Šta je novo?

LG G2

Ovde je milion puta pisalo da kad radite KDZ sa Flash Tools 2014. brzo izadje taj problem u samom programu, da se to ignoriše i da je bitno da se procenti povećavaju do 100. Radio sam to više puta i sa LG Bello. E sad, neki kažu da se zakuca i u mobilnom što se meni nije dešavalo, valjda se onda drži power dugme dok se ne isključi, pa se proba ponovo.

Da li koristite intelligent mode u kameri,kakve slike daje? Da li su bolje od normal moda?

Imam jedno pitanje. Rutovao sam telefon sa andoidom 4.2.2 i ubacio cloudy 2.1 jos pre 8 meseci. Malo sam pratio forum i vidim pojavio se i cloudy 3.3 pa vidim da sam poprilicno zaostao :D davno bese kada sam ubacivao 2.1 pa me zanima je li moze taj cloudy 3.3 da se gura preko androida 4.2.2 ili kako? Je li isti postupak kao i sa starijim verzijama. Flesnem cloudy, swipe...? Ako neko ima neko lepo uputstvo neka posalje na pm ili neka ostavi link. Zahvalan unapred :)

Da model je D802. Sta tacno znaci to kdz stock lolipop?

Kdz je format u kom je spakovan sistem. Stock lollipop znači fabrički lolipop - onakav kakav ga je lg napravio.
Imaš li iskustva sa flashom? Preporučujem ti da malo pročitas temu ovde i xda forum postove jer ako nisi pratio dugo a termini bootstack, modem, baseband, bump ti ništa ne znače bolje da ne zuris sa flashom. Čisto prijateljski savet bez ljutnje.

Procitacu forum bolje kada budem imao vremena. Prerpostavljam da prvo treba da ubacim lolipop pa tek onda cloudy 3.3 :) nigde ne zurim pa cu negde lepo da sednem i odradim sve lagano :) ili ako se neko ponudi da mi odradi sve to za kes sa foruma rado bih platio :)

Post broj 8 u temi, možda?

Link za download u postu 8 me odvede na stranicu i ne znam sta da skinem.
Miodrag,moguce da je to link za download,ali koji od tih fajlova da skinem?

Da to je valjda poslednja verzija.

Jel dovoljno da ga flesujem samo iz twrp? Da li mora wipe pre/posle flashovanja? Nikad kernel nisam flashovao

Poslednja izmena:
Jel dovoljno da ga flesujem samo iz twrp? Da li mora wipe pre/posle flashovanja? Nikad kernel nisam flashovao
Wipe cash i dalvic cash obicno ja vajpujem kad flasham kernel. Pogledaj u datoj temi da li treba drugacije.

Tu ima D802-LP-prod-bld8-npr.zip i D802-LP-prod-bld8-wpr.zip Koji je od ta dva?

Pitanje za one sto su stavili ovaj kernel, sta vam pise nakon flashovanja kad odete na software info, pa pod kernel?

Poslednja izmena:
To je verzija linux kernela, ne verzija tog custom kernela koji koristite.
U principu bi trebalo da su svi noviji kerneli bazirani na 3.4.x linux kernelu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno