Šta je novo?

LG G2

Pošto mi je pukao ekran na telefonu, kako bih mogao da prebacim slike na kompjuter? Kada ga povežem preko USB-a traži mi valjda da to potvrdim na telefonu ali ne mogu... Ima li neko drugo rešenje?

Jel imas instaliran cwm ili twrp na telefonu?

Poslato sa GT-I9300 pomocu Tapatalk-a

Ja mislim da imam twrp. Tj. na telefonu je Cloudy 3.3 ako ti ima neke veze. :)

E onda imas nesto od toga sigurno. Ja bih probao da udjem u njega dok je telefon ugasen i onda potom prikljucis telefon na komp pa vidis da li ce ti ga ocitati kao MTP.

Danas sam flesovao GE 1.5, cloudy me malo smorio i poceo polako opet da laguje pa reko da probam GE. Za sada radi sjajno, jedino sto me buni sto ne mogu custom ikone da stavim. Skinem neki icon pack i kada trebam u podesavanjima da odaberem koju temu da koristi LG launcher nema te opcije, a bila je na cloudy.. Ne skida mi se Nova i ostali, mrzi me da podesavam iskreno..
E da, flesnuo sam i Dorimanx 9.5 za sada sve sljaka perfektno, videcemo kako ce se pokazati GE 1.5.
Stock dizajn me vuce da pazarim 5x u skorije vreme i predjem na stock android :D
Instaliraj Unicon i probaj sa njim da namestiš ikonice.

ja danas probao da ubacim GE 1.5 i nisam mogao izbacilo neku gresku za taj zip neznam u cemu je problem?

Pa možda bi ti i pomogao neko kad bi napisao koju grešku ti ispisuje, sa kog roma si išao, šta si sve uradio.. :)

Stock 5.0.2 ima pa isao sam po redu root preko kingo. Pa onda auto rec i uradio sam full-wipe! I kad sam probao da instaliram rom izbaci nesto da nije uredu sa tim zipom pa ne moze da krene. Rom sa skinuo sa xda! Jer treba da se uradi nesto drugo?

Instaliraj Unicon i probaj sa njim da namestiš ikonice.

Nece ni da ga pokrene. Izgleda da ne moze da se odradi to na ovom launcheru, vec da mora neki posebno da se instalira.. Nema veze, bitno da nema laga i da radi lepo :D
E da, jel imao neko problem sa pokretanjem aplikacija posle nekog vremena iz recent kada kliknem npr na facebook ili chrome, messenger izbaci mi couldn't start ?

Pa to vec zavisi od tebe. Ja sam ga licno koristio sa Stock kernelom, posto je Dorimanx bio poprilicno bagovit tad i radio je lepo. Na kraju sam flesnuo Bliss 6.0 i zavrsio zauvek sa Stockom. [emoji4]

Bliss nema nikakvih problema?

Flesovao sam danas GE 1.5 posle toga sam probao i Bliss Vise mi se svidja Bliss Instalirao sam Bliss-v6.2-d802-OFFICIAl i skinuo sam i gapps ARM64 6.0 STOCK i probao sam i NANO ali to ne mogu da instaliram. Dali treba neki pach da se flesuje ili?

Bliss nema nikakvih problema?

Nema nikakvih bagova koliko ja znam.

Flesovao sam danas GE 1.5 posle toga sam probao i Bliss Vise mi se svidja Bliss Instalirao sam Bliss-v6.2-d802-OFFICIAl i skinuo sam i gapps ARM64 6.0 STOCK i probao sam i NANO ali to ne mogu da instaliram. Dali treba neki pach da se flesuje ili?

Upravo flesujem BLISS-V6.2-D802-OFFICIAL-20160323-1005.ZIP i open_gapps-arm-6.0-nano-20160515.ZIP kod drugara na G2 i ono što sam uradio jeste instalirao TWRP 2.8.7.3, wipe svega osim internal storage, i zatim instalacija jednog i drugog zipa.

Jesi sigurno odabrao arm? Da nisi 64 ili intel?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

U svom prvom komentaru je napisao arm64..Mozda je to..

Odaberi iste fajlove koje sam i ja. Upravo odradio, sve radi perfektno.

Ok probacu sutra još samo ovo me intersuje ono nano jer ima play store ili da skidam stock

Imas u nano google play, on je sasvim dovoljan za sve funkcije.

Sve je proslo radi super. Ali imam jedan problem wifi se iskljucuje i ukljucuje povezuje se pa diskonektuje pa se potvrdjuje autenticnost pa se povezuje opet i tako to na svakih 10s jer ima resenje za ovaj problem?

Kad skinem u ruteru lozinku to jes stavim Security Type u WEP onda radi ne diskonektuje a dok je WPA-PSK/WPA2-PSK I stavim lozinku zbog komsije :) onda ne radi kako treba!

LG G2 Tajvanac - <suffix>A6WTBK</suffix> , <sw_version>D80230B_00</sw_version> nema 4G/LTE izbor ...
Da li je dovoljno npr flešovati zadnjeg Mađara ili ima nešto bolje da bi se pojavila 4G opcija ? :)

Npr jedan od ova dva:

408 6HU/HUNGARY_OPEN_16G V30d LGD802
245 NEU/EUROPE OPEN V30d LGD802

ili ovo pošto je VIP mreža u pitanju
735 6PS/VIP_16G(SERBIA) V30d LGD802

Poslednja izmena:
LG G2 Tajvanac - <suffix>A6WTBK</suffix> , <sw_version>D80230B_00</sw_version> nema 4G/LTE izbor ...
Da li je dovoljno npr flešovati zadnjeg Mađara ili ima nešto bolje da bi se pojavila 4G opcija ? :)

Npr jedan od ova dva:

408 6HU/HUNGARY_OPEN_16GV30dLGD802
245 NEU/EUROPE OPEN V30dLGD802

735 6PS/VIP_16G(SERBIA) V30dLGD802

Danilo probaj ovako:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2757814

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Npr jedan od ova dva:

408 6HU/HUNGARY_OPEN_16GV30dLGD802
245 NEU/EUROPE OPEN V30dLGD802

735 6PS/VIP_16G(SERBIA) V30dLGD802
Flešuj mađara i radiće to kao sat i 4G i sve ostalo.

Ovo sto ti Krupac kaze,meni je uspevalo,na drugom romu al nebitno.Mislim da ce i tu uspet..

Vrh Dno