Šta je novo?

LG G2

Poboljsanje glasa?
To sam ukljucio.
Probao sam sound meter sad,mikrofon reaguje na najmanje lupkanje prstom po njemu i donjem bezelu.

Da, ali rekao ti je Avram da to iskljucis. Meni je to isto uvek iskljuceno.

Meni je to pravilo problem, cim malo odmaknem telefon sagovornik me ne cuje, verovatno u toj situaciji filtrira moj glas kao neku "smetnju", da se tako izrazim [emoji4]
U svakom slucaju, meni je ta opcija bila iskljucena.

Probao sam i shazam sad,prepoznaje muziku kad telefon uguram u zvucnik i pojacam ga dovoljno glasno da i komsije cuju...

S*anje.
Nema animacije kad pritiskas te gore dugmice, nema network toggle(2g/3g), i recents je retardira, stoji text 'task manager' dole, ne mozes da ga pomeris.
Ja sam se vratio na cloudy UI.

Ne znam,tako je posle pada na beton.
Nije staklo nigde puklo,touch radi najnormalnije samo je tako slicno kao i na snimku,izbledeo ekran,pri levoj strani 2-3mm ne prikazuje sliku nego nesto zamuceno i rezolucija kao da se prepolovila.
Nisam video do sada u temi da se nekom tako nesto desilo?

Kada se telefon udalji od obraza vaš glas postaje tiši pa ga on smatra bukom i još ga utiša i zato vas sagovornik jedva čuje. To je u suštini dobro jer buka smeta razgovoru. Zato, telefon uz obraz i sve je ok.

Jel moze neko ko koristi dorimanx da mi kaze jel probao extreme performance profil ?
Dosta bolje radi telefon, pa me zanima baterija, da li moze da izdrzi ceo dan uz neko normalno koriscenje ?
Inace ovaj novi 9.3 kernel je odlican do sada..

Najbolje da probas sam, jer svi koristimo drugacije telefon. Neko moze da istera dan, neko ne. Nekome pod normalna upotreba spada koriscenje fejsa i mesindzera koji dosta trose, ja ih ne koristim. Takodje zavisi i kakav ti je signal, tako da ces najbolji odgovor dobiti ako sam testiras[emoji1]
Inace jos uvek sam na 8.9 koji je perfektno stabilan, ne prelazi mi se na 9.3 jer vidim na xda da se mnogi zale na restarte.

da podelim ovo sa vama danas mi se prvi put g2 restartovao u radu posle 2 godine i 4 meseca i to se desilo

I meni samo jednom za godinu i 3 meseca, i tad mu je uptime bio 20 dana.

U aprilu će biti 2. Godine kako sam ga kupio, nijedan restart a koristio sam masu romova.i nemam žutu mrlju

Dve godine i tri meseca bez zute mrlje, restartovanja je bilo kao i probanja skoro svih romova(kernela). Trenutno rom Power G2 v2.5 i kernel Xceed bld14.

Sad mi se desilo da mi telefon zabode, i prikaze se: UI je prestao sa radom, ili UI se ne odaziva, ne secam se tacno, pojavi se crna pozadina i ne moze nista da se uradi osim restarta. Ovo mi se desilo i pre mesec dana. Poceo je telefon da me nervira mnogo, znam da mu treba vracanje na fabricka i da malo oslobodim memoriju, jer to nisam radio skoro godinu dana, ali necu namerno da vidim koliko ce da me razocara.

Tako ce da te razocara bilo koji uredjaj ako ne vodis racuna o njemu.
Pa i Ferari ce da ti zariba ako mu ne menjas ulje :)

Meni se za 2 ipo godine telefon restartovao sam od sebe 2 puta,vecina mojih drugara imaju Samsung,ubija ih TW i previse bloata.
Drugarica ima S6 edge,ona takodje ne vodi racuna o telefonu,instalirano sve zivo u njemu,prvi put kad sam uzeo u ruke ocekivao sam azdaju(sto verovatno i jeste),ali koliko ima ****** u njemu kao da sam koristio neki telefon sa androidom 2.3.4

Jel presao neko sa cloudy-ja na stock rom ? Poslednja verzija je 30H, jel koristi neko dorimanx uz taj stock rom ?

