Šta je novo?

LG G3

S4 mini/One mini su bili oko 450e kada su se pojavili a u odnosu na prave flagship verzije su bili isto ovoliko inferiorniji, moza i vise.. naravno da je i 350e mnogo za ovakav lazni G3 mini ali sam ocekivao visu cenu.

Poslednja izmena:
Kakve devojčice, ovaj mini je 5". Sa ovom cenom pre bih rekao za veverice nego za devojčice :D

malo sam ceprkao...na koju mislis u lmk folderu u parametrima?
u minfree je zadnja cifra 30720, sto bi bio parametar za EMPTY_APP...jel to to?Takvi su stock parametri.

Jeste to, tu je jedinica mere pages, podeli sa 256 da dobiješ u MB. Ili promeniš softver, ultimate backup, mislim da i kernel tweaker ima lmk settings.

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]sHa52kEuaNg[/YOUTUBE]

:d

@vojkan
Dobro sad znam kako je po difoltu, pa cemo da isprobamo sa drugim vrednostima.

I stajsko djubrivo bi kupio da ove prodaju....ceo kamion.

Poslednja izmena:
Od sada administrator da zabrani bilo kakve video recenzije telefona na forumu sem od ovde dve.

Zanima me kako bi trebalo puniti bateriju na ovom G3 modelu, da li je dovoljno puniti samo tih sat i po do dva za koliko se dopuni na 100% ili bi bilo bolje držati ga duže na punjaču? Iskustvo sa prethodnim telefonima kaže da ta punjenja od sat dva iako pokazuju da je baterija puna ipak ne predstavljaju realnu situacija i da je uvek bolje dopuniti je malo duže, pa sam iz tog razloga često ostavljao punjač na telefonu preko noći.. nisam siguran šta je bolje i šta će omogućiti duži životni vek baterije pa zato pitam..

Da l će ovo moći da se nabavi kod nas?

Svasta, kad pise 100% znaci da je 100%. ne ostavljaj preko noci nikako jer nema potrebe.

s tim što si napisao "nikako" kao da će mu nešto faliti. svejedno je.

Puni kako hoćeš totalno je nebitno. Npr Samsung ima taj feature (ne sećam se na G2) piše 100%, ali nije charged, tek posle 15 minuta malo jače dobiješ notifikaciju da je napunjen. Ja punim preko noći sve telefone koje sam imao i nikad problem.

Niste trebali da stavite klip sa one dve, odlepio sam:p
Samo mi kazite da li su geekovi kao Erica, ili se smeskaju i pojma nemaju o cemu pricaju.

Poslednja izmena:
Niste trebali da stavite klip sa one dve, odlepio sam:p
Samo mi kazite da li su geekovi kao Erica, ili se smeskaju i pojma nemaju o cemu pricaju.
ko bi ga znao, mada, s obzirom da su u par navrata pomenule gigantske razmere prilicno sam siguran da se razumeju u materiju.

Idu li one uz 32GB verziju? :d

Da, kad se uključe istovremeno dve igrice, otvori google earth, pusti film, uključi web browser, sluša muzika, fotografiše... telefon sa 3GB memorije će obe uključene igice uspeti da sačuva otvorene u memoriji i neće izgubiti nekoliko sekundi za ponovno otvaranje. Extra!
Opet, ako se uključi istovremeno 6 igara, tri web browsera, dva filma, uključi kamera, istovremeno se chatuje na nekoliko chat programa....telefon sa 6GB će vrlo verovatno sačuvati sve igrice i dalje uključenim za razliku od onog sa samo 4GB :) :)

:d

[YOUTUBE]f0-T-2p673M[/YOUTUBE]

heheh izvinjavam se..ali poenta shvaćena :D

Jel uspeo neko da natera real racing3 da radi na G3? Oficijelno ga nema na storu, skinuh neki apk ali je crna slika, zvuk ide, kontrole vidim, ali ostalo jok:)

App compatibility is still an issue as well: some of the top apps simply aren't there, such as Real Racing 3

Ne kapiram sta je problem, ali valjda ce srediti to.

Pre neki dan sam kupio lg g3 32\3 u telenoru. Nisam bas strucan za telefone, ali me malo neprijatno iznenadilo da je zauzeca ram memorije oko 83%. Da li neko moze da mi kaze da li je to normalno?

To si ti nesto druze pogresno negde procitao u telefonu.Gde si to video?Da nisi napunio internu memoriju a ne ram?

Vidim ja malo i 3 giga rama :d

Pa kakve ima veze koliko je zauzeće. Programi koji su bili otvoreni drže se i dalje u memoriji neko vreme i brže im se pristupa. Ako u momentu zafali, stari se gase da naprave mesta novim. "Unused RAM is wasted RAM"

Nazad
Vrh Dno