Šta je novo?

LG G2

Zabosce 99% tako da ti je to najlaksa metoda kao da ukljucis i iskljucis mobile data :)

Da li mora u informacije o softveru da ima i informacije o kernelu, posto meni nema?

Samo da se javim da sve radi super, u pocetku je bilo nekog lag-a, ali je nestalo posle nekoliko min.. Sinoc sam prvi put izvukao sa ovim kernelom i Cloudy rom-om 6:50h sot-a sto je odlicno za tel star 9 meseci :D
Veliki plus za 7.9 verziju :D :D :D

Udao sam moj G2 za 205e... :) Mnogo mi je zao,uopste mi se nije prodavao,ali lepa ponuda bila,nisam mogao da odbijem...

Svaka cast ako si za toliko uspeo da ga prodas. Sad ko uzme 180 na konju je :D

Možda je prodao verziju sa 32gb memorije, ima i do toga...
Još ako telefon nije puno star...

Drug je uzeo G2 koji je zaključan na Telenor mrežu. Ja sam tražio kodove na ebayu i u opisu piše da telefoni koji u sim unlock meniju imaju 1/10 ne mogu da se otključaju kodom. Da li neko zna nešto o ovome?

Drug je uzeo G2 koji je zaključan na Telenor mrežu. Ja sam tražio kodove na ebayu i u opisu piše da telefoni koji u sim unlock meniju imaju 1/10 ne mogu da se otključaju kodom. Da li neko zna nešto o ovome?
To znaci da je neko vec pokusao da otkljuca, probaj ako nije menjan kod moze.

Ja sam juce sa ovog sajta dobio kod nakon 20min. Telefon uzet u vip-u.
https://swiftunlocks.com/unlock/lg-international
Trenutno nemam micro sim karticu drugog provajdera da probam, ali nakon unosa koda ispisalo mi je na ekranu  "Network Unlock Successful" !

Usao sad u meni za otkljucavanje
Your phone is not personalised

Poslednja izmena:
Pozz drugari imam jedan ogroman problem sa G2 sad, naime menjali su mi staklo na G2, i od kada su zamenili kamera se sjebala nedaj boze, sta moze da bude, slike su katastrofa, ubacio sam Lolipop posle stakla mozda i bude do toga, ali cisto sumnjam

U mts-u je pre neki dan jedan lik dobio p8 u zamenu za g2 zbog zute mrlje, pa vi vidite :D

Nakon godinu dana i raznih apdejtova, baterija mi je oslabila podosta. Secam se da je bilo na 24h baterije 6 kao iz sale. Sad je prosek 4:30. A neki maksimum je 5h.

Sta znam, nisam nesto preterano zadovoljan, opet mi traje od ujutru do uvece ali ako negde izlazim moram malo da ga dopunim cisto da se ne bih cimao dal cu da slikam nesto dal cu morati da budem na 3g itd.

Samo se nizaju razlozi da se g2 sprzi [emoji16]

Poslednja izmena:
Koji se sve problemi javljalju kod Lolipopa? Stock je u pitanju. Video sam da se pominje problem sa led notifikacijom. Šta osim toga i kako se rešava? Čisto da znam da li da prelazim sa KK...

ljudi,ne secam se,kako bese.... jel radi xcam lg aplikacija na drugim telefonima? Ne treba mi nista posebno,osim onog focus moda, to mi je doooosta potrebno.

@Vulle, koliko ja znam, nema problema nikakvih.

@ivicanikolic34, kakav fokus mod?
XCam ima samo auto, manual i face fokus, to ima svaka kamera app u sustini..

onaj sto slika 5-6 puta,pa posle biras na slici gde da se fokusira, ili da fokusira sve
Pa imamo mi to na našem po defaultu, ne treba ti neka App. Nije to LG [emoji14]

4e5f4087c2cff8d50ceccf4ced9aa918.jpg

Koji se sve problemi javljalju kod Lolipopa? Stock je u pitanju. Video sam da se pominje problem sa led notifikacijom. Šta osim toga i kako se rešava? Čisto da znam da li da prelazim sa KK...

Nema nikakvih problema, sve radi dobro. Jedino to sa led notifikacijom ali to nije redovna pojava, resavas tako sto gore u onom status baru (ako se tako zove), namestis precicu LED i samo je upalis i ugasis.. Opet ponavljam ne desava se da blinka stalno, al kad se desi to je resenje, bukvalno 3 sekunde posla :D

Meni je LED radio lepo na cloudy 3.3... osim PONEKAD za viber, desi se da ne sija.
Jedino sto sam primetio lose je stock messaging aplikacija... laguje i otvara se baaas sporo,zameni je textrom. Ostalo je sve ok.

E pa dobro je onda, meni se nešto činilo da ima više bagova. Za update na L se samo pokrene aplikacija preko LG PC Suite-a, i on sam odradi sve, jel tako?

Evo i još jednog pitanja. Pokrenuo sam PC Suite, ponudio mi je da uradi backup i sad se ugasio, mada se vidi da je ekran uključen, a power dugme ne reaguje. Šta sad?

BBaterija ce da ti bude za nijansu slabija, ali nista spektakularno

Evo slika da vidite o cemu pricam, mnogo je mutno, da napomenem, jeste mi malo staklo na kameri izgrebano, ali nemoguce da to toliko zezne ove slike

355f737b0c5d0a94bc6f8bf2a40cf775.jpg

934d9dd3fbd4ea711e5ed14ae74bd4a6.jpg

bdc7ab7c630bd5dc734fe66b0556ab3f.jpg

c3e5d3d8cfefc7420b7b6e3b80ce064d.jpg

Poslednja izmena:
viđao sam ovakve slučajeve, na S3 i M7, ovakvu degradaciju slike dobiješ sa izgrebanim staklom... nije bilo ovako drastično ali na tu foru. vidi još eventualno i da li je skroz čisto (mada si ga sigurno već briskao)

Vrh Dno