Šta je novo?

LG G2

Od 16gb imam,jer mi je dosta,imam slobodno jos 6gb ,nemam potrebe da pretrpavam telefon. Ma i 2gb rama mu je dosta :)
Do sad nisam jos video da je neko uspeo da izgura 9h 30 min sota,svaka cast :D samo steta sto ne postoji xcam za aosp romove. Da postoji,momentalno bih presao. Lolicon ako te ne mrzi,opali koju sliku preko dana i nocu pa okaci ovde,cisto da vidimo kakva je kamera:)

Na koju foru je screen samo 17%? Meni nikako ispod 40%...

Nije lose, zavisi kako koristis telefon, ti gore na 9h sot-a si drzao osvetljenje ispod 50% ja mislim.. Ja ponekad imam 6,7h sot-a, a ponekad 4:50, 5h, kao sto sam rekao, sve zavisi kako koristis telefon :D
Sta mislite, sta posle G2? :D

Kod mene je SOT oko 3, 4 h . Telefon skinut sa punjaca u 5h, na punjac ponovo u 22h sa mozda od 15 do 30 posto bat. wi fi kuci stalno upaljen ,po gradu non stop data. Viber ceo dan se cacka jako malo poziva itd. Osvetljenje na 100 glasnoca na max kao i vibracija. LP5.0.2 v30b eur xx
@ djordjesl pa cesto ga cackam i njakam i gledam, ali moram zbog posla , svasta turam u dzep sa njim , folija mi je kao ne daj boze , a nema ni mesec dana, pozadi imam silikon neki gadni.
Zelim da ga sacuvam koliko god mogu , jer ni jedan dr tel nisam vise voleo i gotivio nego ovaj.

Poslednja izmena:
@deklaracija Što ne staviš tempered glass umesto folije obične? Ja sam prezadovoljan, mnogo lepše izgleda, manje se prlja, teže oštećuje...

@deklaracija Što ne staviš tempered glass umesto folije obične? Ja sam prezadovoljan, mnogo lepše izgleda, manje se prlja, teže oštećuje...
Lepo i tampered glass mi ne ide uopste jedno uz drugo, cak je odvratno,a ne lepo :-D
Imao sam ga,sad imam foliju koja se ne primecuje...menjam je cesto,uzeo vise komada na Aliju pa se isplati... Danas sam video drugaricin g2 sa staklom i nisam verovao da sam i ja tako nosio telefon,stvarno je odvratno :-D

po dobro jel odvratno to tebi ili nije kada stavljas smajli na kraju ?

Meni je lepse bas zato sto nema ostecenja, grebanja, a uz futroku koju imam se uklapa jer se ne primeti da je manje malo od ekrana...

Ajde razmisljam i o toj varijanti sa staklom , koju bi onda preporucili fotrolu,a da je dostupna na kp recimo. Ja imam neku ogavnu silikonsku trenutno ,a i nje zelim da se resim.

Nije lose, zavisi kako koristis telefon, ti gore na 9h sot-a si drzao osvetljenje ispod 50% ja mislim.. Ja ponekad imam 6,7h sot-a, a ponekad 4:50, 5h, kao sto sam rekao, sve zavisi kako koristis telefon :D
Sta mislite, sta posle G2? :D

Huawei p8. Lolicon, telefon ti je drugi svet u odnosu na stock, ipak, onakve rezultate ja još nisam video na G2, verovatno najbolji rezultati u temi...zašto su takvi je druga priča...

Gde nadje Huawei, nikad mi se nije svidjao.. Za sad je izbor pao na ove tel: S6 Edge+, HTC One M9+ i Phone 6S+.. Plus cekam kakav ce da bude sledeci Lg koji treba da se predstavi za nekih mesec dana.. Svidja mi se G Flex 2, ali snapdragon 810 ***..
Na v30b ubi me led lampica, hocu da poludim.. :/

Nisam ti preporučio Alcatel, nego Huawei, pogledaj uživo P8, mozda ti se svidi, a pošto vidim da nisi gadljiv na veličinu, pogledaj Mate S...

Znam brate, drug mi ima P8, lepo radi, ali ipak ne.. Dobar je Honor 7, samo da ima veci ekran i Kirin 950 processor.. Ostaje gore ovaj izbor, samo cekam Lg sta ce da izbaci za koji mesec, posto UX4 fantasticno radi :D

Ma kakav Huawei, idi lepo na Edge+ ako ti ne smeta losiji softver i Amoledi i uzivaj.

Ja bi isao na G4 Pro, ili tako neki. Ja licno odsad preferiram LG, Huawei je u usponu, svidja mi se njihov Mate S i P8 medjutim zadnja strana je ruzna. Eventualno neki iPhone novije generacije za dobru cenu, jer iskreno ono sto sad radim na G2, mogu i na iPhone da radim a ima i veoma dobru podrsku proizvodjaca. Ali je skup. Nisam nikakav Apple fanboj, samo kazem da mi se generalno svidjaju telefoni.

Sad baš pratim, skoro ceo dan sam na WiFi, samo pola sata je bio 4g, 7h on battery, od toga SOT 4:45h i još 20% ostalo, znači nema teorije ni blizu rezultata koje Lolicon postiže, telefon mi je star malo manje nego njegov, CloudyG2 3.2, Greenify...nemam drugo objašnjenje nego da BlissPop laže kao pas kada je u pitanju SOT...

Tezak je izbor sledeceg telefona posle g2. Ali ima kandidata ali i kostaju . Ja moj ne menjam dok se ne raspadne. Nikad neki dr tel nisam ovoliko gotivio. S3 , Note 2 , nexus 4 jako kratko vreme i s4 takodje jako kratko . S4 mi je veoma dobar i lep tel.,ali ipak G2. Sledeci ce biti verovatno neki kinez sa monstruoznom baterijom !

Za sad cekamo samo update, ako bude imao Android m, necu da ga menjam ove godine sigurno.. Bice tesko sta posle ovog tel.. :D Momci pozdrav, gleda se Srbija :p :D

Tesko da cemo dobiti M,ali se nadam da ce Cloudy portovati M sa g4 na nas model :D

Daj Boze da hocemo.. Ali kao sto si i rekao, ako ne bude bio, imace CloudyM za G2 :D Ja mislim da cemo Android 5.1.1 da dobijemo, a M tesko iskreno.. :D

Ja sam već godinu i po na g2 i došlo je vrijeme za zamjenu. Ne sto je g2 loš, naprotiv ali bih malo da promijenim. E sad, pitanje je što uzeti? 1. Za telefon dajem oko 400, max 420 eur., u kešu, ne preko mreže 2. Ekran nikako manji od 5, 5.2. 3. Da ima update - ova. Iz svega ovoga nekako mi se izdvaja samo g4. S6, N5, ip6+ i Z5 jedini ulaze u tačke 2. I 3. ali su dosta skupi. Preko mreže, nažalost, ne mogu, loša mi je firma, iako imam skup paket (65 eur) a i preko njega su mi uređaji skupi - s6 300, n4 isto, ip6+ 479, svi na ugovor od 2 god. Huawei su odlični ali ih updateovi kidaju, tj. nedostatak istih. Sony, ne znam, nešto ih baš ljudi ne nose a do kažu da su odlični. Meizu, xiaomi opo i sl. - nema ih puno i to si valjda je skupo. Opet, kad se sve sabere i oduzme dolazimo na G4.

G4 moze, S6 ne bih uzimao, Note 5 moze, Z5 ne bih isto uzimao, a iP6+ nzm, komsija ga je imao i polomio ga je, savija se, nije lepo uradjen.. Note 5 po meni brate :D

Samo što će njega za 400€ moći da uzme za godinu dana i to polovan

Ja sam već godinu i po na g2 i došlo je vrijeme za zamjenu. Ne sto je g2 loš, naprotiv ali bih malo da promijenim. E sad, pitanje je što uzeti? 1. Za telefon dajem oko 400, max 420 eur., u kešu, ne preko mreže 2. Ekran nikako manji od 5, 5.2. 3. Da ima update - ova. Iz svega ovoga nekako mi se izdvaja samo g4. S6, N5, ip6+ i Z5 jedini ulaze u tačke 2. I 3. ali su dosta skupi. Preko mreže, nažalost, ne mogu, loša mi je firma, iako imam skup paket (65 eur) a i preko njega su mi uređaji skupi - s6 300, n4 isto, ip6+ 479, svi na ugovor od 2 god. Huawei su odlični ali ih updateovi kidaju, tj. nedostatak istih. Sony, ne znam, nešto ih baš ljudi ne nose a do kažu da su odlični. Meizu, xiaomi opo i sl. - nema ih puno i to si valjda je skupo. Opet, kad se sve sabere i oduzme dolazimo na G4.
Baš si lepo napisao, pa da, u suštini je to, to. Ja kada budem menjao, a to će biti uskoro, idem na nesto od metala i da bude dobar za osnovnu funkciju, razgovore, nisam zadovoljan sa G2. Znači ostaje Z3, pogledaj Copper, baš lep telefon, S6, koji ima malo jaču cenu, ali preko firme ti je ok cena, HTC, M8 koji baš dobro izgleda, fantastičan osećaj u ruci, skroz drugi svet u odnosu na G2, i P8 o kome sam posao, i koji ću ja najverovatnije da uzmem, ima prednost koja mi je sama po sebi dovoljna, izgled i kvalitet izrade, ili da kažemo nije toliko lošiji od ostalih koliko je lepši, meni dovoljno, a mozda sačekam i mate S, koji je bolji telefon, ali veći. U suštini, prošetaj do neke filijale i pogledaj uživo te telefone, i idi slobodno par dana zaredom, da bi utisak bio bolji, i vidi sta ti odgovara, to je najbolji savet. Ne možeš puno da pogrešiš, ipak gledaš A8, seriju 7 i S klasu. G4, ja ga ne bih uzeo najviše zbog CloudyG2 3.2 i G2, G2 mi je sada klon G4, nisam lud da doplatim toliko za telefon a da imam isti UI i skroz sličan osećaj, dojadio mi vala LG, da nemam G2, uzeo bih G4 na keca, da se razumemo, telefon kida, nešto što je G3 trebao da radi, skoro da nema mane...

Gledao sam S6 malo duze kod jednog prijatelja. Gledali slike sa mora, moj G2 i S6. Iskreno S6 otkida slike i snimke. A i lepo izgleda. Kod G4 me nervira sto ako po mraku slikas nesto sto svetli, svetiljku, reklame...nista se ne vide, S6 super umiri tu svetlost. Ne znam samo kakva mu je baterija. Odlican je i iPhone 6s ako ti ne smeta ios.

Pričajte sa preprodavcima i svi će reći da je G4 mnogo bolji od S6 a čak mislim i da je dosta jeftiniji. Tačno je da samsung ima bolju kameru, ali to je sve. O bateriji da ne raspravljamo. Ovi Kinezi mnogo napreduju a dosta su jeftiniji. Uzeo sam sinu Lenovo A6000 i ne mogu da verujem da onako dobro radi sa 1 GB rama.Ja sam na BlissPop i zadovoljan sam, mobilni ne menjam verovatno još dugo, tačno je da ima boljih ali velika lova a ne pruža se za sada mnogo u odnosu na G2. E sad prestiž je druga stvar.

Nazad
Vrh Dno