Šta je novo?

LG G2

Onda radiš nešto pogrešno.

Poslato negde iz svemira

Pozdrav ljudi, koji je najlaksi nacin da se ubaci xdabbeb fix, a da se ostane sto vise stock(verujem da mora root, twrp, I onda camera fix?)

Ima li neki tutorijal kako to uraditi na full stock lp?

Na icexu 5.9 je pocela baterija da mi se prazni zestoko,predjem na cloudy 3.3 medjutin i dalje je isto. Android sistem mi je na prvom mestu kao potrosac baterije. Ovo mi se desava izgleda od kako sam dori 12.0 instalirao. Da li jos neko ima slican problem ?

meni je na 5.9 trosio bateriju ludo,evo sad i na 6.o...na cloudy 3.3 sa dory 12 mi je lepo drzala baterija

Za sada najbolja baterija je na AICP 7.1.1 i sam biras lepo nacin potrosnje .. Probao sve stock i 6.0 romove. Verujem da su i ostali 7.1.1. dobri

Flešao sa 6.0, videću kako radi i koliko troši bateriju, samo sam izgleda prilikom instalacije uključio i onaj trefik podatke u tasku gore, a nikako ne mogu da nadjem kako se isključuje. Pokazuje temperaturu procesora i slično...

Za sada najbolja baterija je na AICP 7.1.1 i sam biras lepo nacin potrosnje .. Probao sve stock i 6.0 romove. Verujem da su i ostali 7.1.1. dobri
Koju verziju AICPa koristis. Ja sam probao cm 14.1 i xosp 7.2(7.1.1) i telefon se dosta greje a baterija je katastrofa. Pre sam bio na xosp 5.4(6.0) koliko se secam i on je bio u fullu nije se grejao i batterija 4.5 sot.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Pozdrav, devojka ima telefon skoro 3 godine, i nije ništa dirano od kako je izašao iz prodavnice. Sad je počeo da joj zabada, da ne radi prednja kamera itd. Hteo sam da ga root'ujem, i da stavim neki novi rom, neki 6.0. Pročitao sam poslednjih par strana, al vidim gomilu romova tu nabrojano, ali me zanima ako može preporuka za nešto što je provereno i radi?
PS Ja sam root-ova, stavljao recovery i menjao romove X puta na nexusu, da li je nešto puno drugačije na ovom telefonu?

Jutros probam da urarim wipe cache i dalvik i izbacuje mi ovo...."E unable to mount storage". U cemu moze biti problem? Verovatno ne moze ni da se flesuje rom neki

Imam LG G2 D800,i trenutno je na njemu 4.2.2 to je valjda stock verzija,hteo bih da ga nadogradim i da ubacim onaj fix za kameru i jos po nesto ali se slabo razumem oko toga,pa ako neko ima vremena i mogucnosti da mi objasni ili da mi odradi to u bg-u.

Imam LG G2 D800,i trenutno je na njemu 4.2.2 to je valjda stock verzija,hteo bih da ga nadogradim i da ubacim onaj fix za kameru i jos po nesto ali se slabo razumem oko toga,pa ako neko ima vremena i mogucnosti da mi objasni ili da mi odradi to u bg-u.
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190
Ovde je objašnjeno kako da odradiš kdz na LP. Dobijaš štock LP. Ako hoćeš bolju kameru, xcam, moraš da ga rutuješ, zatim banderov autorec (ima na prodavnici) i dobiješ recovery-TWRP. Zatim flešaš custom romove. To je onako ukratko. Pisano je ovde o svemu tome ako ćeš da čitaš unazad, ili da ti neko u BG sredi.

Koja je najbolja stock kombinacija?Jel i dalje cloudy 3.3 i DorimanX kernel ili je izbačen neki bolji rom/kernel?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ja sam probao 3 varijante i sve su mi ok za stock

1. GE 1,5
2. Cloudy
3. G4Pluz

ALi sada kada je izasao 7,1,1 sa odlicnom baterijom i boljim gps prijemom ne vracam se na stock, kamera mi nije bitna

Probao sam RR 7.1.1 i imao sam problem za muzikom. Dakle,dok mi je telefon otkljucan sve radi kako treba. Kako se telefon zakljuca tako muzika pocinje da secka i posle minut se potpuno utisa,sve dok ne otkljucam telefon. Sta bi mogao biti problem? I postoji li neki volume booster za 7.1 romove?

Kako ti se čini IceRom u odnosu na Cloudy?

Kako ti se čini IceRom u odnosu na Cloudy?
Razlike po meni su male, vidim da se žale da se baterija mnogo troši i da greje, što kod mene nije slučaj. Čak mi baterija i bolje drži nego na Cloudy. Trenutno ne koristim Dori kernel, mada sam ga na Cloudy koristio pa je možda i to razlog. Kamera je naravno ista, mada sa Ice dobijaš i Xcam settings aplikaciju. Nešto je lepši od Cloudy, mada se dobija sa instalacijom trefik podaci (ispisuje temperaturu, net brzinu)u tasku što me nervira, a ne znam da li može da se isključi, sve sam probao. Igrice ne igram, ali sam na netu dosta. Fluidnost slična.

Znači da se ne cimam. Kada bude vremena, igraću se.

Znači da se ne cimam. Kada bude vremena, igraću se.
Nije to neko cimanje. Uradiš backup u TWRP. Za flešanje i instalaciju aplikacija ti treba pola sata. Sa google se automatski ažuriraju, a nešto moraš i ručno sa prodavnice. Ukupno posao 45 minuta. Ako ti se ne svidja, restore u TWRP na stari rom.

Vrh Dno