Šta je novo?

LG G2

Kad kucam kod u telefonu npr *797# i pozovem dešava mi se da telefon skloni # i krene da zove umesto da učita kod. Posle restarta može da se pozove ali se posle vrati na staro. Pokušao sam da očisti podatke i keš iz Phone aplikacije ali nije pomoglo. Imao neko ovaj problem? Stock 30b, nije rutovan.

da li neko koristi g2 bez zastitne folije za ekran i da li se grebe bez folije?

Ja od kad sam ga kupio nov pre 4 meseca nisam stavio nista na ekran. Samo sam mu stavio onu tanku silikonsku zastitu da ne klizi iz ruku i nema ni jednu ogrebotinu na ekran! Ja se bavim poljoprivredom svaki dan mi je tel u djep. I nije mi djep uvek cist i nema nista za sada na ekran! Ja necu ni da mu stavim neku foliju ili staklo jer kad sam kupio tel kupio sam za sebe a ne za druge da lepo izgleda kad se skine folija kad ga prodas! Widecemo koliko ce izdrzati? Toliko od mene pozz

da li neko koristi g2 bez zastitne folije za ekran i da li se grebe bez folije?
Koristim g2 nešto više od godinu i po i samo sam 2 puta stavljao foliju na njega. Oba puta izdržao sam 2 max 3 dana i potom je skidao. Ekran nema ni jedne ogrebotine. Ali ako smatraš da uslovi u kojima ga koristiš mogu oštetiti ekran (tipa radiš dosta na terenu) stavi foliju. Ja sam upravo istu skidao zbog lošije vidljivosti napolju na suncu pogotovo ranije na nekim aosp romovima.

Moze li mala pomoc. U pitanju je g2 sa att mreze koji je dosao sa instaliram cloudy 2.2 romom. Radio je besprekorno do pre neki dan kada je poceo da zeza sa kontaktima. Kad udjem u kontakte tel se blokira i moram ili da resetujem ili da cekam da se odmrzne. Zna li neko sta mogu da uradim da se to izgubi

Mozda je radjen benchmark na nekom AOSP/CM romu. :)

Ja bih rekao da nasa kartica ne funkcionise sa korejskom verzijom telefona, mada mozda gresim, ko moze neka uzme jer oni prvi dobijaju update. :)

Moja greska, ne radi 4G sa nasim bandom, znaci kod nas 4G na ovom telefonu ne radi. ;)

Znaci sve fercera samo 4G ne radi? Ovo je vrh ponuda. Kako li ide dostava za Svedsku? Kolika li je carina tamo ako neko zna nek pomogne. Hvala

Znaci sve fercera samo 4G ne radi? Ovo je vrh ponuda. Kako li ide dostava za Svedsku? Kolika li je carina tamo ako neko zna nek pomogne. Hvala

Najbolje da postavis pitanje u temi Kineski manje poznati brendovi jer oni tamo sve znaju oko kupovine iz kine, a takodje ima njih dosta koji su iz eu kao ti pa isto tako kupuju i znaju to oko poreza...
ps: uvek kupuj preko paypal-a to ti je moj savet za kineske online prodavnice jer si tako siguran (fastcardtech ima opciju kupovine preko pp), a ako je aliexpress (slicno kineskom ebay-u) u pitanju kupuje se direktno preko alija jer su sigurni bukvalno kao pp.

Poslednja izmena:
LG G2 F320 koji oni prodaju ima LTE 850/900/1800/2100/2600...4G bi trebalo da radi. Nema B20 (800), no taj band nemaju mnogi telefoni...

Trebalo bi da se ne plaća carina ako ide u Švedsku, mislim da imaju neku takvu opciju za slanje ali nisam siguran, treba proveriti.

Takođe, postoji dobra šansa da je refurbished jer takvih ima i na Aliju za sličnu cenu i gro njih je refurbished. Mada, ovi kažu da je u pitanju rasprodaja jer ih ima još malo...najbo5e da se direktno pita jesu li new ili refurbished.

Poslednja izmena:
Možeš install. Čujem da su neki imali problema oko roota jedino. Ali ne vjerujem da je problem

I na open hungary imaju 2 roma 30b, kakva je razlika izmedju ta dva? Zna li iko?

Pa jedan je za 16GB, a drugi za 32GB verziju telefona. Obično oni koji u imenu sadrže xx6xx nešto su za 16GB. Ako grešim nek me isprave stručnjaci.

Ima li neko link za nekog pouzdanog prodavca displeja za G2, treba mi za jedan polomljen. Ali, ebay, tako nesto

Nazad
Vrh Dno