Šta je novo?

LG G3

Još dve

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416101471375.jpg
    uploadfromtaptalk1416101471375.jpg
    377.9 KB · Pregleda: 283
  • uploadfromtaptalk1416101499636.jpg
    uploadfromtaptalk1416101499636.jpg
    345.5 KB · Pregleda: 275
Auuu, sada je g3 baš lepo zaokružen telefon, i jedan od najboljih izbora za novac koji košta.

Ma da mi je neko rekao da ću ovoliko biti zadovoljan sa ovim telefonom sada, ne bih mu to verovao :)

Ma bombona, LG ide u pravom smeru sa hardverom + sad nema čekanja apdejta, tako da su se baš popravili i na tom planu...

Za 380 € sam video G3 (nov + garancija od dve godine) i to verziju 32 GB / 3 GB RAM - nema boljeg telefona za te pare !!!
Isto kao što nema i u segmentu do 250 € od G2-e :)

Poslednja izmena:
Da li vam je izašao official update ili ste update preko kdz-a ?

G2 je kultni telefon, od neverovatnog značaja za LG, nešto kao kultni Galaxy S2, telefon koji je gotovo u svim parametrima odlican, bez izrazitih mana. Dok G3, se odmah nakon izlaska suočavao sa velikim uspehom prethodnika, i imao je par mana koje su vremenom ispeglane, tako da sada sa Lolipop-om, predstavlja jednu zaokruženu celinu, koja je dobra zamena za G2, tj. ako postoji pravi trenutak da se G2 zameni za G3, to je ovaj.

Još nekoliko slika

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416128501416.png
    uploadfromtaptalk1416128501416.png
    372.9 KB · Pregleda: 249
  • uploadfromtaptalk1416128509721.png
    uploadfromtaptalk1416128509721.png
    206.6 KB · Pregleda: 242
  • uploadfromtaptalk1416128515427.png
    uploadfromtaptalk1416128515427.png
    330.5 KB · Pregleda: 244
Twin,ja sam na cupacups romu 5.0 naravno custom da zadrzim stari bootloader i u potpunosti se slazem da je sada G3 zvijerka,niti jedna zamjerka ne ide na software ama bas ni jedna sve radi bez greska bez laga i trzaja jedino je trenutno nedostatak podrske appova jer nisu sve updateovane na 5.0 :) ljudi instalirajte ili preko kdz ili neki custom 5.0 i biti cete zadovoljni pogotovo sa ovom zadnjom 20A verzijom i da art napokon radi onako kako je predviden da radi :))) telefon je sad pravi stroj..:))

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi, ja sam od skoro G3 vlasnik :) Pre nekih nedelju dana sam ga uzeo (@Danilo Pantelić: nasao sam nov sa 2 godine garancije isto 32/3GB za 370€), telefon je stavrno fenomenalan.
Nego jel taj Lolipop sada zvanican ili je isto neki Leak? I jel vec ima root za njega jer ja bez toga ne mogu?

Ja sam takođe vlasnik G3 32GB od pre mesec dana i prezadovoljan sam, prethodni telefon mi je bio Nexus 5 na kojem sam koristio Carbon ROM a sad mi se toliko sviđa LG-ov soft da mi je žao da ga rootujem i ubacujem custom rom tako da hoću da sve bude stock bar još neko vreme pa me interesuje da li je taj update preko KDZ oficijalan od LG i da li mogu da ga flesujem preko ovog KitKata što sad koristim bez roota i otkljucavanja bootloadera i ostalog ?

Twin,ja sam na cupacups romu 5.0 naravno custom da zadrzim stari bootloader i u potpunosti se slazem da je sada G3 zvijerka,niti jedna zamjerka ne ide na software ama bas ni jedna sve radi bez greska bez laga i trzaja jedino je trenutno nedostatak podrske appova jer nisu sve updateovane na 5.0 :) ljudi instalirajte ili preko kdz ili neki custom 5.0 i biti cete zadovoljni pogotovo sa ovom zadnjom 20A verzijom i da art napokon radi onako kako je predviden da radi :))) telefon je sad pravi stroj..:))

Pa i ja sam ovo instalirao preko TWRP tako da je stari bootloader isto tu.

Pozdrav ljudi, ja sam od skoro G3 vlasnik :) Pre nekih nedelju dana sam ga uzeo (@Danilo Pantelić: nasao sam nov sa 2 godine garancije isto 32/3GB za 370€), telefon je stavrno fenomenalan.
Nego jel taj Lolipop sada zvanican ili je isto neki Leak? I jel vec ima root za njega jer ja bez toga ne mogu?

Da zvaničan je. Ima root.

Ja sam takođe vlasnik G3 32GB od pre mesec dana i prezadovoljan sam, prethodni telefon mi je bio Nexus 5 na kojem sam koristio Carbon ROM a sad mi se toliko sviđa LG-ov soft da mi je žao da ga rootujem i ubacujem custom rom tako da hoću da sve bude stock bar još neko vreme pa me interesuje da li je taj update preko KDZ oficijalan od LG i da li mogu da ga flesujem preko ovog KitKata što sad koristim bez roota i otkljucavanja bootloadera i ostalog ?

