Šta je novo?

LG G3

Za 32/3, a verzija je V10h

preko kog provajdera ja preko telekoma nemam update..Tj posto sam rootovao fon pokusao sam preko lg pc suite izbacilo mi da je zadnja verzija.Pa sam isao u hidden menu pa ponovo aktivirao ota updejte.I izbacilo mi da je zadnja verzija instalirana

Da meni je zadnja verzija v10g..Telekom jos nista nije izbacio:mad:

Kako da rootujem telenorom 32/2? Ne moze preko towelroot-a :trust:

Pozdrav drustvo,molio bih za hitan odgovor.
Dali da menjam G3 16gb za HTC M8 16
Sto pre odgovorite to bolje.
Hvala unapred

Ja bih menjao ako su uslovi isti( bez doplate, ista garancija, isto stanje uredjaja) bez razmisljanja :)

Hvala na odgovoru,u narednih 2 sata bi trebalo da odradim exchange,doplata bi bila neka sitna,tj koliko bi coveka kostalo otkljucavanje G3-ke posto je zakljucana na VIP,inace isto stanje,starost,garancija,sive boje.Mislim da cu odraditi exchange

Prvo procitaj negde mane oba uredjaja - mislim da M8 ima losiju kameru za pocetak ali je svakako bolja izrada. Ekran i oblik je totalno drugaciji. Najbolje otidji u Telenor pa ga cackaj malo pa se odluci. Za performanse mislim da su nijanse u pitanju - negde je bolji jedan negde drugi...

Vec sam gledao,ali sam u dilemi i interesuje me iskustvo ljudi koji su vec probali oba uredjaja,procitao sam bezbroj strana za oba uredjaja.

Burazer ima M8 i telefon je stvarno zver,ipak cackajuci G3 skoro svakodnevno,mislim da neces mnogo da dobijes ako zamenis a ni da izgubis :)plus mislim da ces vrlo brzo poceti da proklinjes one debele bezele na M8 ako ga uzmes :)

Da li neko ima problem sa slikama u fb aplikaciji? (Desava mi se da mi je pojavljuju beli trouglovi i uzvicnici na crnoj pozadini umesto slike)
I jel ima neko problem sa prelaskom sa wifija na 3G ili iz nacionalnog rominga na 3g??

To je softverski problem..primetio sam istu stvar na L70

I meni se to desilo pre par dana, sada sa ovom novom verzijom FB-a sve radi ok...

Ima li promena? Videh negde da je poveliki, preko 200 mb?
Pravo da ti kazem na moru sam pa ne znam za bateriju posto ga ne cackam kao kod kuce i ne pricam mnogo. Deluje mi da malo manje stuca, ali dalje je android, a nije iOS tako da sve po starom. Nadam se da ce Android L doneti drasticna poboljsanja inace ide na prodaju ili zamenu uz doplatu za iphone 6.

Uzeo sam prekljuce quick circle case u vip-u pise na kutiji da ima i wireless punjac
Cana 2500din

Da li zna neko sta oznacavaju razne boje ljudi u kontaktima (krugovi raznih boja)?

Hvala unapred

Ja ne bih nikako. Kolega ima koji radi samnom i... za pocetak kamere ne mogu da se porede. Takodje kad otvaramo u isto vreme aplikacije G3 je bio nesto brzi.

Hvala unapred

Ni slučajno.
Ja ne bih iz bar tri razloga: prvo bulja kamera na m8, drugo, onemogućen pristup bateriji (resale value zbog neminovnog propadanja baterije) i previše izdužen ekran, mnogo glupo izgleda, neprirodno nekako (bar meni)...

ekrani su 16:9 na oba, to je ceo telefon izdužen zbog zvučnika pa imaš utisak da je i ekran takav

Ok, moja greska onda. Mada, i taj osecaj je dovoljan za eliminaciju...

Da li ove quick circle sto se prodaju u vipu za 2500 imaju dodatak za wireless punjenje?

5522a8ee046caa935780e2b3b524834c.jpg

Ima li neko ovih problema ?
Edit: Djordje ja mislim da nemaju :)

Meni je ovako bilo i na S2,S3,S3 mini i S4 mini. Naravno nakon nekog vremena ( oko pola godine ) i svi su ispucali na vise strana a ja to sve nisam moga uradit :D sad ne znam za G3....

Evo i ja da napisem oko telefona. Posle s5 uzeh g3. Sto se tice stock roma na s5 me nerviralo sto je jako spor bio po pitanju galerije i kamere. Ovde stvar drugacija, jako brzo odradi sve. Slike i video ok sve, nemam zamerki. Ekran mi je napolju solidan, nije bas odlican ali vidi se pristojno. Inace generalno fenomenalno odradjeno, boje odlicne sto se mene tice. E sad nervira me nekad seckanje pri saltanju menija sa prvog seta ikonica, dialer je malo sporiji . prednja kamera odlicna. Zaboravih sto se tice blica cini mi se da je jaci nego sto treba. Kvalitet zvuka u mikrofonu i slusalici jako dobar, dosta bolji recimo od g2. Baterija mi je taman kako sam i navikao. Izgura mi 2 dana uz 5h sota. 3g mi za razliku od g2 trosi manje. Osvetljenje auto. E da, kad vec pomenuh kameru, stock app je jako siromasan bukvalno samo osnovne opcije. U sustini dobar fon, necu ga menjati sigurno par meseci, dajem preporuku svima.

Nazad
Vrh Dno