Koristio sam i stock LP ,i cloudy 3.3(LP) i cloudy 2.2.(KK), i dorimanx kernel,samo nisam siguran vise uz koji rom.Stock i cloudy 3.3. su mi bili slabiji sa baterijom ,uz to cloudy 3.3 ima neko usporavanje posle par dana koriscenja .Ali cloudy 2.2 kitkat rom,me iznenadio.Dobar sa baterijom,ne osecam nikakvo usporavanje a evo ima i mesec od kako sam ga instaliro.Mislio sam da se nikad vise necu vratit na KK na bilo kom telefonu,ali sam se prevario :) .Uz ovaj, najbolje mi se pokazao CM 12.1 u kombinaciji sa healthy honey 1.8 lite kernelom .Najbolja baterija ,izuzetno brzo radi,ali ima problem sa slabijim zvukom na zvucniku,i to me nateralo da ga maknem .

Ja sam na cloudy 3.3 sada i dorimanx kernelu sta znam, cini mi se da ima usporenja posebno kod mesendzera i facebook-a. Znam da su shit aplikacije ali cini mi se i najzahtevnije mozda. Probao bih stock, ali ne znam sta gubim prelaskom sa cloudy-ja na stock. Kada sam uzeo fon na stocku (LP) mi je bagovao dialer strasno mnogo i kontakti su se ucitavali dosta dugo, pozivanje nekog broja isto tako, ne znam da li su to resili na ovom stock 30H romu..
Elem, izvukao sam 53000 na antutu, znam da su gluposti ali opet, bas dobar rezultat :D

Nisam primetio neku razliku izmedju stocka i cloudy 3.3 ,barem ne neku vecu.Cloudy extra lijepo upakovan(estetski),meni licno najlepsi od svih koje sam probao.Da nema nekog cudnog usporavanja posle par dana(a video sam na xda da nisam jedini) verovatno bih i dalje njega koristio. Sa baterijom je tu negde kao i stock(mozda malo losiji) .U sustini svim romovima koje sam probao fali po jedna,dve stavari da bi bili izvrsni.Osim naravno Cloudy 2.2. rom-a .

Tako ce da te razocara bilo koji uredjaj ako ne vodis racuna o njemu.
Pa i Ferari ce da ti zariba ako mu ne menjas ulje :)

Meni se za 2 ipo godine telefon restartovao sam od sebe 2 puta,vecina mojih drugara imaju Samsung,ubija ih TW i previse bloata.
Drugarica ima S6 edge,ona takodje ne vodi racuna o telefonu,instalirano sve zivo u njemu,prvi put kad sam uzeo u ruke ocekivao sam azdaju(sto verovatno i jeste),ali koliko ima ****** u njemu kao da sam koristio neki telefon sa androidom 2.3.4
Sutra ide na fabricka. Znam da ce da leti i da ce baterija da bude 20% bolja, nego uvek odlazem to da uradim. Sad mi posle godinu i po dana sa svim aplikacijama ukljucenim wifi+3g izvlaci 4, 4 i po sati SOTa. Bice lagano 5

Kako iz menija skloniti "Developer options" u 4.4.2 androidu? Ako se radi po opštem uputstvu "Clear data" nije aktivno, te se "Opcije programera" ne mogu ukloniti sa menija. Kod Lenovo tableta sa istom verzijom androida Clear data je aktivno i bez problema palim i gasim Developer mod... Da li se apdejtom na 5.02, možda, automatski gubi ta komanda ili se, u svakom slučaju, za njeno uklanjanje iz menija mora raditi fabrički reset? A da li ta opcija, uopste, smeta, u smislu da se, nehotično, mogu napraviti neki problemi u funkcionisanju telefona?

Poslednja izmena:
978d4d0402a06534c7dea31240a27c59.jpg

Imas on/off switch gore.

Vrh Dno