Sve u svemu jedan zaista dobar telefon , ali ja sam ga napustio zbog same podrske zajednice koja je trenutno svedena na root nadam se da ce se u bliskoj buducnosti naci neko resenje za otkljucanje bootloadera.
Ja sam jos uvek na G3, nego sta bi sa onim kada sam pricao o nedostacima istog i kada sam rekao da kamera pegla detalje ko luda i kada ste me svi redom napljuvali (to sam rekao odmah 1. dan kada sam ga koristio).

Pozz ekipa,nakon gotovo 3 mjeseca evo i mene malo na forumu ,inace ponosni vlasnik nekada g2 a vec 2mjeseca g3.sto se tice uredaja Bender manje vise potpisujem sve sto ti kaze Djordesi,uredaj je tek nakon 10h pa neki koriste i manuelni 10j dobio onu pravu fluidnost i nema gasenja i kojekavih restarta koji su se desavali u prvim updatima,kamera je odlicna bolja nego na g2,uredaj je izraden vrhunski i jako otporan,staklo je premium(probao ga stavit sa kljucevima nema crtica),prosirivost sa karticama i izmjenjiva baterija su plus s tim da ti je baterija ipak 15% otprilike slabija kad je uredaj na QHD rezi ali ako pokusas prebacit sa nomone app na full Hd sto se moze(probavao i radi 100)izjednacis autonomiju na isto naravno ako ti uredaj bude na artu a ne dalvik ******(inace uvijek mi art).dev podrska je slaba trenutno(cekamo tebe),osim roota i par modova ima nesto ali ipak bezz otkljucanog bootloadera ili nesto tipa loki zasada smo tanki romovima i to me nervira iako se ga moze tweakati i sa xposed modulima na dalviku prilicno dobro a i app android tweaker radi dobro sa njim.uglavnom to ti je to.ja sam prije 2mjeseca bio ubo dobru lovu za g2 a g3 32gb titan uzeo sam kod nas u tele2 shopu na pretplatu i mislim da nisam kiksao iako me prvo uredaj bio nervirao da sam ga mislio najke mi razbit i promijenit za one plus one a eto srecom nisam.uzimaj ga i daj razvij koju aplikaciju nam odmah :-D pozz

Poslednja izmena:
Cuo sam se vec da pravim app. Muka je sto je bootloader totalno zakljucan. Trenutno jedini nacin za recovery je da direktno pozoves recovery kao na starim htc mobovima. G2 je tek sad ispeglan mob. Pricekam jos malo, sve slabije imam vremena. Thx

Kakva su iskustva sa signalom? Ja uzeo nedavno u Telenoru i non stop mi varira, od punog do jedne crte. Nebitno da li je u pitanju 3g ili edge. Cesto prebaci i na G. Naravno, u 99% se nalazim u uzem ili sirem centru grada. Ima li ovaj telefon generalno slabiji prijem ili mi je zapao los primerak?

Desava se i meni da mi signal varira. Tel. je uzet u vipu. Ja sam bio ubedjen da mi varira zato sto koristim nano sim, isecen sa adapterom..

Nazad
Vrh Dno