Mislim da na forumu postoji klan koji lobira radi obaranja cene ovog fantastičnog telefona.
Naravno da se šalim. Samo kažem da se neosnovano nalepio epitet ovom telefonu kao totalni promašaj nedovršen proizvod kojeg je LG hteo prvi da izbaci sa qhd rezolucijom. Vidim da si dao oglas da menjas za Note 3 uporedjivao sam ih jedno pored drugog tada sam i prevagnuo u korist G3 najvise zbog ekrana i lezanja u ruci. O cenama nevredi pricati ovo je ipak srbija ja sam fon kupuo zato sto mi se poklopilo da mi je istekao ugovor a cena u vip-u sa popustom je odlična.
jel mozes da mi objasnis u cemu je stvarna razlika izmedju 2gb i 3gb rama, narocito na mobilnom telefonu i kome od nas zaista treba 3gb?hhehheeh ma nema nikakvog klana ovde.Problem je u lošem marketingu LG kompanije koja se ponaša kao satelitska ekipa Samsunga.Zbog toga cene padaju...prosto.A generalno zadnjim potezima LG-a sa G2 i G3 modelima pokazuje da je nešto i naučio od konkurencije ali samo treba da to upotrebi u svoju korist a ne da izigrava prototip fabriku za Samsung.
Lično G2 savršen telefon sa poznatim nedostacima...G3 manje više ista stvar,jedini pomak je sa 32gb i 3gb Ram-a...to je realan upgrade.I nije mi jasno zašto su pustili verziju sa 2gb Ram-a uopšte?
U svakom slučaju sjajni telefoni a i više od toga...bukvalno GSM-multimedia on the go!
jel mozes da mi objasnis u cemu je stvarna razlika izmedju 2gb i 3gb rama, narocito na mobilnom telefonu i kome od nas zaista treba 3gb?
Ja ne znam da li sam ikada dosao do 1gb upotrebljenosti rama,pri paljenju svega zivog sto imam na tabu ili fonu, a kamoli vise.Ne znam kako stoje ostali.
Jedino da se javi neko sa note 3, da li tw preoptereti i da li je imao sansu da iskoristi nesto vise od tog rama.
To bi bilo zanimljivo videti, koliko je kod koga zauzetost rama.Pri standardnom koriscenju i pri opterecenju.Znaci u testu razliciti fonovi sa dva giga rama.Mogao bi Gizmo da uradi neki uporedni test flegsipova. a i svih ostalih telefona, sto da ne.
Mozda ce vise rama znaciti na 64bitnim procesorima, ovde ne vidim svrhu sem da korisnik bude zadovoljniji sto ima vise od ostalih.![]()
15 tabova na delfinu, 10 na hrromu, fotosop, muzika u pozadini, skajp,b92,novosti, blic, bbc, mailovi, hengauts....814 i pade na 680
15 tabova na delfinu, 10 na hrromu, fotosop, muzika u pozadini, skajp,b92,novosti, blic, bbc, mailovi, hengauts....814 i pade na 680
Verovatno ima agresivni LMK, pa ti zato dobro stoji memorija. Meni je na G2 islo do 1.6/1.7 GB, a kad ga ne diram 1.2 GB.
jel to gledaš u android settingsu (apps/running) ili u nekom task manageru?
al nema šanse da je tako podešen, 120 je ona najveća brojka garant![]()
http://www.phonearena.com/news/LG-G3-s--G3-Beat-priced-at-349-in-Europe_id58334
350€ :d![]()
arty: :laugh:
ovi više ne tripuju da su samsung, sad su umislili da su apple :beat:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari