Pa citirao si post u kome ti pise da je imao G2![]()
mass giveaway75 komada. jedino sto ce biti milion komentara,ali sta je tu je.
Mada nije rekao da li je internacionalni ili samo usa.
[YOUTUBE]TmikWdsrz_U[/YOUTUBE]
Piše u descriptionu da je international...Kada je prosli put poklanjao Nexus 5, bilo je internacionalno, verujem da je i sada.
Pošto u smart 700?ipak je model 2gb/16gb u vipu ,al opet vrlo verovatno da cu ga uzeti jer me izadje 23400din uz pretplatu smart1000 sto je smesno za takav telefon.
ziveo vip![]()
Flex je egzotika, ko zna ima li ga na stanjuUz smart 700 je 32200 sa trenutnim popustom od 30%. Čudno mi je da je jeftiniji of Fleksa?
Pa citirao si post u kome ti pise da je imao G2![]()
Nesto slicno su uradili sa g2. I onda sam vodio dugu prepirku sa jednim clanom ovog foruma oko trajanja baterije na g2. Nikako nisam mogao da mu objasnim da je 55% osvetljenje na g2 ustvari isto sto i 20 posto na n5. I da razlika od duplo veceg sot- a izmedju g2 i n5 uopste nije realna..Joooj, koliko je glupo podeljeno osvetljenje na G3. Na maksimumu daje odličnih 460 cd/m2, na 75% drastično već opada na 187 cd/m2, na 50% pada na nenormalno niskih 50 cd/m2, na 25% skoro neupotrebljiv sa 10 cd/m2. Ispada da ekran uopšte nije taman na maksimumu, čak je i svetliji od Z2 recimo, ali čim počneš da spuštaš osvetljenje, svetlina drastično i naglo krene da pada... Nebulozno.
kolko sam citao po netu,ovi iz lg tvrde da je sve lepo optimizovano za 2gb a sobzirom da su i drugi flagshipovi (osim z2 i pojednih modela) isto imaju 2gb, verovatno ce sve lepo i da radi
vise me brine zato sto je 16gb model... al mislim da ce i to meni biti dovoljno
trebao bi ove nedelje da stigne kod mene u radnju,pogledacu ga pre nego se odlucim da ga uzmem pa javljam utiske
Koliko ja znam, LG G3 ima sd slot.
sa osvetljenjem ekrana na 50% a G3 tu ''svetli'' smesnih 109 nitsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari