Šta je novo?

LG G3

Imas temu na forumu sto se tice android navigacije i tamo sam fino napisao koje su mane here navigacije. Procitaj bice ti korisno. Moj savjet nemoj ih instalirati dok ne izadje stable verzija.

pa isto aplikacija vidiš kao i na ovim prethodnim ako se ne varam? oko 4.
inače ovaj na LP čuva kartice između restarta

Joj taj task manager na lizalici je uzas - nepregledan je u pm. Nadam se da ce ga menjati...

Slažem se, onaj sa G3 KitKat - a je bio bolji. Možda se sa scroll out vraća na staro...

pa isto aplikacija vidiš kao i na ovim prethodnim ako se ne varam? oko 4.
inače ovaj na LP čuva kartice između restarta

Tamo si mogao da vidiš do 9 aplikacija i gasiš bilo koju od njih, sada moraš da skroluješ pre nego što to uradiš, a uz to je i manje pregledno i ružnije zbog search bara

Poslednja izmena:
aha vi poredite sa LGjevim, ok onda... možda i sad ubace još neke opcije za taj recents

Imas temu na forumu sto se tice android navigacije i tamo sam fino napisao koje su mane here navigacije. Procitaj bice ti korisno. Moj savjet nemoj ih instalirati dok ne izadje stable verzija.
Ja ni jedan problem sa here navigacijom nisam imao, sve sto meni treba radi kao sat.

Od mene cista preporuka.

Imam LG 3 32GB 3GB verziju i cekam da dobijem novi 5.0 nadam se da ako nista drugo ce poboljsati barem bateriju za 20% barem..

To je kada LG hoce da bude prvi pa izbacuje alpha verziju softwera ;)

Poslednja izmena:
A vi to flesujete onaj leaked kdz pa dajete utiske ili mi je nesto promaklo? :d

Da ne bude zabune, napisacu detaljnije na šta sam mislio. Moja očekivanja su bila strašno visoka, zbog velikog hypa svugde i zvog par snimaka koje sam na YouTube-u odgledao, ovde pre svega mislim na galaxy s4, telefon je leteo. A onda sam odgledao par snimaka kako se G3 pokazao, i ne primećujem poboljšanja u brzini, čak naprotiv, pogotovo kada se ulazi u settings, CloudyG3 rom na mojoj G dvojci puno brže obavlja navedene operacije. Ogradjujem se unapred, jer je u pitanju ovakvo poredjenje, ali meni dovoljno da mi prvi utisci ne budu pozitivni. Jednostavno verujem da svi mnogo očekuju i iskreno se nadam da nas neće sve razocarati. Videćemo...moji prvi utisci, nisu dobri...
Edit: Zaboravio sam da navedem i utiske člana sa foruma koji je iz prve ruke napisao utiske, ni on nije oduševljen, tako da i njegov prvi utisak, utiče na moje negativno mišljenje.

Poslednja izmena:
Eo i ja sam nabacio 5.0 ,pa cemo da se igramo malo i javljam utiske. Elem ,ne znam sta se desilo al pogubio sam sve kontakte sa sim kartice...

Ne znam da li ste primetili, ali eno počeli da izbacuju sve moguće sisteme. Tu je i AOSPA i PA i CM i svašta nešto.

Ja sam probao PA i CM i sve mi je to jos puno traljavo,znam da su to custom romovi i da ne treba da imaju stvari ko na stock lg romovima...Ali veoma mi fali double tap,i ir blaster.Posto sam poceo na devojkinom zte kad hocu da otkljucam da lupam po ekranu:d.Mislim da cu tesko bez toga..Za sad cu ja da se vratim na HD rom,vidim da je ovaj glavni napisao da ce uskoro da ubaci L u taj rom.

I meni je jako dosadan i CM i PA, sve mi to nekako isto i već isprobano. Vratio sam se na Cloudy i čim izbace L za njega verovatno da ću samo i nastaviti.

Isto tako..Ja cekam ili cloudy ili hd da izbace L..Dosadio je vise i PA(pogotovu jer vise nema HALO),a i CM..Sve mi to nekao glomazno.To mi je bilo zabavno kad sam imao LG p880,sad mi treba nesto odma funkcionalno,a ne da budem ``lab rat``:d.Tako da cekam da izadje ili PAC rom,da ima i pie i halo + ako zadrze knock kode + ir blaster..Ako ne onda ostajem na ovim stock romovima.Jer CM i PA mi ne donose nista novo,jos mi oduzimaju najlepse stvari iz lg romova.

Poslednja izmena:
Da li iko zna da kaze da li je ovaj slow motion 360p ili 480p (iako lazu da je 720p) takav zbog hw ili je softwareski pa ce mozda ispraviti.

Mozda je mali off ali samo jedno pitanje,da li je neko uzimao ovaj telefn preko mt:s-a,i da li moze na 24 rate posto u primeru stoji samo na 12 rata?

Mozda je mali off ali samo jedno pitanje,da li je neko uzimao ovaj telefn preko mt:s-a,i da li moze na 24 rate posto u primeru stoji samo na 12 rata?

Moze ali samo ako ga uzimas kroz boks paket.

Instalirah 5.0

Holy shit, kako je ovo dobra stvar. Ma kakav KitKat, ovaj sistem otkida :)

Evo.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416101367611.png
    uploadfromtaptalk1416101367611.png
    190 KB · Pregleda: 251
  • uploadfromtaptalk1416101378922.jpg
    uploadfromtaptalk1416101378922.jpg
    195.4 KB · Pregleda: 252
  • uploadfromtaptalk1416101399556.jpg
    uploadfromtaptalk1416101399556.jpg
    212 KB · Pregleda: 245
  • uploadfromtaptalk1416101418746.png