A vredi li na G flex2? Cijena je tu negdje kao G3.
Planiram da instaliram Cloudy 3.3
E sad,imam jedan problem.Rutovao sam tel,ali pise da mi treba KK bootloader.
Skinuo sam autorec aplikaciju,ima je i na playstore i apk sam probao,medjutim nista se ne desava.
Izbaci mi no loki tool...
Gde gresim,i pored toga sto perfektno znam engleski i citam strane forume,ne mogu da dodjem do ideje gde gresim...
Mislim da nisi trebao da koristis aceton...Prvi put sam trljao i na kraju je ostalo paste po staklu i uzeo sam malo acetone i samo to skinuo i uzeo sam mikro-fiber krpicu i obrisao staklo, kad sam pogledao bilo je celo izgrebano.. Sad cu da pokusam jos jednom
Bez tebe baka nistaa, ali nekako sam uspeo dobro da izgrebem staklo, kako nzm.. Ali je najvaznije da su sad slike dostabolje, I ako treba jos jednom da uradim, posto po krajevima je prljavo ili kako da kazem kao da je ostalo paste koja sad nije htela da se sklonigrom44;4572028 je napisao(la):Moralo je, drago mi je sto si uspeo. Uzivaj![]()
A moze hahahahaMislim da nisi trebao da koristis aceton...
Izgleda da ipak moze i aceton [emoji1]
Planiram da instaliram Cloudy 3.3
E sad,imam jedan problem.Rutovao sam tel,ali pise da mi treba KK bootloader.
Skinuo sam autorec aplikaciju,ima je i na playstore i apk sam probao,medjutim nista se ne desava.
Izbaci mi no loki tool...
Gde gresim,i pored toga sto perfektno znam engleski i citam strane forume,ne mogu da dodjem do ideje gde gresim...
postoji li neki proveren nacin da na cloudy 3.3, kroz xposed ili nekako drugacije pomeri sat u status baru levo ili u sredinu itd? ja sta god sam probao ne radi, a sa xda kada sam falshovao sta sam nasao, prebacio je usput i ceo UI na 44 DPI, sto ne izgleda nikako.
takodje, zna li neko gde ima LG transparent weather widget, na cloudy 2.2 je bio takav, a sada nije?
Da nisi slucajno instalirao stari autorec, za KitKat (cim ti trazi loki)?
Ovaj ti je za Lollipop (D802 verzija): https://play.google.com/store/apps/details?id=b007.autorec2&hl=sr
Cudno... Kad pokrenes autorec, on prvo sam odradi backup automatski, nakon cega se pojave dve poruke da je sve ok i da mozes da radis flash TWRP. Nakon toga ides Flash.
Ono sto meni trenutno pada na pamet:
1. Proveri za pocetak da ti je root ispravan (ima Root Checker aplikacija npr)
2. Proveri da li je SuperSU omogucio root access za Autorec
3. Napisi koju verziju SuperSU imas instaliranu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari