Instaliraj Unicon i probaj sa njim da namestiš ikonice.Danas sam flesovao GE 1.5, cloudy me malo smorio i poceo polako opet da laguje pa reko da probam GE. Za sada radi sjajno, jedino sto me buni sto ne mogu custom ikone da stavim. Skinem neki icon pack i kada trebam u podesavanjima da odaberem koju temu da koristi LG launcher nema te opcije, a bila je na cloudy.. Ne skida mi se Nova i ostali, mrzi me da podesavam iskreno..
E da, flesnuo sam i Dorimanx 9.5 za sada sve sljaka perfektno, videcemo kako ce se pokazati GE 1.5.
Stock dizajn me vuce da pazarim 5x u skorije vreme i predjem na stock android![]()
Instaliraj Unicon i probaj sa njim da namestiš ikonice.
Pa to vec zavisi od tebe. Ja sam ga licno koristio sa Stock kernelom, posto je Dorimanx bio poprilicno bagovit tad i radio je lepo. Na kraju sam flesnuo Bliss 6.0 i zavrsio zauvek sa Stockom. [emoji4]
Poslato sa GT-I9300 pomocu Tapatalk-a
Bliss nema nikakvih problema?
Flesovao sam danas GE 1.5 posle toga sam probao i Bliss Vise mi se svidja Bliss Instalirao sam Bliss-v6.2-d802-OFFICIAl i skinuo sam i gapps ARM64 6.0 STOCK i probao sam i NANO ali to ne mogu da instaliram. Dali treba neki pach da se flesuje ili?
LG G2 Tajvanac - <suffix>A6WTBK</suffix> , <sw_version>D80230B_00</sw_version> nema 4G/LTE izbor ...
Da li je dovoljno npr flešovati zadnjeg Mađara ili ima nešto bolje da bi se pojavila 4G opcija ?
Npr jedan od ova dva:
408 6HU/HUNGARY_OPEN_16GV30dLGD802
245 NEU/EUROPE OPEN V30dLGD802
ili ovo pošto je VIP mreža u pitanju
735 6PS/VIP_16G(SERBIA) V30dLGD802
Flešuj mađara i radiće to kao sat i 4G i sve ostalo.LG G2 Tajvanac - <suffix>A6WTBK</suffix> , <sw_version>D80230B_00</sw_version> nema 4G/LTE izbor ...
Da li je dovoljno npr flešovati zadnjeg Mađara ili ima nešto bolje da bi se pojavila 4G opcija ?
Npr jedan od ova dva:
408 6HU/HUNGARY_OPEN_16GV30dLGD802
245 NEU/EUROPE OPEN V30dLGD802
ili ovo pošto je VIP mreža u pitanju
735 6PS/VIP_16G(SERBIA) V30dLGD802
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari