Šta je novo?

LG G2

Pozz jel neko uzimao ovo ili nesto slicno kod nas ,jel cemu ? Mislim da li to lepo naleze na telefon , lepo se zaklapa i odklapa . Hocu da uzmem recimo bas jednu od tih ili neko ima neki bolji predlog !

Moram da izrazim svoje nezadovoljstvo i veliku manu Lollypopa 5.0.2 gde na lockscreenu ne mogu da vidim kad mi zvoni alarm koji sam podesio, već moram da uđem svaki put u alarm i da proverim kada će da mi zvoni telefon. Plus su izbacili wireless storage koji mi je bio od velike pomoći. Našao sam drugu aplikaciju koja radi taj posao.

Drugari,treba mi pomoc.
Nikako ne mogu da kdzujem v30d preko flash tool-a ( trenutno sam na kk cloudy 2.2). Reinstalirao sam drajvere,menjao usb portove,nista nije pomoglo. Proces krene i na 2% se zaustavi i dalje nece da krene. U medjuvremenu sam flashovao preko twrp-a officijalni lollipop koji je rutovan.Nakon toga sam probao preko flash tool-a opet da kdzujem stock LP ali bzuspesno. Medjutim,zbog garancije zelim da vratim telefon na fabricko stanje,a to ne mogu preko flash tool-a.u Cemu je problem? :/
Ako nisi uspeo do sad da resis problem, probaj da flesujes jelly bean kdz pa onda preko njega taj 30d. Ja sam imao taj problem da nikako nije htelo da predje preko tih 2% ni na koji nacim osim ovoga sto sam napisao :)

Pozdrav drugari,

Imam jedan problem sa slušalicama koje sam dobio uz G2 a to je da leva slušalica ne radi. Sa slušalicama sam bio veoma zadovoljan. Da li je neko imao sličan problem i da li je probao da ih popravi i koliko je komplikovano - nikad nisam pokušao nešto slično. Ako mislite da je popravka nemoguća, da li preporučujete nešto bolje u cenovnom rangu od 10 do 30 evra ili da naručim fabričke za oko 20 evra.

Pozz jel neko uzimao ovo ili nesto slicno kod nas ,jel cemu ? Mislim da li to lepo naleze na telefon , lepo se zaklapa i odklapa . Hocu da uzmem recimo bas jednu od tih ili neko ima neki bolji predlog !
Ja sam sa eBaya, ali predhodni model bez magnetne kopce. Super je, radi quick window, jedino se sama otvarala malo. Sa ovom mag.kopcom bi to trebalo da bude reseno.

Ja imam tu sa magnetom. Odlicno cuva telefon (provereno dva puta :) ) a i sve se lepo zatvara. Ne otvara se sama bas zbog tog magnetica. Preporuka da uzmes.

Pozdrav drugari,

Imam jedan problem sa slušalicama koje sam dobio uz G2 a to je da leva slušalica ne radi. Sa slušalicama sam bio veoma zadovoljan. Da li je neko imao sličan problem i da li je probao da ih popravi i koliko je komplikovano - nikad nisam pokušao nešto slično. Ako mislite da je popravka nemoguća, da li preporučujete nešto bolje u cenovnom rangu od 10 do 30 evra ili da naručim fabričke za oko 20 evra.
Ukoliko kupis slušalice koje nisu original (tj. od g2),može da ti se desi da šušte i da imaju loš zvuk. U tom slučaju jedino rešenje je instaliranje dorimanx karnela. Meni su ukrali slušalice pa sam imao taj problem sa novim. Znaci, ili originalne nove, ili neke druge + dorimanx karnel.

Pozdrav drugari,

Moxda malo glupo pitanje Ali jesi li probao da ih ocistis? Ja sam moje od g2 bio pozajmio drugu i vratio mi posle par dana leva slusalica ne radi. Posle par meseci ja ih se setim i reko aj da ih otvorim - medjutim dovoljno je bilo skinut gumice i membranicu i dobro ih ocistit. S obzirom da su mi sve ostale crkle sad njih koristim. A ortaka sam pitao - brate peres li ti uši samo za praznike?[emoji4]

Ja imam tu sa magnetom. Odlicno cuva telefon (provereno dva puta :) ) a i sve se lepo zatvara. Ne otvara se sama bas zbog tog magnetica. Preporuka da uzmes.

hvala obojici @ narucicu ovih dana onda jednu takvu.

Samo jel bas mnogo bude deblji telefon onda ? gledam neke klipove, dosta mi to delue debelo ...

Poslednja izmena:
Vec sam pitao jednom,ali moram opet... Nemoguce da su silni ljudi na Cloudy3.3, a da niko nije primetio da ne radi Viper... Stavio sam ono FX compatible mode, i radi mi u Spotify (ali kad izaberem novu pesmu,viper kao da se restartuje,uzasno me zivcira to), ali ni na obicnom modu ni na fx comp ne radi u stock music playeru..... Zna li neko kako da resim ovo?

Meni radi sasvim normalno viper na cloudy 3.3 u kombinaciji sa stock playerom. Mada ga ja ne koristim,poweramp mi daje bolji zvuk(moje misljenje).

Meni viper na cloudy 3.3 radi sa stock plejerom, ali ne radi na you tube.

Samo jel bas mnogo bude deblji telefon onda ? gledam neke klipove, dosta mi to delue debelo ...
Pa jeste solidno deblji. Jedno 2.5 mm sa donje strane + poklopac. Deluje dzombasto u odnosu na "klot" telefon ali to je cena.

Ako volis cesto da gledas nesto na telefonu, veruj mi na rec tu fotrolu ces skinuti kroz 2 dana. Ja sam probao na vise uredjaja originalne flip futrole, g2,g3,n4 i skinuo sam je odmah posle prvog dana koriscenja. Sa nillkinom za g2 je fino deblji telefon i glomazniji. Osim toga slikanje, snimanje i igranje sa telefonom je dosta "neudobnije". Ali ako tebi odgovara onda je to skroz druga stvar. Konsultuj se i sa ostalima, ovo je samo moje subjektivno misljenje.

+1
Isto i kod mene...trenutno mi je ultra thin cover na telefonu(vec drugi) od celih 99centi

11806913_921529747900328_890099283_o.jpg 11801174_921529727900330_936214610_o.jpg
Danas sam mu je_o kevu sa baterijom, wifi ukljucen celo vreme, osvetljenje na 50%, viber, wa, fb, mesendzer, Instagram, chrome, zegde, kamera, snimanje od 40-tak min.. Zadovoljan sam sa sot-om, telefon je imao 100 stepeni sig hahaha salim se... Necu jos uvek da ubacujem cloudy, cekam da vidim da li cemo da dobijemo 5.1.1 ili m, a ako ne dobijemo ubacicu cloudy :D :D

Poslednja izmena:
Da si ovo izvukao na 3g ili lte umesto na wifi bio bih bas prijatno iznenadjen.

Ovo je po meni nerealan rezultat. Koristim cloudy 3.3,koji bi trebalo da ima bolju bateriju nego stock,pa opet ni blizu nisam ostvario ovaj rezultat. Meni sot bude max 5h 30 min,i to retko kad toliko. Uglavnom sam ceo dan na wifi,sto znaci konstantno internet,instagram,facebook,pomalo slikanja kamerom,viber . na osnovu cega izvlacis toliki sot?

Ja na Blissu bukvalno ne mogu da izvučem manje od 4h SOT (ne igram igre). Na Cloudy 3.3 isto tako nisam mogao preko 5h pa da se na glavu postavim.

Sve koristim, kad sam u kuci osvetljenje je 30%, a napolju kad sam 80-90%, wifi ukljucen non stop, tel je star 7 meseci, sta da ti kazem jos.. Ako te nesto zanima pitaj.. :D

Na osnovu starosti telefona, i upotrebe, jednostavno baterija ne drži isto kada je telefon nov, i kada je star godinu dana i tri meseca, kao kod mene, a u tih godinu dana mu je duša vadjena, i sa ovakvom mojom upotrebom samo sam čekao žute mrlje, i dočekao sam ih, pojavila se, polako ali sigurno, još malo pa ću garanciju da aktiviram...
Davno sam pisao da ne osećam da je G2 telefon koji će da služi par godina bez problema...

Da, u pravu si markos23.. Ja sam za sada zadovoljan tel, nemam nikakvih problema.. I ako cu za neki mesec da ga menjam za Samsung Galaxy S6 Edge Plus ili IPhone 6S Plus.. :D

Ako cemo o starosti,moj je star mesec dana ,malo jace mozda,pa opet ne izvlacim toliki sot :)

Hahahahahaha pa ti mu onda je_es kevu brate :p :D :D Koja ti je verzija, od 16 ili 32gb..? Ovom tel samo fali da ima 3gb ram-a :D
Da li je neko od vas uspeo da rutuje tel na Winows 10, meni ne ide nikako? :D

ja sam dosta razmisljao danas o zameni G2 posto mi istice ugovor ali jednostavno je G2 toliko dobro napravljen da ne mogu da nadjem nista bolje po razumnoj ceni :D

Nazad
Vrh Dno