Šta je novo?

LG G2

Mix XL pa na više ima 4G, samo treba da uzmeš karticu...
Brzine su 105/35 Mb/s (kada se obriše proxy i port iz APN-a) , a trenutno daju i 1GB besplatno do nove godine.
Vidi mts centar aplikaciju ili aktiviraj dodatak na *797#

Pa gore mi panda95 napisao da ne mogu da imam 4G ako imam pretplatu manju od 2000din..danas sam pitao ove u mts-u i rekli mi da mogu, tako da sutra idem po karticu :)
A dodatak mi ne treba jer sam sada potpisao ugovor i imam 3gb mesecno, ni to necu moci da potrosim :D

Pa i ne mozes da imas 4g ako paket nije od 2k din to jest sa popustom od 50% 1k din.

Pa napisao sam lepo osim ako nemas paket od 2k i rekao sam da mix xl najmanji paket uz koji mozes da imas 4g. Nisam te slagao nista :D

Ma nije za mene, ja imam garanciju, nego videh na oglasu 140 evra ima sitnu mrlju bas pa da vidim da li je to premalo
Pa dobro, u suštini, može telefon i tako da se koristi, znaš i sam, mada bih ja računao u startu na to i cenu zamene ekrana, jer bih zamenio ekran kada bih uzeo takav telefon...kao kada bih kupio udaren auto u voznom stanju...

Nije losa cena kome ne smeta ta jedna sitna tackica. Iskreno ja prvi ne bih kupovao novi ekran. Kad bi uzimao nov telefon taj sa mrljom bi dao majki ili ocu :D

Pa kako nije loša cena kad je pre neki dan ovde na oglasima bio normalan primerak sa još dosta meseci prave garancije i nekom opremom za 160... Pogledaj malo oglase, za 170-190 imaš da biraš G2. Ispravan :D

Znam video sam, ja sam pazario opremu :D taj je bas srecnik bio ko je kupio telefon. Ok je cena za G2 bas, ja sam ga kupio za 230 evra u januaru i nije nesto preterano pala :)

Da napomene da mi lampica nije zabagovala za ovo vreme koje sam na 30d, ali vec 2 meseca mi ne baguje uopste. Ni na 30b dok je bio. Moguce da su popravili to.

Imam jedno pitanje. Je l koristi neko nillkin scrub case? Ako koristi da pitam kakva je u odnosu na ovu terracel obicnu silikonsku?Pogledajte prilog 186016

Koji ti je software? Moj je open madjar, uvijek sam od 30a do 30d imao problem sa led lampicom, a sad zadnji 30d me zeza pravo. Inace sam update odradio preko PC suite, ponudio mi je i OTA, ali nije moglo zbog root-a. Poslije toga mi nisu radili playstore i youtube, pa sam mu opalio hard reset, u pocetku je normalno radilo, i evo od juce mi poceli opet problemi sa playstore, a i ostalim play servisima, neke mi igre nisu htjele proradit, a sinkronizacija sa play servisima mi stalno radi, prestane pa pocne.
Koji vam je stock LP se najbolje pokazao? Ili da mu stavim cloudy 3.3?

Madjar isto, iz vipa telefon. Meni je to odjednom pocelo da radi bez greske. Ali i pre kad mi je ostajala lampa ukljucena to se desavalo samo sa whatsapp aplikacijom. Citao sam neki se zalili i za propusteme pozive i messenger.

Trenutno na telefonu koristim Du speed booster za optimizaciju aplikacija,radne memorije i sl.U poslednje vreme me baš preterano smara sa stalnim obaveštenjima za brisanjem kojekakvih foldera,skeniranjem i sl.Imate li neki predlog za nekom boljom aplikacijom za tu namenu?

Ne treba ti nikakav booster i cleaner, izbrisi to i uzivaj

Jedno pitanje.
Koji je najbolji rom za G2 da stavim?
Trenutno sam na stock LP 5.0.2, malo me kamera iritira nocu mora rucno da se stavi fokus da bi bila fotografija kako treba.
Pa pitam koji je najbolji po vama, nekako mi se svidja CloudyG3 3.3.Na kojem je romu baterija bolje, kamera i koji je mozda kao najbrzi.

Probacu kasnije da instaliram cloudy 3.3.Samo me zanima ako uradim backup telefona, da li cu moci onda da vratim sva podesavanja?Poruke, whatsapp to mi najbitnije.

Probacu kasnije da instaliram cloudy 3.3.Samo me zanima ako uradim backup telefona, da li cu moci onda da vratim sva podesavanja?Poruke, whatsapp to mi najbitnije.[/QUOTE
Odradi backup SMS, fotke i snimci, a za kontakte ako su ti sihronizovani na Google nemaš problem. Mada se sa interne memorije ništa ne briše. Samo pazi kad radiš wipe da ne štikliraš i internu.

Necu dirati internu memoriju.Znam da to ne treba da stikliram.Jel mogu onda preko ovog LG beckup da uradim sto ima stock LP pa posle samo tamo da vratim sve??

Mozes preko LG Backup-a da uradis, i ja sam tako radio.

Pukao mi je ekran. Ne radi polovina. Pao je sa deset cm na laminat. uploadfromtaptalk1449405418167.jpg i povremeno baguje sam, reaguje na mnogo mesta. Imao sam garanciju da menjam zbog mrlja, ali sad nema nista :(

0bd50c01d5f1437d9ebe606a44e93d56.jpg

Poslednja izmena:
Sve ikone sam stavio na levi deo ekrana. Rotiram ekran da kucam. Radi mi sve osim Q. I tako cu da se mucim dok ne zamenim ekran :D Ako neko zna provereno dobre servise u kgu ili bgu za 70,80 evra neka mi pise na pm. Kad ne mogu da doprem do nekog dela rotiram pa kako uspem. Jeste smesno ali ***

Izgleda da nema pravila....
Dva puta mi se desilo da mi je posteno ispao,jednom sa visine glave,znaci otprilike 1,75 i to na okrnjen,hrapav sta vec beton pun nekih izbocina,rekoh to je to,nema sanse da je preziveo... Medjutim za divno cudo ceo,radi,ekranu nista,odvali se parce plastike kod coska i to je to...
Inace imao sam samo ona plasticna ledja na njemu tog trenutka,koja su takvo s****,odmah su se odvojila od telefona pri udarcu...
Drugi put,sad skoro... Da vratim telefon u dzep od farmerki,promasim dzep i ode na beton,al tad vec u silikonu,nista nema... Fercera ko prvog dana :)
I sad kad vidim ovo 10cm na laminat...

najgore je kad padne sa strane u pravcu ekrana, tad je gotov svaki telefon. Cak i kad padne na lice, neki pud prodje lepo

Meni je pao sa stola na tepih ravno na lice i ništa. U silikonu je, možda je to ublažilo a i tepih je mek.

Ja sam stavio ono kaljeno staklo, je l' ima neko iskustva sa tim? Mislim je l' testirao ko? :D

Ja nisam imao, ali ako zestoko padne mislim da i to puca

Drugaru je pao telefon sa tim i samo je to kaljeno puklo u ćošku... A još je i Iphone koji čini mi se lakše puca i manja je pokrivenost kaljenim staklom nego na G2...

Stavio sam dorimanx kernel, prvi put od kad imam telefon sam menjao stock.
Da li nesto da podesavam u njemu? Sve je default,nisam dirao nista... Neki saveti,preporuke?

Nazad
Vrh Dno