Šta je novo?

LG G3

mass giveaway :) 75 komada. jedino sto ce biti milion komentara,ali sta je tu je.

Mada nije rekao da li je internacionalni ili samo usa.

[YOUTUBE]TmikWdsrz_U[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Druze malo pogledaj bolje reviewe, napisali su da EU verzija G3 nema problema sa brightnessom za razliku od korejske verzije G3...
A gotovo svi testovi se baziraju na korejskoj verziji jer je prva dosla

Nikako nemogu pronaci kako se zove aplikacija koja ne dopusta spustanje brightnessa nakon grijanja telefona?

Meni smeta fokus na SoC smartfona kao da je to osnovna karakteristika uredjaja. U nekom malo boljem svetu mi se ne bi bavili time koji SoC koliko izvlaci vec bi to bio deo uredjaja kao takvog koji omogucuje odredjenu funkcionalnost. Ako vec postoji taj S805 i ako su oni tek sada poceli distribuciju red bi bio da u novije primerke stave novi SoC, a ne da to zovu Prime, Plus ili kako vec i uzimaju ekstra lovu za to.

Ako je tacno da su ispravili ekran za EU jer je to naislo na negativne reakcije, onda bi trebali da napumpaju i bateriju i taj SoC jer ovako uvaljuju poluproizvod za velike pare iako mogu da naprave vrhunski proizvod. Veliki minus od mene za LG sto se ove godine tice.

ipak je model 2gb/16gb u vipu ,al opet vrlo verovatno da cu ga uzeti jer me izadje 23400din uz pretplatu smart1000 sto je smesno za takav telefon.
ziveo vip :)

Uh.. Ostaje nada da telenor ima od 3gb verziju :)

U kojoj boji dolazi u vip ?

Siva varijanta,ma dzabe u telernoru ako dodje 3gb varinajta kad ce biti 50k doplata u 2k tarifi :)
ovih 40% cupa vip

Uz smart 700 je 32200 sa trenutnim popustom od 30%. Čudno mi je da je jeftiniji of Fleksa?

Jao, neeee!!! U VIPu samo 2GB/16GB :(((( Pa, ne, ***, neee... Čekam mesecima ovo i oni ubace samo slabiji model...

Izgleda da će samo Telenor da ima 3GB/32GB model... Uz Play+ 3 (2,5k paket) kosta 40k. I ne mogu ni na rate ako portujem broj... Smor...

Poslednja izmena:
Kako ce uopšte 2gb gurati onaj ekran? Razmišljao sam se da ako menjam g2,menjam za g3,sada više nisam siguran. Ima li informacija kako sve to izgleda na slabijem modelu?

kolko sam citao po netu,ovi iz lg tvrde da je sve lepo optimizovano za 2gb a sobzirom da su i drugi flagshipovi (osim z2 i pojednih modela) isto imaju 2gb, verovatno ce sve lepo i da radi
vise me brine zato sto je 16gb model... al mislim da ce i to meni biti dovoljno
trebao bi ove nedelje da stigne kod mene u radnju,pogledacu ga pre nego se odlucim da ga uzmem pa javljam utiske

Poslednja izmena:
Joooj, koliko je glupo podeljeno osvetljenje na G3. Na maksimumu daje odličnih 460 cd/m2, na 75% drastično već opada na 187 cd/m2, na 50% pada na nenormalno niskih 50 cd/m2, na 25% skoro neupotrebljiv sa 10 cd/m2. Ispada da ekran uopšte nije taman na maksimumu, čak je i svetliji od Z2 recimo, ali čim počneš da spuštaš osvetljenje, svetlina drastično i naglo krene da pada... Nebulozno.

Da bi mogli fanovi LG-a da likuju (koliko ti možeš sa svojim na 50% osvetljenje) 6-7 sati Screen on i za neke noob test ekipe gsm arena i Phone arena koji idu na procenat, a ne npr kao Anand koji podešava jačinu osvetljenja svima isto.

Joooj, koliko je glupo podeljeno osvetljenje na G3. Na maksimumu daje odličnih 460 cd/m2, na 75% drastično već opada na 187 cd/m2, na 50% pada na nenormalno niskih 50 cd/m2, na 25% skoro neupotrebljiv sa 10 cd/m2. Ispada da ekran uopšte nije taman na maksimumu, čak je i svetliji od Z2 recimo, ali čim počneš da spuštaš osvetljenje, svetlina drastično i naglo krene da pada... Nebulozno.
Nesto slicno su uradili sa g2. I onda sam vodio dugu prepirku sa jednim clanom ovog foruma oko trajanja baterije na g2. Nikako nisam mogao da mu objasnim da je 55% osvetljenje na g2 ustvari isto sto i 20 posto na n5. I da razlika od duplo veceg sot- a izmedju g2 i n5 uopste nije realna..

Poslednja izmena:
kolko sam citao po netu,ovi iz lg tvrde da je sve lepo optimizovano za 2gb a sobzirom da su i drugi flagshipovi (osim z2 i pojednih modela) isto imaju 2gb, verovatno ce sve lepo i da radi
vise me brine zato sto je 16gb model... al mislim da ce i to meni biti dovoljno
trebao bi ove nedelje da stigne kod mene u radnju,pogledacu ga pre nego se odlucim da ga uzmem pa javljam utiske

Koliko ja znam, LG G3 ima sd slot.

Koliko ja znam, LG G3 ima sd slot.

Ima, ali Kit Kat je upotrebu SD kartica sveo na filmove, fotke i muziku. Third party aplikacije vise ne mogu da pišu po SD, samo da čitaju. Znači, ne mogu ni da se instaliraju na karticu. Upotreba SD na Kit Kat je obogaljena zbog sigurnosti. Google kaže idite u cloud.

@ Gizmo, loznica, djilkos

Postavio sam vec ovo ali evo opet, autonomija kada su svi ekrani na 200 nitsa

g3-benchmarks.009.jpg

A arena testovi autonomije nisu pouzdani jer ih testiraju sa osvetljenjem ekrana na 50% a G3 tu ''svetli'' smesnih 109 nitsa (manje cak i od G2) a M8 245, S5 274 nitsa, znaci primetno jace a opet imaju bolje autonomije.

Poslednja izmena:
@hsv.stoned

Videh to i na anandtech sajtu. Uglavnom je nesto bolja baterija nego na n5,vecini ce to biti dovoljno.. Valjda :)

sa osvetljenjem ekrana na 50% a G3 tu ''svetli'' smesnih 109 nitsa

Ajde i da je 109, nego smehotresnih 56 cd/m2, sad vidih da pogrešno napisah 50 cd/m2. X-Rite i1Display Pro kolorimetar.

edit:

Što se tiče autonomije, četiri sata surfovanja na 100% osvetljenja, smešno.

Poslednja izmena:
Vrh Dno