nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Samo nexus.
Ja idem na 5X posle G2.
Uskoro nadam se.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ja idem na 5X posle G2.
Uskoro nadam se.
Osim bolje kamere, sve ostalo je tu negde, nije bas da vredi toliko prelaziti. I otisak da ne zaboravim.Samo nexus.
Ja idem na 5X posle G2.
Uskoro nadam se.
Hvala na odgovorima.
Svi ste u pravu.:d Ovi na XDA kazu nema potrebe za bootstackom idi odma na CM, italijani na sajtu androidiani preporucuju hibridni bootstack, a u uputstvu za instalaciju Bliss Rom-a (a to se odnosi i na CM13) na XDA kazu prvo D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip.
Razmislicu sta cu da radim. U stvari, istina je da mi je dosadio malo G2 pa se sad igram i pokusavam da od babe napravim devojku. Takodje je bez tackice, cak jos uvek nisam odlepio fabricku foliju s ledja.:d Na zalost, najbolje bi bilo da sam ga prodao pred Novu godinu kad sam jos uvek mogao da izvucem oko 200 evra, sad ne znam dal cu uopste da ga prodajem.
I jedno pitanje: da li ste probali novi Nexus Launcher? http://www.androidauthority.com/download-nexus-launcher-apk-707338/
Ja nikako ne mogu da ga nateram da radi, mozda zato sto nisam na Androidu 6 M. Imam GE 1.5 i Google Now launcher pa mi G2 glumi Nexus.
Znam da nije tema ali na sta preci nakon G2? Razmisljam o Nexusu 6P krajem godine kad se pojave Nexusi 2016 i kad ovom padne cena ili o LG V10, eventualno Oneplus 3 ako bude mogao da se nadje na KP.
Stavi link za taj lančer.probao ja ovaj nexus launcher na blissu sam i radi savrseno
Jel si instalirao zip ili apk? Ja sam na GE 1.5 pa ne znam da li će raditi, da ne poremetim nešto preko TWRP kad instaliram zip?evo ga iznad u postu sto sam citirao. http://www.androidauthority.com/download-nexus-launcher-apk-707338/
Sećam se, autorec pa posle najnovija verzija twrp iz rikaverija ...Twrp mozes preko Benderove app pod nazivom autorec koju skines na google play.
Bliss je najbolji od tih koliko znam
Od stock based - GE.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ako stavljaš GE 1.5 obavezno dorimanx kernel. Kombinacija ubija, naročito sa najnovijom dorimanx kernelom.Sećam se, autorec pa posle najnovija verzija twrp iz rikaverija ...
To se promenilo, pre je Cloudy bio br. 1 sad vidim da svi hvale GE 1.5
Čudi me za Bliss jer je on CM13 sa dodacima ...
Sent from my NOTE 4 using Tapatalk
Po meni Bliss, odlican je, baterija i performanse su dobre, ali mozes da zaboravis na kameru, kao i kod svakog AOSP rom-a nazalost :/bliss rom ili ovaj orion os 2.4 ? sta vi mislite..i da li je vredno ici sa cloudy 3.2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari