Šta je novo?

LG G2

^ ocisti inbox.

Trenutno sam na cloudy 3.3, hteo bih da probam dorimanx kernel.
Ako budem hteo da se vratim na stock cloudy kernel, bese treba da extractujem i flesujem boot.img fajl iz ROM zipa ?

jel ima neko ovaj problem sa g2,koristim ga npr 30min i u nekom trenutku mu zabode tac,onda ga zakljucam pa onda otkljucam i onda mu radi sve normalno?

Koliko cesto izlazi zuta mrlja na ovom telefonu? Kada bih uzeo preko kp od madjara da li bi uvazili garanciju za tu mrlju?

Mene je ta mrlja totalno odbila od telefona i od g3 takodje jer se dogadja isto mozda i cesce ne znam da li se dogadja na g4...

Mrlja izlazi dosta cesto posle godinu ili vise koriscenja. Ali desava se nekom da ne izadje nikad, a nekom da izadje posle 3 meseca. Lutrija je. Ko ima garanciju nema uopste da brine oko toga. A sto se tice G4 nikog nisam cuo da se pozalio. 99% toga nema na cetvorci, za razliku od g2/g3.

Nije baš lutrija. Bile su velike vrućine + osvetljenje na max + prženje neke igre ili snimanje fhd itd. Recept za mrlju. Tako da najviše zavisi i od korisnika.

Dobro, meni se pojavila kad sam ga koristio sat vremena na punjacu. Da se nema mrlja mora da se pazi dosta, ali leti i da hoces ne mozes da pazis kad si na suncu i 40 stepeni. U ponedeljak sklapam dve dvojke i ne znam taj novi ekran da li ima mrlju. Star je godinu dana telefon i devojka ga je koristila neka, pa eto mozda je taj ekran zdrav :)

Ja ovom dečku što sam prodao i dan danas kao nov, još on i dalje nosi spigen masku tako da je stanje odlično :)

Dok kod npr drugara koji ima G3 stoji žuta mrlja (gornja leva ivica jedno 2cm) i to ne mala :(

Poslednja izmena:
I moja je uz levu ivicu 2-3 cm, a uz desnu mozda jedan cm.

Imam ga skoro 2. godine, nemam žutu mrlju, sve radi kao i kad je kupljen. Očigledno nema pravila.

Mrlja izlazi dosta cesto posle godinu ili vise koriscenja. Ali desava se nekom da ne izadje nikad, a nekom da izadje posle 3 meseca. Lutrija je. Ko ima garanciju nema uopste da brine oko toga. A sto se tice G4 nikog nisam cuo da se pozalio. 99% toga nema na cetvorci, za razliku od g2/g3.
Odakle ovo da nekome izadje posle tri meseca? Prvi put čujem...

Takodje,skoro pa dve godine... Nikakvih mrlja,a posao mi je takav da sam leti nonstop napolju tako da da i pored tih visokih temperatura nema nikakvih problema... Inace iz telenora g2,mozda koja serija je tako felericna,ili bas maltretiranje telefona uz pomoc ostalih indirektnih uticaja (eto upravo tih visokih temperatura) dovede do tako neceg.

U suštini do mrlja vodi pregrevanje telefona, svako pregrevanje, naravno da i leti možeš da imaš takvu upotrebu da uopšte ne dodje do toga, samo je tolerantnost uredjaja puno, puno manja...
Ja ovo leto udarao muziku, surfovao i sunčao se, znači direktan udar Sunca, znao sam da su mu dani odbrojani, samo sam čekao kada će da se pojavi mrlja...

Mislim da nema pravila i da je cista lutrija.Ja sam moj g2 uzeo u januaru i krajem septembra je vec pocela da se pojavljuje u gornjem desnom uglu.Igre ne igram uopste, osvetljenje do 80%,internet (wifi i 3g) , muzika,pozivi,neka slika i video i to je to.Inace i meni odobrili zamenu i uzeh juce u vipu g3.

Najvise mi se grejao pri 3g surfu pa ekran bude topliji ali imam druga koji pici Real racing i nije mu se pojavila mrlja iako ga ima nekoliko meseci duze od mene.

I meni kad je bio na suncu od 40 stepeni i kad je bio usijan bilo je sve ok, a kad sam ga jednom koristio na punjacu buknulo:D

Skroz bez pravila očigledno. Meni je izdržao dve godine, i flešovanje i igrice, nigde mrlje.

Evo ovako ljudi. Imam problem. Ne mogu da udjem u recovery, a kad pokusam da udjem u download mode, izlaze samo plave tacke i pise download mode i to je to. Da li je imao neko slican problem, i kako bih mogao ovo da resim.

Koliko se secam,te plave tacke i jesu download mode. Sad utakni usb u telefon i to je to,radi sta trebas.

jesi probao da udjes u twrp recovery ako si ga root-ovao?

Trenutno sam na cloudy 3.3, hteo bih da probam dorimanx kernel.
Ako budem hteo da se vratim na stock cloudy kernel, bese treba da extractujem i flesujem boot.img fajl iz ROM zipa ?
I da i ne. Kernel danas nije samo boot.img.
Napravi system i kernel backup, onda flashas dori. Kad vracas onda restorad system i boot. Ili reinstall cloudy(imas tocnije u d802 folderu sta kopira, pogledaj u zipu)

A pazi ovo, kako ce ovi u ovlascenom servisu ili u vipu da znaju da ja imam drugi telefon kad ce imei sutra da mi bude isti kao na starom :D iako je drugi telefon. Da li ima jos nekih parametara i provera?

Vrh Dno