Šta je novo?

LG G2

Nesto ga koci, sta je nemam pojma....
Kad sam prvi put to radio, slucajno sam izbrisao i system iz recoveri-ja, kad sam instalirao Cloudy (zurio zbog Zvezde hahaha), pa sam morao da flesujem stock, i sve je super proslo, iz prvog puta, sad bih opet to uradio, ali ako i tad ne bude htelo, nzm sta da radim..

Posle ovoga gore, sve je bilo okej, zakovao flash tool, ali je na tel flesovao.. Malo ce da bude stock, pa cemo mozda da promenimo.. Meni je kocio svaki dan, kad sam flesovao Dorimanx kernel, da li je jos neko imao problema sa njim, verzija 7.9?

Da li se i vama dešava da kada stigne poruka ili mejl, pri vrhu ekrana se pojavi notifikacija ali ne ide preview iako je u setingsu označeno da ide? Stock L je u pitanju...

3fd10c4bf6d7bfc472fda99c148c7b77.jpg

Ako mislis na ovo,meni radi regularno na stock L

Ne, to je popup. Ja mislim na tekst poruke koji se skrolovao na vrhu ekrana, tu gde je tebi temperatura recimo. Tako je bilo na 4.4.2

f5d4ceb3e77fa34c77fb5c4ba880e994.jpg

Upravu si... Nista se ne desava,nema preview...
Samo se pojavi logo sms-a u notification bar-u i to je to

E to. Na 4.4.2 je bilo, a kako sam azurirao pre dva dana na L onda sam primetio. Nije najbitnija stvar, ali je bilo korisno...

Mada sad sam ustvari ukapirao sta i kako [emoji3]
Kad je aktivan preview,prosto tek kada spustis notification bar vidis tekst poruke...
Kad nije,ne vidis tekst poruke uopste,pise samo new message...
Nisam pre uopste obracao paznju na to,stalno mi je ovaj pop up aktivan

Posle ovoga gore, sve je bilo okej, zakovao flash tool, ali je na tel flesovao.. Malo ce da bude stock, pa cemo mozda da promenimo.. Meni je kocio svaki dan, kad sam flesovao Dorimanx kernel, da li je jos neko imao problema sa njim, verzija 7.9?
Meni sa dorijem odlicno radi tel, koristim ga poslednja 2-3 meseca. Bas sad sam na 7.9 radi odlicno.

Imam problem sa G2. Naime, odjednom dok sam igrao neku igricu pojavile su mi se neke bele vertikalne linije i sad ih stalno imam. Jel zna neko kako da ih se resim?
Evo slike:
los kontakt flat kabla od ekrana (ili sto rekose mozda nesto dodiruje). Ako je na dzek/klip nije problem izvadis i vratis (mozes i da brisnes malo)ako je lemljen morace servis sem ako nemas duvaljku za lemljenje ;)

9a9cc1eb8cf0d215e96fd6a40cdb7b0f.jpg

Dori 8.0.1 i cloudy 3.3 :)
Drndao sam fon celih tih sat vremena, nije samo stajao upaljen. Znaci facebook, viber, tapatalk, blic, messenger, clash of clans(7min sam igrao).
Osvetljenje 72% i auto.
Podesavanja za kernel sve default.

Poslednja izmena:
Jel ima neko xcam na stock LP? Instalirao sam je, ali nisam primetio neke razlike u odnosu na stock kameru..

Kakve razlike si očekivao? U toj postavci imaš više opcija u kameri i to je to. Kupi settings app za podešavanje parametara slike i/ili stavi advanced drajver za blaži noise reduction i malo bolji white balance.

Da li zna neko kako da vratim multitasking dugme. Cacko sam sa g2 xposed i sada nikako ne mogu da vratim ima neki bug koliko sam procitao na netu. Da li neko zna resenje osim factory reseta?

Dok je bio Cloudy-jev kernel dobro je radio, nisam imao nikakav lag, posle flesovanja Dorimanx 7.9 poceo je da laguje I to bas, zbog toga sam se I vratio na stock.. Uradio sam factory reset, ali nije ni to pomoglo.. Vidim da je izasla 8.0.1 verzija, probacu nju sledece nedelje hahaha :D :D

Na cpu z mi pokazuje normalnu rezoluciju ekrana (1080x1920), a na svakoj drugoj aplikaciji mi pokazuje 1080x1776. Ako nije problem neko da proveri i da mi kaze. Samo mi na cpu z pokazuje normalnu rezoluciju :D Evo jos na aplikaciji AIDA64 mi prikazuje sve normalno. Probajte na aplikaciji hardware info da vidite koja vam rezolucija pise

Poslednja izmena:
Imam problem. Na cloudy 3.3 sam i dori 8.0 kernelu. Desava mi se da ne mogu da otkljucam telefon,tj kako se ukljuci ekran na pritisak dugmeta,posle pola sekunde se sam iskljuci. I ako uspem da ga oktljucam za tih pola sekundi,sam se zakljuca odma. Ponekad ga tek iz 20og pokusaja uspem otkljucati. Takodje double tap ne radi iz prvog puta,ponekad iz 5-6 proradi,a ponekad uopste nece da ukljuci ekran na dvostruki dodir. Sta preporucujete?

Na cpu z mi pokazuje normalnu rezoluciju ekrana (1080x1920), a na svakoj drugoj aplikaciji mi pokazuje 1080x1776. Ako nije problem neko da proveri i da mi kaze. Samo mi na cpu z pokazuje normalnu rezoluciju :D Evo jos na aplikaciji AIDA64 mi prikazuje sve normalno. Probajte na aplikaciji hardware info da vidite koja vam rezolucija pise
navbar. neke aplikacije ga oduzmu neke ne.

Imam problem. Na cloudy 3.3 sam i dori 8.0 kernelu. Desava mi se da ne mogu da otkljucam telefon,tj kako se ukljuci ekran na pritisak dugmeta,posle pola sekunde se sam iskljuci. I ako uspem da ga oktljucam za tih pola sekundi,sam se zakljuca odma. Ponekad ga tek iz 20og pokusaja uspem otkljucati. Takodje double tap ne radi iz prvog puta,ponekad iz 5-6 proradi,a ponekad uopste nece da ukljuci ekran na dvostruki dodir. Sta preporucujete?
da skineš foliju koja ti pokriva proximity senzor :)

Skoro neko pitao za linije po ekranu... Evo na sestrinom se pojavile, inace kineski ekran,menjan... Rasklopio sam,proverio onaj kablic sto sam izolovao ranije,sve je ok, sklopio... ali i dalje su tu linije.... Da li je ekran riknuo,ili sta li je,pitaj boga...

Vojkane, hvala nisam razmisljao o tome, ali logicno da je tako :)

Imam G2, kupljen u radnji, telefon je simfree. Drugar hoce da ga kupi i da ga nosi u ameriku jer tamo studira.. Da li ce moci u ovaj telefon da ubaci americku sim karticu i da sve radi kako treba?

Imam G2, kupljen u radnji, telefon je simfree. Drugar hoce da ga kupi i da ga nosi u ameriku jer tamo studira.. Da li ce moci u ovaj telefon da ubaci americku sim karticu i da sve radi kako treba?
Moci ce ali mu lte nece raditi na svim mrezama (neka trazi d802 na americkom ebay-u posto tamo obicno pise na kojim mrezama radi/ne radi 4g/lte)

Vojkane,nemam foliju na ekranu,a i kad sam je imao radilo je normalno sve :S nije valjda riknuo?

Moci ce ali mu lte nece raditi na svim mrezama (neka trazi d802 na americkom ebay-u posto tamo obicno pise na kojim mrezama radi/ne radi 4g/lte)
Ja mislim da je d800 i d801 za Ameriku. D802 je evropski model?

A to je problem samo sa 4g/lte, 3g ce raditi normalno?

Da, 3g ce raditi normalno.

Ja mislim da je d800 i d801 za Ameriku. D802 je evropski model?

Jesu, D802 je "international model" i valjda ima najsiri opseg 4g/lte frekvencija/band-ova ali ipak ne radi na svim mrezama u USA/CA.

D802 podrzava LTE 800/900/1800/2100/2600

Mislim da ce mu Verizon raditi (svakako "najpokriveniji" da ne kazem najbolji provajder) dok za ostale mora da gugla. U USA se npr. razlikuju frekvencije/bandovi i to na istom provajderu u zavisnosti od mesta i infrastrukture koja je tamo koriscena.

Poslednja izmena:
Vrh Dno