Šta je novo?

LG G2

Kako da se vratim sa BlissPopa 6.1 na CloudyG2 3.3, jel moze samo fles iz recovery-ja ili ne? :D :D

Postoji app za to, mozes i sa taskerom da odradis to..

U sustini ne gubis nista - dobijas noviji i lepsi sistem. Neki kazu da je baterija bila malo bolja na KK-u, ali je sasvim dobra i na L-u.
Negde sam pročitao da se neke preinstalirane aplikacije kao: Wireless storage, face lock, lockscreen widgets, guest mode... Da li je to istina i da li se možda još neki preinstalirani programi gube? I da li se možda neki korisniji programi dobijaju kao zamena?
A koje aplikacije postoje umesto taskera?

Poslednja izmena:
Jel postoji neka dobra aplikacija koja pusta video u Slow Motion-u, ala iPhone fora?

jel prebacivao neko mrezu u gsm only mod zanima me sta gubim a sta dobijam tim podesavanjem?

To ti je 2g, dobijas spor net, verovatno bolji signal, bolju autonomiju baterije, malo losiji kvalitet razgovora u odnosu na 3g...

Nakon 18 meseci upotrebe,i kod mene se u gornjem desnom delu ekrana pojavila žućkasta mrlja dužine nekih 2,5 cm i širine oko 2 mm [emoji35] [emoji35] [emoji35]

Nista cudno, nosi na garanciju ako je imas, ako ne yebiga :D

Pojavila se i kod mene pre par dana.[emoji14]U gornjem desnon uglu, gde je sat, ali je baaas mala, bukvalno 2-3mm, i vidi se samo na skroz beloj pozadini, i to samo kad je telefon bas zagrejan(kad sam u igrici malo duze, ili browsing 15+min)
Primetio sam kad sam usao u google now posle igrice, jer je samo tu bas skroz belo sve..
Garanciju nemam, ali ono, ne smeta mi uopste za sad, samo se nadam da se nece siriti..

Nece se sititi, meni je ova druga g2,na prvoj sam imao sa obe strane bas dosta, i kako je izasla tako je i ostala. A na ovoj drugoj imam kak i ti skroz, skroz malu u gornjem levom uglu. Ja je i ne vidim, ne obracam paznju kolicna je :D. Na proslom je bila bas izrazena (i levo i desno), ali ekran se razbio pa sam napravio neku kombinaciju.

Razmisljam da predjem na g3,dali vredi upgrade?Citam i vidim da kukaju losa baterija,laguje i da su bili zadovoljniji sa g2

Ne vredi sa G2 na G3 u sustini
Dobijes malo bolju kameru, i noviji sistem samo..

Opet ne, jedino da ides na 32gb model sa 3gb rama.
Osnovni model ima 2gb rama.
Plus(odnosno minus), ima SD810, tako da ga ja ne bi uzimao.

Pa to i sam mislim,samo malo bolja kamera,doduse bas me nervira ovih 16gb memorije na g2,bas mi fali slot za karticu

Pa uzmi g2 32gb verziju. :)
Jeste malo, ***. Meni je ok za sada, mada bi bio problem da snimam neke klipove stalno..

Hitno mi treba pomoc.... Probao sam da ocistim staklo na kameri, koristio sam Signal pastu i polirao sam oko 3min i sad je jos gore, cela je izgrebana, jos gore nego pre.. Sta da radim?? :/

Jesi li mnogo paste stavio? Sa cime se trljao, filterom? Ne bi trebalo da si izgrebao.staklo, treba obrisati sa alkoholom?

Malo sam samo stavio.. Uzeo sam stapice za usi, posto sam to video na net-u, a filter nemam, zato sto niko u porodici ne pusi cigare..

Sad cu da idem da uzmem.. ma gde prljavo brate, vidi se da je izgrebano.. :/

Ja sam cistio isto staklo, naravno filterom, zavrsio.sve za 5 min. Ne znam kakvu pastu si.koristio, ja uzeo.najobicniju bez icega i odradila.je posao.

Ja sam uzeo Signal pastu, sad cu da uzmem filter, pa cemo videti kako ce da bude.. Jel treba na kraju da se obrise alkoholom ili acetonom?

nije ti to izgrebano..pojavljivao se svima taj problem...uzmi alkoholi vatu to je od paste

Ajde sad cu da probam, uzeo sam filter.. E *** ja sam na kraju uzeo aceton..

Aceton razmaze plastiku,.napravit ces sr... od ekrana

Poslednja izmena:
Probao sa filterom, isto je kao i pre.. Na kraju samo obrisao sa alkoholom i nista..

Nazad
Vrh Dno