Možeš da flesujes KDZ stock, ali onda nemaš root uz pomoć Flash Tool. Pogledaj tačno tamo na XDA šta i kako.

I meni je ovaj LG dizajn zaista vrh, ma kakav CM, AOSP i ostali :)

Baš tako, i kod G dvice, nema dalje od CloudyG3 rom-a, kada je u pitanju dizajn. ;-)

Pametno twin,samo pazi ako budes vracao na bilo koji kitkat da flashas modem od kit kata i da prije negi flashas bilo koji rom napravis format data pa full wipe jer mnogima su se pojavljivale razne greske..:) ja kad sam stavljao chupa chups 5.0 prvo je bio format data pa full wipe svega osim external na kojem je bio rom pa sam prosao bez problema (nekome nije bilo nav tipki i status bara te im nije citalo i pisalo sa kartice) a za onu gresku koju izbaci na pocetku nakon restarta kad ti pise ono nesto imas fix na chupa chups temu u 2 postu mislim ako ti se pojavljuje ili vam se bude pojavljivalo :)))

Poslednja izmena:

370 € za G3 32/3 GB RAM-a nov + garancija od dve godine - svaka čast, bolje od toga nisi mogao da pazariš!
Ja trenutno razmišljam da prodam G2 i doplatim stotinak evra i uzmem G3 :)

370 € za G3 32/3 GB RAM-a nov + garancija od dve godine - svaka čast, bolje od toga nisi mogao da pazariš!

Danilo uzmi ako ti uleti ponuda u tom rangu,nemoj cekati ni sekunde..svaka cast G2 i ja sam je inao ali ipak sve u svemu mi je nekako rang ispod G3 nek se nitko ne ljuti..:))

Pa normalno da je rang ispod kada je sledeća generacija LG telefona...
Samo još da mu je i baterija takva gde bi kraj bio :)

Hehe to si dijelomicno upravo,ako je sve stock na 5.0 je 15% slabija ali ako malo kemijas sa modifikacijama ide ispod 10% u korist G2 :)))

Jedina mana je sto je lik uzeo u mts-u pa je zakljucan ali ja sam isto na mts-u pa mi je to odgovaralo... Malo cesljaj oglase i naci ces prilicno povoljno.

Ih bre LG je za to tata - najlakše i najjeftinije otključaš telefon, a i nema zezanja kada se rutuje kao kod drugih proizvođača (sve može da se vrati u 100% fabričko stanje)...
Gomila ljudi sa G2 teme je na ovom sajtu http://unlockcode247.com/ za sitne pare sama skinula sa mreže telefon ;)

Naj stranica mislim da dode 2$ otkljucavanje i to u nekih pola sata budu poslani kodovi,moze i g2 i g3 :)))

Pametno twin,samo pazi ako budes vracao na bilo koji kitkat da flashas modem od kit kata i da prije negi flashas bilo koji rom napravis format data pa full wipe jer mnogima su se pojavljivale razne greske..:) ja kad sam stavljao chupa chups 5.0 prvo je bio format data pa full wipe svega osim external na kojem je bio rom pa sam prosao bez problema (nekome nije bilo nav tipki i status bara te im nije citalo i pisalo sa kartice) a za onu gresku koju izbaci na pocetku nakon restarta kad ti pise ono nesto imas fix na chupa chups temu u 2 postu mislim ako ti se pojavljuje ili vam se bude pojavljivalo :)))
Ko kaze da ću se ja ikada više vratiti na KitKat. :D

Pozdrav,imam G3 nedelju dana i za sada sljaka odlicno :)
Zanima me, da li znate mozda gde moze da se nadje orginal LG quick case?

U Vipu.

Hvala na brzom odgovoru.Da li znas mozda okvirnu cenu?:)

Ja sam je kupio cim su dobili ide umesto zadnjeg poklopca dosta dobro leži za te pare i napravljena je od imitacije kože. :)

Ko kaze da ću se ja ikada više vratiti na KitKat. :D
Isti si ko ja :-D mozda i odem na neki aosp ako ga srede ali vjerovatno ce i cm12 doci uskoro pa nista od toga :-D nego teska srca govorim ovo ali evo nakon 4mjeseca koristenja telefona daje mi tel Nitro znakove ono pucketanje kad se savije u kontra uglovima doduse ne izrazeno previse ali krcne malkice ponekad :) Nitro je ipak bio u pravu kod nekog odmah krcka a kod nekog s vremenom zavisi vjerovatno i do koristenja uredaja :)

Poslednja izmena:
Na moju utehu ali zalost ostalih ispostavice se da nije bio problem do mog i ostalih par koje sam probao. Naime ono krckanje sto sam snimio u videu je uzrokovano delimicno debljom sim karticom sad sam 100% siguran. Ali i dalje ostane krckanje pri malom pritisku za savijanje i slicno...
E sad ja juce u Vip i Telenor u Uscu nemaju quick case. Svaki put kad ja dodjem taman rasprodato.

Ja kupio Teracell silikon, nosio par dana pa skinuo. Lep mi je ovako go :D

download.jpg

Vrh Dno