djordjesl
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.11.2013
- Poena
- 230
Izasao update - navodno poboljsanja za knock on, bateriju i performance ako se dobro secam.
Za koju verziju?
Izasao update - navodno poboljsanja za knock on, bateriju i performance ako se dobro secam.
Za 32/3, a verzija je V10h
Da li neko ima problem sa slikama u fb aplikaciji? (Desava mi se da mi je pojavljuju beli trouglovi i uzvicnici na crnoj pozadini umesto slike)
I jel ima neko problem sa prelaskom sa wifija na 3G ili iz nacionalnog rominga na 3g??
Ima li promena? Videh negde da je poveliki, preko 200 mb?Izasao update - navodno poboljsanja za knock on, bateriju i performance ako se dobro secam.
Pravo da ti kazem na moru sam pa ne znam za bateriju posto ga ne cackam kao kod kuce i ne pricam mnogo. Deluje mi da malo manje stuca, ali dalje je android, a nije iOS tako da sve po starom. Nadam se da ce Android L doneti drasticna poboljsanja inace ide na prodaju ili zamenu uz doplatu za iphone 6.Ima li promena? Videh negde da je poveliki, preko 200 mb?
Pozdrav drustvo,molio bih za hitan odgovor.
Dali da menjam G3 16gb za HTC M8 16
Sto pre odgovorite to bolje.
Hvala unapred
Pozdrav drustvo,molio bih za hitan odgovor.
Dali da menjam G3 16gb za HTC M8 16
Sto pre odgovorite to bolje.
Hvala unapred
Ja imam beli i nista ne primecujem. Ovako je isto bilo za s3, pucala je lajsna ali nije odvajala. Ne verujem da bi im puklo samo od sebe![]()
Ima li neko ovih problema ?
Edit: Djordje ja mislim da nemaju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari