Da li je ovo poslednja verzija?
Ice ROM v 6.0 : https://yadi.sk/d/butn6ysYuMfRb
Dali si probao ta 6.0, jel za G2?
Da li si ga probao, kako radi? Da flešam taj ili 5.9?Za G2 je
Koju verziju AICPa koristis. Ja sam probao cm 14.1 i xosp 7.2(7.1.1) i telefon se dosta greje a baterija je katastrofa. Pre sam bio na xosp 5.4(6.0) koliko se secam i on je bio u fullu nije se grejao i batterija 4.5 sot.Za sada najbolja baterija je na AICP 7.1.1 i sam biras lepo nacin potrosnje .. Probao sve stock i 6.0 romove. Verujem da su i ostali 7.1.1. dobri
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190Imam LG G2 D800,i trenutno je na njemu 4.2.2 to je valjda stock verzija,hteo bih da ga nadogradim i da ubacim onaj fix za kameru i jos po nesto ali se slabo razumem oko toga,pa ako neko ima vremena i mogucnosti da mi objasni ili da mi odradi to u bg-u.
Ja sam probao 3 varijante i sve su mi ok za stock
1. GE 1,5
2. Cloudy
3. G4Pluz
ALi sada kada je izasao 7,1,1 sa odlicnom baterijom i boljim gps prijemom ne vracam se na stock, kamera mi nije bitna
Koji rom 7.1.1 tacno koristis?
Više sa stocka ne mrdam. Na AOSP i druge mi ne radi MTS go aplikacija.
ICERom-v5.9, bio sam pre i na GE 1,5 i Cloudy 3.3.Na kom romu si sada druze?
Razlike po meni su male, vidim da se žale da se baterija mnogo troši i da greje, što kod mene nije slučaj. Čak mi baterija i bolje drži nego na Cloudy. Trenutno ne koristim Dori kernel, mada sam ga na Cloudy koristio pa je možda i to razlog. Kamera je naravno ista, mada sa Ice dobijaš i Xcam settings aplikaciju. Nešto je lepši od Cloudy, mada se dobija sa instalacijom trefik podaci (ispisuje temperaturu, net brzinu)u tasku što me nervira, a ne znam da li može da se isključi, sve sam probao. Igrice ne igram, ali sam na netu dosta. Fluidnost slična.Kako ti se čini IceRom u odnosu na Cloudy?
Nije to neko cimanje. Uradiš backup u TWRP. Za flešanje i instalaciju aplikacija ti treba pola sata. Sa google se automatski ažuriraju, a nešto moraš i ručno sa prodavnice. Ukupno posao 45 minuta. Ako ti se ne svidja, restore u TWRP na stari rom.Znači da se ne cimam. Kada bude vremena, igraću se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari