Šta je novo?

LG G2

G2 sa mrljom kod tebe 130e, jel može jeftinije, može. Je l su sad te cene realne? I kad si zadnji put prelistao oglase?
Napisao je čovek gore da je njegov drug kupio ispravan za 125e...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

U pravu si, nisam gledao oglase par meseci. Bas je pala cena.

Realno mislim da tesko mozes dobiti preko 120-130e.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa koliko je po vama realna cena za polovan G2? Ja se razmišljam da prodam moj i uzmem 5x. Telenorov, godinu i 7 meseci star, ne fali mu ništa, radi kao sat...
Mislim da za G2 mozemo vecu cenu dobiti ako ga prodajemo na lokalnom nivou van Kupujem prodajem,jer kad postavite tamo,konkurencija je mnogo jaka :)(mnogo ih ima na KP,mozda i najvise od svih telefona) . Pa onda telefon koji realno vredi preko 150e ,jedva i 130e mozemo prodat.Ovako mozda naletimo na nekog koga interesuje odlican telefon.a ne prati bas oglase svakog dana :). Ako je u dobrom stanju,neces ga lako prodat preko 130e ..

135e,140e ako ima jos malo garancije i ako nema mrlju. Dodas 110 e i kupis 5x

Za 5X, kazite mi koliko je to losija baterija. Mozda ima problem sa autonomijom. A za los autofokus je sigurno kriv softver. To zakrpom mogu da rese.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Meni je nekako 5x mlitav za duplu cenu mog g2. Jeste apgrejd svakako, ali kamera I softver. Otisak mi bas nista ne znaci. I opet bih morao da se stezem sa memorijom. Posle g2, s7e bi mi legao kao budali samar. Ma da verujem da bi, s7e legao posle svakog telefon...

Za 5X, kazite mi koliko je to losija baterija. Mozda ima problem sa autonomijom. A za los autofokus je sigurno kriv softver. To zakrpom mogu da rese.

Nije lošija. Tj jeste od novog G2 ali takvi ne postoje, svi koji su u upotrebi imaju 300-500 ciklusa baterije i takav nije bolji od novog 5x. Meni traju identično, g2 mi je bio star oko 16 meseci pre nego što sam ga zamenio.

Mogu da srede af isto kao što je i na G2 mogao da bude sređen :D

Evo pogledajte neki moj prosek posle mesec i nesto. Nije toliko losa baterija, nego ocekujete, nov telefon, jaca baterija a ustvari dobijete bateriju koja je ista kao na godinu i po dana starom telefonu. (G2). Evo sad moj g2 moze da ide na 4h sa 3g i na 5 i po sati sa wifi.
Upgrade jeste veliki, na 5x je nemoguce da telefon zakoci, mada i na g2 nije mnogo cesto ali se desi ponekad. Kamera je mnogo bolja, posebno u slabom osvetljenju, tu kida bas, jer racunam i na g2 nije lose preko dana, mada i tu je 5x mnogo jaci. G2 mi lepse lezi u ruci, ali sto se lepote tice l tu su. I jedan i drugi nisu neki lepotani :D. Cinii se da na 5x malo manje moze da gura 3g/4g bez wifi, i cini mi se da mozda nocu skine 2,3% vise nego g2. Sve u svemu isplati se preci jer je doplata 100-120 eura, a da kosta ovaj telefon isto kao s6 pre bih ga kupio nego njega.

8bc2be03a8d3d4e69be36b86b17691ca.jpg

Poslednja izmena:
Od danas imamo stock kameru na AOSP romovima!

Kako ne radi, jesi flešovao?

Elem, neki ludak sa xda portovao ceo framework.
Za sad ne radi XCam, samo stock kamera, ali radi na tome da portuje i XCam.
Doduše drajveri su zapravo sa cloudy 3.3, znači oni advanced valjda.
Znači nije portovao samo kamera app, nego ceo framework.
Evo linka
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3358361

Jel zna neko kako da namestim USB wifi karticu preko OTG kabla? Ubodem i jednostavno je ne vidi, nista se ne desava. Koliko sam citao mora da se kompajluje kernel sa drajverom od wifi usb kartice sto je izuzetno komplikovano i prevazilazi zbog zahtevnosti moja interesovanja. Postoji li neki ROM koji ima vec sve drajvere upucane za ovakve stvari za nas LG G2?

PS

A ocekivao sam Plug and Play :D :D :D

Izbacuje mi force close svaki put.Nego jel zna neko kako da se resi random gasenje wifi-ja na mm-u?

Extra vest za port, samo zbog toga jos uvek koristim portovane 5x romove...

Zasto G2 ima problem kada se prica na Viber? Ne cuje se, prekida...A krsevi rade odlicno voice poziv na Viber...

da li ovo portovanje frameworka na MM znaci da mozemo uskoro ocekivati i neki Stock based MM Rom?

Tesko,jer nemaju framework za bluetooth,RIL,wifi i jos neke modeme koliko sam razumeo

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Jel ima neko vecih problema s mikrofonom? Dok je G2 bio kod mene nisam primecivao posto jako malo pricam,sad je kod caleta pa se svi zale da je uzasno,i cesto jeste. Nekad zapuca pa se ne cuje nista,a kad radi onda je kao iz bunara. Znam da se svi od pocetka zale na mikrofon,ali ovo mi je bas preterano.

I ja isto mom dao g2, samo sam mu rekao kad prica da mora da bude telefon uz obraz i da mikrofon bude uz usta :D i ne zali se ni on, ni drugi. Mozda je navikao da udalji malo mikrofon, a to na g2 ne sme da se radi

Ma ovde kao da skroz ne radi mikrofon prvih par sekundi poziva. Probacemo u servis i nov mikrofon.

Pa ako prvih par sekundi ne radi a posle radi normalno onda je problem softverski.

Ma ovde kao da skroz ne radi mikrofon prvih par sekundi poziva. Probacemo u servis i nov mikrofon.

A ti si ga i koristio sa cm13 da bi posle ocu dao telefon sa Cloudy, ako me sećanje dobro služi?

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Jok,poslednjih mesec dana stojao Cloudy 3.3,samo reset uradjen.
Bliss nije dolazio u obzir njemu zbog pogorsane kamere,sad sa ovim portom mozda i probam,valjda ce resiti.

Poslednja izmena:
Flešujte dorimanx pa pojačajte tamo to za mikrofon.

Jel komplikovana zamena baterije na g2? I gde ima najjeftinije da se uzme nova? Može i na PP da ne bude reklama.

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Znam da je ranije pisalo, zašto se preko Vibera utišava zvuk, jel do G2 ili roma? Na GE sam.

Viber pozivi ne rade na G2, nezavisno od roma. Veliki problem za G2.

Vrh Dno