Šta je novo?

LG G2

Keširanje na CM 13
3fbedc19a52f3c6464f26f75b78a9ae1.jpg

uploadfromtaptalk1461686300659.jpg
I dalje imam ove fleke i linije, moracu da potrazim garanciju..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

@dexy jel moguce da ovoliko kesira :O Pa ja nmg ni pola da kesiram na Cloudy 3.3 i dorimanx..

Moguce, mada nekad bude zauzeto 1.1-1.2GB, ali ono sto ostane slobodno dobro puni.

Nabavih G2 D802,16gb verzija,kit kat 4.4.2 Hteo bi da ubacim Lollipop.Skinuo sam kdz v30d.A preko imei broja mi nudi verziju 30c.Da li mogu da ubacim v30d?Da li je isti softver i za 16 i za 32gb?Hvala unapred.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Nabavih G2 D802,16gb verzija,kit kat 4.4.2 Hteo bi da ubacim Lollipop.Skinuo sam kdz v30d.A preko imei broja mi nudi verziju 30c.Da li mogu da ubacim v30d?Da li je isti softver i za 16 i za 32gb?Hvala unapred.

Naravno da možeš, to što ti nudi preko IMEI je od mreže preko koje je kupljen. 30D je noviji. Valjda je 30f zadnji. Nije isti softver, za 16 GB piše na početku broj 6.

A kako ne mogu da instaliram onu full kamera apk. na CM 13 to mi nije jasno? Mnogo sam zadovolan sa CM 13 sem kamere....

Trenutno sam na 4.4.2 stock romu.Telefon je rutovan.Kako da instaliram twrp recovery?Pokusao sam sa autorec aplikacijom ali nista se ne desava.

Pise da se vratim na stranicu za 30 min,nesto rade.

Instalirao,pokrenem,samo pise checking by loki...installing. I tako 5-6 minuta.

A da li je sigurno rutovan telefon. Da li si proverio sa root check-om

Naravno.Rutovao sam ga Towelroot aplikacijom,i proverio root checkerom.

Na koju full kamera apk misliš?
Pa ona što je na Cloudy -u valjda, custom varijanta kamere. Najbolja kamera za G2, sigurno znaš na šta mislim.

Prosle godine kad sam imao g2 isto je bio na kit katu.Preko lg flash toola sam ubacio 5.0.2 rutovao,i ubacio twrp preko autoreck aplikacije.Neki dan sam kod druga pokusao da ubacim lollipop,ali preko drugog programa,telefon je bio nakacen,skinuo je softver i krenula nadogradnja.Doslo je do 4% pa krenulo ponovo od pocetka.Doslo do 6% tu je stalo o onda izbacilo gresku.Pisalo da otkacim kabel,telefon je bio u download modu.Raskacio sam i upalio normalno.Sad se bojim da probam kod mene.Kod druga sam probao sa nekim usb kablom od nokie.Sumnjam da mu je do kompjutera,jer ni on na njegov s3 nije uspeo da ubaci softver.A na drugom je proslo lagano.Sta predlazete

Koristi li ko blisspop 6.2?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa niko ne be koristio stock based romove da je kamera na AOSP-u kao i na stocku. :p

Da li ako je recimo telefon proizveden u Arapskim emiratima,u njega moze da se flesuje evropski rom?Pitam konkretno za internacionalnu verziju D802.

Ako je d802 mozes sigurno bez obzira na to gde je proizveden

Poslato sa Xperia Z2 pomoću Tapatalk-a

Ja mislim da nece biti nista od toga, posto nije bilo nikakvih reci od strane LG-a.

Nazad
Vrh Dno