Šta je novo?

LG G3

Misliš na 32GB/3GB verziju? Da, potvrđeno je na prezentaciji će i ona biti u ponudi jednog operatera (nisu hteli da kažu kog), a takođe i da će biti u slobodnoj prodaji obe varijante, da će ova sa većim skladištem/više rama biti skuplja za - kako kažu gruba procena - oko 50 evra.

Pa pre neki dan je bila vest na sajtu da ce samo t'nor imati tu 3Gb/32Gb verziju, kao ekskluziva :) http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti/samo_u_telenoru_lg_g3_sa_32_gb_memorije

Poslednja izmena:
Sorry na offtopic, eto ako mi mozete dati savjet, koji bi izabrali mobitel, razlika u novcima je zanemariva, G3, Z2, S5, Note3 ?
Nekako sam najblizi kupovini G3...

Stigao G3 kod novosadskih dilera. Početna cena 550e. Može li neko da uporedi ovu cenu sa cenom G2 kada se tek pojavio?

I G2 je bio kod Dilera oko ~550e kad je izasao, ali je vec posle par dana bio na ~480e. Tako mislim da ce i ovaj.

A za ~mesec-dva, eto njega na sub 400e nivo kao i svaki flagship.

Je l ista cena i za 3gb i 2 gb verziju?

Opa, vidim sada da je ovo verzija sa 3 gb ram-a. Nemaju 2gb. Sjajno...

@La.Prestige

Boga mi, M8 i S5 se lepo drže i dalje su na nešto više od 450€.

Navodno, jeste. Mini od 5"...

Opet zaboravljas da Mini ne oznacava male dimenzije smartfona, vec samo da je u pitanju minijaturnija verzija vodeceg modela.

Svestan sam ja toga, ali posto nije bas ni hardver kao u orig. G3, nekako se taj Mini dodatak odnosi na hardverske mogucnosti, a verujem da to nije ono sto bi kupci da vide.

Pa dobro, na to smo već navikli. Niko ne kapira osim Sonija.

[YOUTUBE]31Ua_ehYzBA[/YOUTUBE]

@Gizmo kada ce opis ? :D

dok ne dodje evo jednog klipa. g3 vs oppo 7 .

[YOUTUBE]pznbS6bMz3o[/YOUTUBE]

Od sutra se prodaje u VIP-u,samo sto jos ne znam koji model 2gb/3gb
a cena nije stransna,jeftinije od s5 za neki 15k din sto je odlicno
sredinom jula ce biti popust od 40% na telefone ,pa me izadje u smart1000(2090din) 27600din doplata sto je realno smesno.
tako da ,cekajte polovinu jula ako planirate neki flagship iz vipa :)

Bas gledam, kod nas u vipu 3 giga rama/32 giga storage a u tmobile 2 giga rama i 16 giga storage. Cak je jeftin. Jeftinije nego g2 sto je bio :)

Od sutra se prodaje u VIP-u,samo sto jos ne znam koji model 2gb/3gb
a cena nije stransna,jeftinije od s5 za neki 15k din sto je odlicno
sredinom jula ce biti popust od 40% na telefone ,pa me izadje u smart1000(2090din) 27600din doplata sto je realno smesno.
tako da ,cekajte polovinu jula ako planirate neki flagship iz vipa :)
Pa nece da moze tako. Za 40% mora zemlja da gori. Oni se ravnjaju prema nekoj prosecnoj temeraturi. Oko 30% je realan popust. Sto je sasvim ok.

pa da, al danas sam se cuo sa operaterom, satro kaze da te temperature ocekuju sredinom jula al ako je model 3gb , sacekacu ja 40 posto pa makar morao podgrevati sunce:) u tarifi od 2k ,25k doplata to predobro zvuci

pa da, al danas sam se cuo sa operaterom, satro kaze da te temperature ocekuju sredinom jula al ako je model 3gb , sacekacu ja 40 posto pa makar morao podgrevati sunce:) u tarifi od 2k ,25k doplata to predobro zvuci
Verovatno ce biti opcija popust na sve uredjaje sem g3,s5 i m8 :)

nece, jer radim sa vip-om :) samo jos nisam saznao koji je model

I gde su sad stručnjaci koji su pametovali o cenama?
Ista stvar kao sa G2 i konkurencijom :)

Kupio danas G3 u VIPu, Hrvatska
Model je 32gb/3gb ram
Ukratko sta sam zapazio, ekran vrhunski, kontrast odlican, jak zvucnik, kamera brza, izgled telefona i filing u ruci vrhunski...
Ipak se vidi dosta poboljsanja naspram G2, imao sam ga prije
Ovo je ukratko jer se mob sada puni...

Kupio danas G3 u VIPu, Hrvatska
Model je 32gb/3gb ram
Ukratko sta sam zapazio, ekran vrhunski, kontrast odlican, jak zvucnik, kamera brza, izgled telefona i filing u ruci vrhunski...
Ipak se vidi dosta poboljsanja naspram G2, imao sam ga prije
Ovo je ukratko jer se mob sada puni...

Koji telefon si imao pre ovog kad si napisao da je kontrast odličan a sve review-e što sam gledao na netu kažu suprotno?

Nazad
Vrh Dno