Šta je novo?

LG G2

Preporucujem svima da stave dorimanx 12.0 kernel, odavno nije napravio bolji kernel od ovoga.. Meni radi besprekorno, npr sad imam 90%bat, a sot mi je 1 i 20min sto odavno nisam imao.. Juce sam imao skoro 7h sot-a.. Telefon se odlicno ponasa pri radu :-D :-D :-D

Odlican rom,ja ga koristim....uz dorimanx 12.0 kernel,ali mi se baterija nenormalno greje pri punjenju?Nije mi tako bilo na cloudy 3.3 i 11.9 dorimanx-u?

Hmm poslednja verzija koju ja imam je 5.9 tj final verzija..ne znam kakva je to.
Sto se tice sota,ne znam kako toliko izvlacite. Takodje koristim dori kernel 12.0 i sot mi je nekih 4h max. Trenutno koristim performance profil,a nista bolji sot mi nije bio i kad sam koristio batery save profil.

Poslednja izmena:
Hmm poslednja verzija koju ja imam je 5.9 tj final verzija..ne znam kakva je to.
Sto se tice sota,ne znam kako toliko izvlacite. Takodje koristim dori kernel 12.0 i sot mi je nekih 4h max. Trenutno koristim performance profil,a nista bolji sot mi nije bio i kad sam koristio batery save profil.
U podešavanjima mreže nema LTE? Kako si to podesio?

Dori 12.0 i GE 1.5 je haos, baterija mi nestaje bukvalno, 30min/1%. Do sad na Dori 11.9 nije bilo tako. Takodje, greje se uzasno, pogotovo prilikom punjenja.

Dori 12 uzasno greje telefon i trosi bateriju nenormalno,tako da se vracam na 11.9

Kostaivanja hmm kod mene ima u podesavanjima LTE,nista nisam podesavao. Meni se ne greje prilikom koriscenja a pri punjenju nisam obracao paznju jer ga punim uglavnom uvece dok spavam.
Probao sam i GE pre par meaeciali sam ga odmah zamenio cloudyjem..jednostavno "google izgled" telefona mi se ni malo ne svidja.
Sto se tice baterije danas mi je sot 2h 27 min,kao najveceg potrosaca mi pokazuje messenger ,na drugom mesto je screen pa android sistem,hmm

Poslednja izmena:
Kostaivanja hmm kod mene ima u podesavanjima LTE,nista nisam podesavao. Meni se ne greje prilikom koriscenja a pri punjenju nisam obracao paznju jer ga punim uglavnom uvece dok spavam.
Probao sam i GE pre par meaeciali sam ga odmah zamenio cloudyjem..jednostavno "google izgled" telefona mi se ni malo ne svidja.
Sto se tice baterije danas mi je sot 2h 27 min,kao najveceg potrosaca mi pokazuje messenger ,na drugom mesto je screen pa android sistem,hmm
Ne znam koja je moja verzija roma, u info piše samo icex ROM. Sećam se da sam nekad davno na nekom aosp romu brisao u titaniumu lte config fajl kao rešenje.

Udji u settings > general > about phone > software info i tu ti pise verzija roma. konkretno,kod mene pise pod build number : icex rom ,a ispod software version 5.9 . Ja sam na svakom romu koji sam instalirao imao odmah u podesavanjima LTE,iako doduse ne koristim LTE.

Udji u settings > general > about phone > software info i tu ti pise verzija roma. konkretno,kod mene pise pod build number : icex rom ,a ispod software version 5.9 . Ja sam na svakom romu koji sam instalirao imao odmah u podesavanjima LTE,iako doduse ne koristim LTE.
Rešio sam problem. U Titanium backup pronašo LTE config, odradio uninstall i u podešavanjima posle restarta se pojavljuje i LTE.

Imao sam neku aplikaciju applock na cloudy 3.3 i u njoj sam bio zakljucao neke slike, i sada posle prelaska na AOSP tih slika mi nigde nema, opet sam instalirao aplikaciju i ne mogu da ih pronadjem. Slike su se cuvale u jedan folder i odabere se sifra za zakljucavanje, to se moglo preko te aplikacije uraditi sa svakom aplikacijom ili podesavanjima u telefonu. Sta mi je ciniti?

definitivno je greska u romu zato se i greje...evo meni cloudy 3.3 sa nor 12 radi super i nema da se greje,ni na punjacu ni prilikom upotrebe

Drugar,ne znam sta bih ti rekao. Meni icex 5.9 savrseno radi bez grejanja,ne znam sta bi mogao biti problem

Druze daj nam link od tog 5.9 final,posto se tebi ne greje......mozda smo mi skinuli pogresnu verziju

to je stara 4.5 verzija,bio sam na njoj.....nasao sam link hvala u svakom slucaju

Pa dajte link od 5.9. Ja ga nisam nasao. Sve me vodilo na staru verziju.

definitivno je na cloudy 3.3 baterija dosta dosta duze trajala,tako da se ja vracam na 3.3 :smash:

Odlucio sam jos 1 sansu da dam nekom nougat rom-u . Dvoumim se izmedju RR 7.1 i aosp extended 3.0. Koje su prednosti 1 u odnosu na drugi,a koje mane? Koji je stabilniji?

Zna li neko kako da podesim na aosp extended da mi na tastaturi brojevi budu odmah iznad slova,kao sto je slucaj kod stock lg tastature?
Takodje mi ne radi root na aosp extended. Probao sam sa brisanjem supersu-a ali ne pomaze.Kada pokrenem aplikacije koje zahtevaju root nista se ne desava,ne iskace mi ono prozorce da odobrim root.U settings sam takodje ukljucio root

Poslednja izmena:
Mislim da ne može na aosp tastaturi to, barem ja nisam uspeo da nadjem. Probaj neku drugu, ja koristim gboard, na njoj može.

Poslato negde iz svemira

Nisam na tom romu tako da ne znam, mada vidim da je neko na xda napisao da treba super su da se flesuje iz rikaverija.

Poslato negde iz svemira

Vrh Dno