Šta je novo?

LG G2

Sad ima. Dakle sve verzije (blastagator) imaju thermal. Za g2 pogotovo, ostali nisam baš siguran :)
Takodjer kad se upali "compression" oooode temperatura u zrak

Koliko to flesovanje traje? Pa da je toliko dugo u twrp-u

Pa dobro to nije tako strasno, nemoguce da se za 5 minuta pojave fleke

Backup 3-4 min uz upaljenu kompresiju duplo više možda. Nema CPU governora da skalira prema dolje pa je CPU na 100% - 100% vremena, ekran na previše svjetla itd. Sad je to sredjeno

Ima u twrp-u da se podesi osvetljenje ekrana, cisto da znate

^ ovo jasno pričam za stariji twrp, novi twrp ima sve sredjeno. Gašenje ekrana , brightness itd. Tako da žute fleke ako si baš baksuz ili gledaš, brises, restoran, brises, flashas bez pauza :)

Pozdrav svima,
uspeo sam danas da ubacim stock 5.0.2 zahvaljujuci kostaivanja :)
sad imam problem sa rootovanjem,probao sam OneClick,ioroot,srktool ali cim ubaci fajlove nadje port onda zabaguje u download modu tj u programu kad dodje do special command:enter,leave...
sve sam dobro uradio usb debug je ukljucen sve odradi super do tu,ali tu stane..ima neko neki predlog?
hvala unapred

Na 90% zabode? Probaj da restartuješ telefon kad zabode dok je još na kablu. Za one click pričam.

U vezi rootovanja, posle pola dana zezanje sa one clickom, shvatio sam da drajveri nisu bili dobri.
Jednostavno sam ih izbrisao, dal adb ili sta vec, ne secam se, bilo davno, nasao starije na xda i sve je proslo bez problema...
Stvarno se ne secam detalja...

da zabode na 90%...sada nasao za one da verzija koju sa ubacio 30b zna da zabaguje pa kao probajte vise puta..
mislis da ga iskljucim na power+down volume pa opet da ga ubacim u download mode?
sto se tice verzije drivera na mom laptopu nece da prepozna tel u down. modu i kad je usb debug ukljucen...probao sam vise verzija i nije uspeo pa sam na drugi lap instalirao zadnju verziju driver 4.03 i odradio sam sve sem roota.

Samo držiš power da se restartuje dok stoji zakucan na 90%.

Je li neko imao problem sa originalnim punjacem da prikazuje sporo punjenje kao kada se puni preko usb?

Samo držiš power da se restartuje dok stoji zakucan na 90%.

Vojkane evo sada sam uradio to,cim se iskljuci iz download moda,odma pise:
Author : blog.lvu.kr
SPECIAL COMMAND : ENTER, LEAVE
##
Done!

telefon se normalno upali i idem na root check i nema nista...
moracu da probam vise puta,mozda upali..

promena uspeo sam :D kao sto je Vojkan i rekao... Hvala jos jednom na pomoci! :)

Poslednja izmena:
Vojkane evo sada sam uradio to,cim se iskljuci iz download moda,odma pise:
Author : blog.lvu.kr
SPECIAL COMMAND : ENTER, LEAVE
##
Done!

telefon se normalno upali i idem na root check i nema nista...
moracu da probam vise puta,mozda upali..

promena uspeo sam :D kao sto je Vojkan i rekao... Hvala jos jednom na pomoci! :)
E sad instaliraš benderov autorec sa marketa i imaš TWRP, dobijaš KK bootloader i možeš na Cloudy i ostale AOSP romove LL verzije.

posto sam presao sad na LL stock i svidja mi se :) necu ga menjati...
posto sam bio na nexus 4-ci i koristio cyanogenmod 12.1..
pa cu onda sacekati cm 13 da ga dobro oprave pa onda predjem na njega :)
jos jednom hvala na pomoci :)

Meni se cini da je telefon mnogo bolji na Cloudy 3.3 nego na stock LL. Koristio sam stock nekih 10ak dana posle apdejta na 30d, ali evo upravo se vracam na C3.3.

Preko telefona sam, ali verujem da je link sakriven u ovom crvenom naslovu (Download).

Nikada nisam instalirao kernel. Jel prvo ide kernel pa rom ili nema veze (moze na postojeci rom da se instalira kernel)?

probacu i to..znam kako ide flashovanje romova ali sa kernelom se nikad nisam igrao ni pokusavao...ako bi mogao neko na pm da mi napise kako se on flashuje recimo ovaj sto je black predlozio..i kako bi on radio sa stockom LL?

Nazad
Vrh Dno